Noutăți

Informații importante | Recomandări și sfaturi utile | Parteneri business

Informare: Suspendarea serviciilor în Shanghai, China

Ca urmare a măsurilor de protecție locale, pe această cale dorim să informăm clienții cu privire la suspendarea temporară a serviciilor în China de Est, din cauza lockdown-ului instituit pentru a preveni și controla răspândirea COVID-19. Acestea sunt informațiile pe care le avem cu privire la situația actuală:

Din restul lumii către China de Est 

Vom relua serviciile de expediere documente în Shanghai (SHA), în zona Zhejiang (HGH) și în zona Jiangsu și Anhui (SZV, PVG), cu efect imediat.

Toate celelalte servicii vor rămâne suspendate temporar până la noi notificări. Nu acceptăm alte expedieri în afara celor de documente, până la o notificare ulterioară.

Din estul Chinei către restul lumii

Restricția temporară privind limita de greutate de 30 kg/zi pentru fiecare preluare (colectare client) din Shanghai (SHA), Zhejiang Area (HGH) și Jiangsu și Anhui Area (SZV, PVG) către restul lumii va rămâne în vigoare până pe 24 aprilie.

Din Qingdao (TAO, provincia Shandong) către restul lumii

Vom relua operațiunile normale din Qingdao (TOA, provincia Shandong) către restul lumii, cu efect imediat. Restricția temporară anunțată anterior privind limita de greutate de 100 kg/ zi pentru fiecare preluare (colectare client) va fi eliminată.

Vom reveni cu o actualizare a situației pentru a confirma dacă putem relua operațiunile normale către și dinspre estul Chinei după data de 26 aprilie.

Te asigurăm că monitorizăm permanent situația și suntem în contact cu partenerii noștri de livrare, pentru a vă ține la curent cu evoluția situației. 

Vom continua să facem ajustările necesare, pentru a ne asigura că rămânem un partener de încredere pentru toate cerințele tale de curierat. Pentru ofertele noastre de pret acceseaza calculatorul de prețuri.

Toate cele bune,

Echipa Allpacka.ro

Înapoi la știri »
blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet