Noutăți

Informații importante | Recomandări și sfaturi utile | Parteneri business

Important: Serviciile pentru Rusia, Belarus și Ucraina nu sunt disponibile

Datorită conflictului recent dintre Rusia și Ucraina, dorim să vă informăm despre următoarele întreruperi ale serviciului de livrare:

  • Toate serviciile din/către Ucraina au fost suspendate începând cu 24 februarie, ceea ce afectează colectarea și livrarea. Pachetele aflate în tranzit încă în Ucraina vor fi păstrate deocamdată în rețeaua curierilor parteneri.
  • Toate serviciile internaționale către/din Rusia au fost suspendate începând cu 25 februarie. Coletele aflate în tranzit care nu pot fi livrate vor fi returnate expeditorului, acolo unde este posibil.
  • Toate serviciile internaționale către/din Belarus au fost suspendate începând cu 25 februarie. Coletele aflate în tranzit care nu pot fi livrate vor fi returnate expeditorului, acolo unde este posibil.

Monitorizăm îndeaproape situația și vom restabili serviciul normal atunci când este sigur să facem acest lucru.

Te rugăm să reții că atunci când serviciul este afectat de circumstanțe în afara controlului Allpacka, situație de forță majoră, garanția noastră de rambursare a banilor nu se aplică.

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și sperăm ca dialogul va duce la o rezolvare rapidă a situației actuale.

Pentru cele mai actuale informații despre starea expedierii tale, te rugăm să utilizezi instrumentele de urmărire online.

Îți mulțumim că ai ales Allpacka.ro ca furnizor de logistică de încredere.

Cu gânduri de pace,

Echipa Allpacka.ro

Înapoi la știri »
blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet