Livrări naționale, pe tot teritoriul României

Acum este mult mai simplu decât crezi să trimiți colete! Folosește calculatorul de prețuri din partea stânga a platformei Allpacka.ro, compară instant prețurile pentru expedieri colete de la uşă la uşă în România și alege soluția care te avantajează din punct de vedere al prețului. Noi ne vom strădui să beneficiezi de un serviciu de livrare premium.

Serviciile noastre sunt pentru toți cei care doresc să expedieze colete ocazional sau în mod regulat, pentru care timpul de tranzit este important, pentru persoane fizice sau companii, care doresc o livrare internă rapidă și sigură, la cel mai mic preț posibil.

Mai mulți curieri, un singur furnizor

Prin Allpacka.ro ai acces la mai multe firme de curierat, în același timp, în același loc. Chiar tu ai puterea de a decide cu care dintre acestea dorești să-ți expediezi coletele la nivel național. Acest lucru se realizează foarte simplu, în același mod la fiecare comandă plasată online, printr-o interfață plăcută și ușor de utilizat.

Încearcă cu încredere serviciile noastre pentru curierat rapid de la ușă-la-ușă, la cel mai mic preț de pe piață, oriunde în România.

Acoperire națională, livrare 24H

Ai primit o ofertă de curierat unde sunt menționate mai multe zone de livrare? Te-ai lovit de faptul că trebuie să verifici pentru fiecare expediție în ce zonă este adresa de livrare, pentru a știi ce preț vei plăti?

Noi am eliminat toate aceste bătăi de cap, întrucât avem acoperire națională, fie că este vorba despre adrese rezidențiale sau localități de provincie, la același preț. Totodată, prin serviciul de urmărire colet, vei ști întotdeauna statusul expediției, unde se află coletul tău și când a fost livrat.

Tarife fixe, fără km suplimentari

Ți s-a întâmplat să plătești un preț foarte mare pentru un colet expediat în afara ariei de acoperire a curierului, ceea ce ți-a dat peste cap toate socotelile privind bugetul pe care îl aveai disponibil?

Oferta noastră se bazează pe tarife fixe, fără costuri ascunse, indiferent de adresa de colectare și de livrare, pe tot teritoriul României. Nu va trebui să te mai îngrijore suprataxele pentru kilometri suplimentari, taxa de combustibil, taxa de drum și altele. Prețul care se afișează imediat după introducerea greutății coletului, este cel pe care îl vei avea de achitat.

Serviciu Ramburs și asigurare colet

Serviciul Ramburs (plata la livrare) este un serviciu foarte frecvent utilizat în România. Oferim acest serviciu pentru o taxă fixă, clienții tăi având posibilitatea să achite contravaloarea produselor direct la livrare, curierului. Sumele primite ți se vor returna în contul colector comunicat în momentul în care plasezi comanda pe site-ul nostru.

De asemenea, ai posibilitatea de a asigura coletul, mai ales dacă acesta conține produse cu valoare mare.