Nu îți mai face griji pentru prețurile mari la livrări, comandă prin Allpacka.ro și zâmbește!

Nu mai trebuie să îți faci griji pentru costul livrărilor tale în străinătate! Cu Allpacka.ro îți poți livra coletele către aproape orice destinație internațională, folosind unele dintre cele mai de încredere companii de curierat la nivel mondial.

Calculatorul nostru de preț din partea stângă a paginii, te ajută să obții instant ofertele tuturor curierilor noștri. Compară ofertele, alege serviciul dorit și comandă în doar câțiva pași simpli!

Sună bine, nu-i așa? Încearcă și tu, pentru a afla cât de simplu este!

 

O lume mare, prețuri pentru livrări mici!

De ce este atât de scump să trimiți colete în străinătate? În realitate nu ar trebui să fie așa! Noi, Allpacka.ro, credem că livrarea internațională a coletelor ar trebui să fie accesibilă. Din acest motiv, pe site-ul nostru vei găsi prețuri accesibile.

Când plasezi o comandă, în dreapta ecranului, vei găsi mereu costul detaliat pentru expediția ta. La noi nu există taxe ascunse!

Curierat rapid, sigur și convenabil ca preț!

Dacă dorești ca pachetul tău să ajungă la destinație în cel mai rapid timp posibil, alege modalitatea de livrare rapidă pe cale aeriană. Coletul tău va ajunge la destinație în 1-2 zile lucrătoare. Dacă livrarea nu este urgentă, poți alege modalitatea de livrare clasică, prin transport rutier, iar coletul tău se va expedia în 3-5 zile.

Asigură-te că pachetul tău nu conține articole interzise. Dacă ai întrebări în legătură cu produsele pe care le poți livra, contactează Departamentul Relații cu Clienții.

Te rugăm să reții că prioritatea noastră este satisfacția tuturor clienților. De aceea, toate serviciile noastre vin însoțite de o garanție. Află mai multe despre garanțiile oferite pe pagina Garanții.