Calculator de preț pentru oferte de curierat

Compară prețurile și obține reduceri uimitoare de la cele mai mari companii de curierat din lume.

Expediere colet

1. Colet
buc.
cm
cm
cm
kg
Mai multe pachete
8 curieri de talie mondială într-un singur loc

De ce să trimiți colete cu Allpacka.ro?

logo

Compararea ofertelor de curierat

La noi sunt disponibile toate serviciile companiilor de curierat de mai sus. Astfel, cu ajutorul Allpacka.ro ai posibilitatea să compari prețurile diferitelor servicii de curierat, pentru a alege opțiunea care ți se potrivește cel mai bine.

Servicii de calitate, prețuri economice

Gestionăm comenzile de curierat pentru partenerii noștri dintr-un singur cont, în același timp. Astfel, am primit de la aceștia reduceri mari, de care beneficiază fiecare client Allpacka.ro. Fie că este vorba de o livrare internă sau internațională, de la ușă la ușă sau cu ridicare personală - îți garantăm un serviciu de livrare al coletelor la un preț accesibil.

100% banii înapoi, garantat

Datorită experienței noastre și a partenerilor de talie mondială, garantăm cu încredere pentru serviciul nostru de livrări colete. Dacă nu găsim o soluție la o problemă sesizată, poți fi sigur că vei primi înapoi tariful achitat pentru transport.

Allpacka.ro în cifre

10+
ani de experiență
4 000 000+
colete livrate cu succes
120 000+
utilizatori înregistrați
200+
destinații internaționale

"Un website foarte bun. Este foarte ușor să decizi ce firmă de curierat să alegi, să plătești și să expediezi coletul! Mă întorc la Allpacka.ro de fiecare dată când trebuie să trimit un pachet."

(Lucia S.)

"A trebuit să trimit un colet din România către Irlanda și folosind Allpacka.ro am putut vedea toate opțiunile de livrare de la toți furnizorii de curierat. Coletul meu a ajuns după 7 zile la destinație în deplină siguranță. Am putut urmări tot timpul online starea coletului, pentru că am primit toate informațiile necesare prin email."

(Cristi V.)

"Am folosit serviciile Allpacka.ro și pot spune ca au fost ireproșabile. Comunicarea cu departamentul de Relații cu Clienții a fost excelentă și am fost îndrumat pe tot parcursul procesului de expediere. Prețurile sunt cu adevarat accesibile față de alte firme de curierat!"

(Lionel M.)

"Am folosit serviciile Allpacka.ro pentru a trimite un colet în America. A ajuns în 3 zile, în stare perfectă, preț foarte bun! Recomand cu încredere, totul la superlativ!"

(Delia V.)

"Am ajuns pe site-ul Allpacka.ro din dorința de a căuta un curier la preț foarte bun și am fost plăcut surprins de preț, de calitatea serviciilor și în final de rambursul transferat rapid în contul bancar. Recomand!"

(Catalin C.)

"Am fost foarte mulțumită de site-ul Allpacka.ro datorită faptului că a fost ușor să completez toate datele comenzii. La celelalte site-uri când ajungi la final nu reușești să plătești și sunt complicate. La Allpacka.ro și asta a fost foarte simplu! Vă recomand cu încredere."

Ibolya S.

Ai un magazin online?

Ești antreprenor? Administrezi un magazin online? Compania ta are nevoie de o soluție de livrare a coletelor pe termen lung?

Integrează serviciile noastre în magazinul tău web, astfel încât să poți folosi o singură interfață ușor de utilizat, pentru toate nevoile tale de transport! Livrezi mai mult, plătești mai puțin! Pe măsură ce afacerea ta crește, tarifele pentru serviciile de curierat devin din ce în ce mai reduse. Necesitățile legate de logistică nu trebuie să devină o grijă în plus. Permite sistemului nostru să lucreze pentru tine!

Professional Parcel Service