Există serviciul de urmărire colet?

Din momentul colectării și până în momentul livrării coletului tău, ai posibilitatea să urmărești tot traseul parcurs de acesta, utilizând funcţia de urmărire pusă la dispoziţie de către partenerii noștri. Doar faci click pe linkul corespunzător al companiei de curierat care a colectat pachetul, introduci numărul AWB-ului și vei putea urmări coletul online.

Dacă întâmpini dificultăţi la utilizarea acestei funcţii sau ai alte probleme, ca de exemplu livrarea este întârziată, te rugăm să contactezi Serviciul Clienţi.

Vrei să afli unde este coletul tău? Ai posibilitatea să urmărești coletul online, rapid și ușor, accesând  link-ul ADECVAT de mai jos.

 

 

DPD

Pentru a afla unde este coletul tău acum, faci click pe linkul de mai jos, introduci numărul scrisorii de trăsură şi apeși tasta “Enter”.

http://www.dpd.com/tracking_ro

GLS

Poţi urmări coletul tău foarte ușor pe site-ul GLS, dând click pe linkul de mai jos și introducând numărul scrisorii de trăsură.

https://gls-group.eu/RO/ro/urmarire-colet

UPS

Funcţia de urmărire se află în partea stânga, sus pe site-ul UPS. Se introduce numărul de AWB și se apasă butonul TRACK

https://www.ups.com/WebTracking/track?loc=en_RO

TCE

Funcţia de urmărire pentru TCE o găsiţi în partea dreapta jos cu denumirea “Tracking Number”. Se introduce numărul scrisorii de trăsură și click pe “Track & Trace”.

http://www.tceholding.ro/#