Există reglementări speciale pentru livrările prin UPS?

În cazul în care valoarea expedierii tale este de peste 1000 €, atunci vei avea nevoie de următoarele:

  • va trebui să completezi un document de mandat de export vamal. Vom atașa acest document la emailul care conține scrisoarea de trăsură. Acesta este destul de simplu de completat și se va printa în 2 exemplare, împreună cu AWB-ul.
  • trebuie completată o declarație de dublă utilizare, aceasta fiind o declarație scrisă și semnată, prin care se atestă că pachetul nu conține arme sau piese pentru orice fel de armă. Noi vom trimite un model în e-mailul de confirmare a comenzii, dacă este necesar. Aceasta se completează și se printează în 2 exemplare.

Te rugăm să ne trimiți înapoi mandatul de export vamal și declarația de dublă utilizare, pe adresa de email contact@allpacka.ro,  înainte de colectarea coletului. Colegii noștri le vor verifica, iar dacă sunt necesare modificări, te vor contacta pentru corecturi. În cazul în care aceste documente nu se trimit în timp util, coletul va rămâne în custodia UPS și nu va putea părăsi țara.

  • vei avea nevoie și de un număr de înregistrare EORI.

Te rugăm să notezi că prin UPS nu se pot efectua proceduri vamale pentru “efecte personale”, de aceea recomandăm să ne furnizați o listă detaliată cu toate produsele conținute în colet.