Coletele mele pot fi asigurate?

La fiecare comandă există posibilitatea de a asigura coletele expediate.

Pentru transporturile / expedierile care conțin produse de valoare mare, recomandăm insistent să alegi opțiunea de asigurare a fiecărui colet. Te rugăm să reții că dacă produsele vor fi deteriorate, suma despăgubită prin asigurare va fi plătită numai în cazul în care ambalajul a fost corespunzător pentru coletul expediat. Cererile de despăgubire, în cazul unui colet asigurat, vor fi acceptate numai dacă sunt însoțite de o factură validă sau un alt document din care reiese valoarea reală a produselor deteriorate.

Mai jos găsești informații despre opțiunile de asigurare, pentru fiecare dintre partenerii noștri:

Asigurarea la GLS

Asigurarea coletelor până la valoarea de 700 Ron/colet este gratuită. Valoare maximă care se poate asigura este de 7000 lei, cu un cost de 1,5% din valoarea declarată.

Asigurarea la DPD

Asigurarea coletelor până la o valoarea egală cu de 10 ori valoarea transportului este inclusă. Peste aceasta valoare, asigurarea are un cost de 1,5% din valoarea declarată.

Asigurarea la UPS

Asigurarea gratuită a coletelor pentru o valoare declarată de până la 100$. Peste această valoare se va percepe o taxă de 1,5% din valoarea declarată, dar nu mai puțin de 27 lei.

Asigurarea la Gebrüder Weiss

Asigurare gratuită pentru o valoare declarată de 8 euro (36 de lei)/kg, dar nu mai puțin de 10 euro. Dacă asigurarea gratuită nu este acoperitoare se poate face o asigurare suplimentară.

Asigurarea la TCE

Asigurarea coletelor are un cost de 1,5% din suma declarată.