Numărul ofertelor privind expedierea, transportarea și livrarea coletelor pe plan intern sau internațional, în și din România spre oriunde în lume, au cunoscut în anii din urmă o creștere fără precedent. Numeroase firme de curierat concurează pentru grațiile clienților plătitori, la prețuri tot mai mici și mai accesibile.

 

Allpacka îți aduce cele mai bune firme de curierat din lume 

În condițiile unei concurențe acerbe, companiilor de curierat rapid nu le mai este la îndemână reducerea calității serviciilor de curierat. Coletele tale sunt în siguranță deplină din momentul colectării lor până ce ajung la destinatar. Firmele de curierat de talie mondială sau românești, printre care se află, de exemplu, UPS, DPD, GLS, DHL, SAMEDAY, URGENT CARGUS și Fan Courier, au alcătuit și constituie acum o rețea impresionantă de curse și puncte de colectare sau preluare. Oriunde te-ai afla pe teritoriul României și ai nevoie să trimiți rapid un colet, cu siguranță că vreunul din cei mai buni curieri din lume te va putea ajuta.

 

Cele mai bune prețuri 

Adevărul gol-goluț: Allpacka îți aduce cele mai mici prețuri disponibile, atât ale curierilor naționali cât și ale curierilor internaționali. Pentru numeroase țări de destinație oferim așa-numita garanție a celui mai mic preț. Zilnic analizăm sute de prețuri și nu precupețim nimic ca să fim siguri că suntem competitivi. Așa că dacă în sau pentru țările respective găsești un preț mai mic decât cel oferit de noi, îți plătim noi diferența de preț.

Cum afli care sunt cele mai bune prețuri? În stânga sau în capul paginii vei găsi un calculator de prețuri cu ajutorul căruia, în funcție de greutatea și dimensiunile coletului, poți afla imediat cele mai bune oferte de preț curente.

 

Informații privind expedierea, transportarea și livrarea coletelor 

În vederea celei mai bune alegeri, Allpacka îți stă la dispoziție nu doar cu cele mai bune prețuri de pe piața firmelor și companiilor de curierat, ci și cu numeroase informații importante și indispensabile, în limba română și engleză. De exemplu, unde și când poți alege curieratul expres sau pe cel economic, respectiv transportul cu avionul sau pe roți, când sunt zile de sărbători legale sau de odihnă, dacă poți trimite doar documente sau chiar un palet,care sunt timpii de tranzit, și tot așa.

 

De ce să ne alegi? 

  • Livrare express și economy în mai toate regiunile lumii
  • Import, export, transport și livrare de colete prin curierat rapid
  • Livrare de documente în regim expres de 24H
  • Administrare cont online

 

Timp de tranzit în Germania, Spania, Marea Britanie și ale țări și regiuni din UE: 

  • Expedieri și livrări pe cale rutieră: 5-7 zile lucrătoare
  • Expedieri și livrări pe cale aeriană: 1-2 zile lucrătoare

 

Poți avea încredere deplină în Allpacka! 

Dacă vrei să te asiguri că pachetul tău ajunge în condiții optime, prin serviciul de urmărire online poți urmări traseul coletului aproape oriunde în UE sau în lume. Astfel, poți afla unde se află și data la care va ajunge la destinație. Dacă ai nevoie de mai multe informații, poți accesa secțiunea Ajutor sau ne poți contacta folosind datele din secțiunea Contact. Prin garanția noastră 100% banii înapoi, dacă în timpul transportului intervin probleme pe care nu le putem rezolva, îți vom rambursa 100% din taxa de transport.

 

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor 

Există articole care nu pot fi expediate prin rețeaua UPS, DPD, GLS, DHL, SAMEDAY, URGENT CARGUS și Fan Courier. Mai jos pot fi găsite câteva exemple, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau restricționate în lista articolelor interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate de expedierea, transportul și livrarea coletelor prin intermediul companiilor și firmelor de curierat rapid pe care ți le pune la dispoziție Allpacka, nu ezita să ne contactezi.