Cel mai ieftin transport de colete din România în Spania
de la numai 102,32 Lei

Cu calculatorul nostru de prețuri poți afla costul livrării unui colet în Spania

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț pentru transportul de colete România-Spania

Compară tarifele de transport, solicită online un curier și economisește bani cu livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor 

Există articole care nu pot fi expediate prin rețeauaUPS, DPD, GLS, DHL, Sameday, Urgent Cargus și Fan Courier . Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Transport de colete din România în Spania, rapid și sigur, pentru persoane fizice și juridice. Dacă vrei să trimiți un colet la Madrid, Barcelona, sau chiar către un sătuc spaniol, apelează la Allpacka.ro. Pe site-ul nostru sunt comparate prețurile transportului de  colete în și din Spania. Ți se par ireal de mici tarifele? De ce? Simplu! Am negociat oferte speciale cu toate companiile de curierat partenere, astfel încât să te scăpăm de stresul alergării după cel mai mic preț. Cu atâtea opțiuni, sigur vei găsi curierul perfect pentru tine!

De ce să ne alegi?

 • Efectuăm transportul coletelor pe cale rutieră și aeriană în Spania
 • Servicii de transport, export și import, chiar și la palet
 • Livrare „din-ușă-în-ușă” pe tot teritoriul Spaniei și retur
 • Șoferi profesioniști
 • Expediere expres a documentelor

Ce trebuie să știi dacă dorești să expediezi un colet în Spania?

Timp de tranzit:

 • De la 4-5 zile lucrătoare pentru transport rutier
 • De la 1-2 zile lucrătoare pentru transport aerian

Prevederi speciale:

Transportul de colete România-Spania nu este așa de complicat cum s-ar putea crede. Spania face parte din UE și deci nu este necesar niciun document special de transport. O documentație suplimentară este necesară numai când coletul conține baterii sau acumulatori. Am întocmit o serie largă de sfaturi și informații utile pe site-ul nostru. Ai posibilitatea să accesezi meniul „AJUTOR” pentru a găsi răspunsurile la unele dintre întrebările frecvente puse de clienți noștri. Dacă dorești să afli cum să ambalezi corespunzător coletul, găsești mai multe sfaturi de ambalare. Nu uita! Echipa noastră de relații cu clienții este aici pentru a răspunde la orice întrebări despre coletelor în Spania.

 

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatori trebuie să fie însoțite de documentele adiționale furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Dacă ești în căutarea unei soluții ieftine și sigure pentru livrarea unui colet din orașe din România în orice oraș din Spania, atunci ai ajuns în locul potrivit. Nu ai decât să studiezi ofertele pregătite de noi prin partenerii noștri. Cum? Utilizează formularul de cerere de ofertă din partea stângă a paginii pentru a primi instant oferte de la toate companiile de curierat partenere care prestează servicii în Spania. Durează mai puțin de 10 secunde, așa că încearcă și tu!

Vei găsi oferte pentru orice situație. Spania este o destinație populară în privința relațiilor comerciale, iar companiile pot beneficia de tarife speciale. Noi nu livrăm doar colete, dar și documente sau paleti. Poți obține un preț de transport pentru greutăți de până la 2000 de kilograme.

De asemenea, poți trimite efecte personale prietenilor, copiilor care studiază sau rudelor din Spania. Oricine poate folosi site-ul nostru pentru a compara prețurile de curierat și a plasa comenzi online. Pregătește coletul, asigurându-te că este ambalat corespunzător, și curierul va veni să-l ridice de unde dorești, din multe orașe din România. Datorită facilității de urmărire online, poți urmări apoi traseul coletului pe tot parcursul transportului până în Spania, știind la orice oră unde se află și data estimată de livrare.

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află pe lista articolelor interzise sau restricționate
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și în timpul transportului poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adezivă groasă pentru sigilarea pachetului.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că în ziua predării cineva va prelua coletul de la curier. Dacă destinatarul nu este acasă în timpul zilei, îți recomandăm să indici adresa locului de muncă.

Sărbători naționale - Spania

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A