Cel mai ieftin transport de colete din România în Germania
de la numai 83,37 Lei

Cu calculatorul nostru de prețuri poți afla costul livrării unui colet în Germania

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț pentru transport colete România- Germania

Compară tarifele de transport colete, solicită online un curier și economisește bani cu livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor 

Există articole care nu pot fi expediate prin rețeaua UPS, DPD, GLS, DHL, Sameday, Urgent Cargus și Fan Courier. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Cauți o soluție ieftină pentru livrarea de colete în Germania sau din Germania? Allpacka.ro s-a specializat în livrarea în siguranță ușă-în-ușă a documentelor, coletelor și paleților, către Germania sau din Germania. Cu calculatorul de preț din stânga ecranului poți vizualiza ofertele unor mari companii de curierat, partenerii noștri. După ce compari prețurile și serviciile poți comanda simplu online curierul dorit.

De ce să ne alegi?

 • Efectuăm transportul coletului sau pachetului pe cale rutieră și aeriană în Germania
 • Servicii de livrare colete, export și import, “din ușă în ușă”
 • Poți urmări online transportul și livrarea coletului
 • Livrare expres și în siguranță a documentelor

Ce trebuie să știi dacă dorești să expediezi un colet în Germania?

Timp de tranzit:

 • De la 3-5 zile lucrătoare pentru transport de colete rutier
 • De la 1-2 zile lucrătoare pentru transport de colete aerian

Prevederi speciale:

Când trimiți colete România – Germania sau colete Germania – România, va trebui să te asiguri că pachetul sau coletul sosește la o adresă unde cineva îl poate prelua. Curierul are nevoie de o semnătură de primire. Din acest motiv, partenerii noștri nu pot livra în căsuțe poștale. Există și un sistem de coduri poștale din cinci cifre. Trebuie să te asiguri că datele introduse în rubrica cod poștal, care este obligatoriu la plasarea comenzii, sunt corecte. Este foarte util să incluzi și numărul apartamentului sau interfonului. Curierul care efectuează livrarea nu este obligat să sune destinatarul, dacă nu-l poate găsi.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatori vor trebui să fie însoțite de documente adiționale furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Dacă ai prieteni sau pe cineva din familie, care lucrează sau studiază în Germania, sigur se vor bucura dacă le trimiți ceva. Expediem colete în fiecare zi în Germania, așa că, dacă ai un pachet de trimis la Berlin, Hamburg, München sau chiar într-un sătuc, alegerea curierului este foarte simplă la Allpacka.ro.

Rețelele logistice din Germania sunt bine dezvoltate. Poți fi sigur că transportul pachetului sau coletului tău va fi efectuat fără probleme și în cel mai scurt timp. Expedierile sunt efectuate în siguranță, atât cele expres și urgente, cât și cele în regim standard.

Poți trimite colete în siguranță, la prețuri convenabile, oriunde în Germania sau din Germania.  Mai mult, pe site-ul nostru poți compara prețurile serviciilor de curierat în câteva secunde. Nu mai rămâne decât să comanzi online unul serviciu complet de livrare door-to-door oferit de partenerii noștri!

Informații suplimentare privind livrarea coletelor 

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află pe lista articolelor interzise sau restricționate
 • Asigură-te că sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere astfel încât în interiorul cutiei conținutul să nu se poată deplasa. Pachetul tău, alături de alte colete, poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea trebuie ambalat corespunzător.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adezivă groasă pentru sigilarea pachetului.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că în ziua predării cineva va prelua coletul de la curier. Dacă destinatarul nu este acasă în timpul zilei, îți recomandăm să indici adresa locului de muncă.

Sărbători naționale - Germania

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A