Cel mai ieftin transport de colete din România în Germania

de la numai 68.47 RON

Cu calculatorul nostru de prețuri poți afla costul livrării unui colet în Germania

Expediere colet

1. Colet
buc.
cm
cm
cm
kg
Mai multe pachete
4.5

Încredere deplină!

“Îi recomand cu drag!!! Ținând cont că am colaborat cu ei pot spune că sunt foarte multumiță de serviciile lor ca și companie, pentru că am avut parte de asistență și suport pentru orice am avut nevoie, cu precădere la livrările către țările care nu sunt în Uniunea Europeană. Prețurile către aceste destinații sunt foarte bune! Un alt avantaj foarte practic este că poți vedea prețurile tuturor partenerilor instant și sunt avantajoase. De asemenea, dacă nu am fost mulțumită de serviciile unui partener, am putut alege și un alt partener de care sa fiu mulțumită.”

– recomandare Facebook

Cât pot economisi?

Vrei să știi exact suma pe care o economisești? Află mai jos costul trimiterii unei colet și află ce economii realizezi pentru expedierile pachetelor cu Allpacka.ro!

ro

Livrări naționale

Cutie 2 kg

Servicii clasice23,20 lei
Allpacka.ro15,77 lei

32% mai ieftin*

*pe baza celui mai mic tarif disponibil, livrare de la ușă-la-ușă, timp de tranzit 1-2 zile lucrătoare

fr

Livrări internaționale

Cutie 10 kg către Franța

Servicii clasice228,40 lei
Allpacka.ro176.99 lei

23% mai ieftin*

*pe baza celui mai mic tarif disponibil, livrare de la ușă-la-ușă, timp de tranzit 5-6 zile lucrătoare

de

Livrări internaționale

Cutie 20 kg către Germania

Servicii clasice603,60 lei
Allpacka.ro162.68 lei

73% mai ieftin*

*pe baza celui mai mic tarif disponibil, livrare de la ușă-la-ușă, timp de tranzit 3-4 zile lucrătoare

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua partenerilor noștri. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este indicat să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista articolelor interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii sau moarte, plante vii.

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor 

Există articole care nu pot fi expediate prin rețeaua UPS, DPD, GLS, DHL, Sameday, Urgent Cargus și Fan Courier. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Cauți o soluție ieftină pentru livrarea de colete în Germania sau din Germania? Allpacka.ro s-a specializat în livrarea în siguranță ușă-în-ușă a documentelor, coletelor și paleților, către Germania sau din Germania. Cu calculatorul de preț din stânga ecranului poți vizualiza ofertele unor mari companii de curierat, partenerii noștri. După ce compari prețurile și serviciile poți comanda simplu online curierul dorit.

De ce să ne alegi?

 • Efectuăm transportul coletului sau pachetului pe cale rutieră și aeriană în Germania
 • Servicii de livrare colete, export și import, “din ușă în ușă”
 • Poți urmări online transportul și livrarea coletului
 • Livrare expres și în siguranță a documentelor

Ce trebuie să știi dacă dorești să expediezi un colet în Germania?

Timp de tranzit:

 • De la 3-5 zile lucrătoare pentru transport de colete rutier
 • De la 1-2 zile lucrătoare pentru transport de colete aerian

Prevederi speciale:

Când trimiți colete România – Germania sau colete Germania – România, va trebui să te asiguri că pachetul sau coletul sosește la o adresă unde cineva îl poate prelua. Curierul are nevoie de o semnătură de primire. Din acest motiv, partenerii noștri nu pot livra în căsuțe poștale. Există și un sistem de coduri poștale din cinci cifre. Trebuie să te asiguri că datele introduse în rubrica cod poștal, care este obligatoriu la plasarea comenzii, sunt corecte. Este foarte util să incluzi și numărul apartamentului sau interfonului. Curierul care efectuează livrarea nu este obligat să sune destinatarul, dacă nu-l poate găsi.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatori vor trebui să fie însoțite de documente adiționale furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Dacă ai prieteni sau pe cineva din familie, care lucrează sau studiază în Germania, sigur se vor bucura dacă le trimiți ceva. Expediem colete în fiecare zi în Germania, așa că, dacă ai un pachet de trimis la Berlin, Hamburg, München sau chiar într-un sătuc, alegerea curierului este foarte simplă la Allpacka.ro.

Rețelele logistice din Germania sunt bine dezvoltate. Poți fi sigur că transportul pachetului sau coletului tău va fi efectuat fără probleme și în cel mai scurt timp. Expedierile sunt efectuate în siguranță, atât cele expres și urgente, cât și cele în regim standard.

Poți trimite colete în siguranță, la prețuri convenabile, oriunde în Germania sau din Germania.  Mai mult, pe site-ul nostru poți compara prețurile serviciilor de curierat în câteva secunde. Nu mai rămâne decât să comanzi online unul serviciu complet de livrare door-to-door oferit de partenerii noștri!

Informații suplimentare privind livrarea coletelor 

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află pe lista articolelor interzise sau restricționate
 • Asigură-te că sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere astfel încât în interiorul cutiei conținutul să nu se poată deplasa. Pachetul tău, alături de alte colete, poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea trebuie ambalat corespunzător.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adezivă groasă pentru sigilarea pachetului.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că în ziua predării cineva va prelua coletul de la curier. Dacă destinatarul nu este acasă în timpul zilei, îți recomandăm să indici adresa locului de muncă.

Sărbători naționale - Germania

Din cauza sărbătorilor naționale din țările tranzitare și de destinație, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere față de timpul de tranzit comunicat inițial. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale din țările prin care circula expediția ta.

N/A

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet