Cel mai ieftin transport de colete în Anglia din România
de la numai 186,29 Lei

Cu calculatorul nostru de prețuri poți afla costul livrării unui colet în Anglia

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț de livrare a coletelor în Anglia

Compară prețurile de transport din România în Anglia, alege un curier online și economisește bani cu livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Informații privind livrarea coletelor în/din Anglia de Allpacka.ro 

Când vrei să trimiți un colet în/din Marea Britanie, folosește Allpacka.ro ca să compari prețurile unor diferite companii de curierat care oferă servicii de expediere, curierat internațional și livrare de colete. Dacă livrarea este urgentă poți alege curieratul expres, pe cale aeriană. Dacă însă bugetul este limitat, poți opta pentru trimiterea coletelor pe cale rutieră, un mod de transport mai economic. Mai mult, cu ajutorul nostru poți expedia în Marea Britanie orice, de la documente la paleți, în siguranță deplină. În mai puțin de 2 minute poți comanda online folosind calculatorul de preț din stânga. Atât de simplu este să obții pe loc o ofertă bună privind transportul coletelor din România în Anglia și invers!

 

De ce să ne alegi?

 • Livrare express și economy în toate regiunile Marii Britanii
 • Import, export, transport și livrare de colete prin curierat rapid
 • Livrare de documente în regim expres de 24H
 • Administrare cont online

 

Ce trebuie să știi dacă dorești să expediezi un colet în Marea Britanie?

Timp de tranzit:

 • Expedieri și livrări pe cale rutieră: 5-7 zile lucrătoare
 • Expedieri și livrări pe cale aeriană: 1-2 zile lucrătoare

Prevederi speciale:

În Marea Britanie adresele pot fi foarte lungi și se obișnuiește să fie inclus în adresă și comitatul. Codul poștal este foarte important, de aceea te rugăm să te asiguri că l-ai inclus corect în timpul plasării comenzii. Marea Britanie dispune de o vastă rețea de puncte de livrare fixe (adesea numite parcel points sau collection points), iar dacă nimeni nu este disponibil să primească coletul, societatea care oferă servicii de curierat poate lăsa coletul la cel mai apropiat punct. Acest lucru permite destinatarului să-și ridice pachetul când poate, de exemplu după programul de lucru sau în timpul pauzei de prânz.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare trebuie însoțite de documente adiționale furnizate de Allpacka.ro

Allpacka oferă servicii inegalabile pentru trimiterea coletelor în Anglia

Prietenii sau familia ta lucrează în UK? Trimite-le un colet prin curierat și adu-le un zâmbet pe buze!

Marea Britanie este o destinație foarte populară printre clienții noștri, unde trimiterea coletelor este rapidă și ieftină cu Allpacka.ro, în funcție de alegerea ta. Allpacka oferă servicii de curierat internațional și import-export în/din Marea Britanie, atât expres pe cale aeriană, cât și economice, pe cale rutieră.

Totodată, când apelezi la noi ai siguranța că vei obține cel mai bun preț. Oferim chiar și o garanție în acest sens, despre care poți citi în secțiunea Garanții. Noi verificăm în fiecare zi sute de prețuri, pentru a ne asigura că suntem cei mai competitivi pe piață. Dacă totuși ai găsit un preț mai mic pentru același serviciu în Anglia, nicio problemă, îți vom rambursa diferența. Pentru a calcula prețul livrării, introdu tipul și dimensiunile coletului, apoi alege dintre ofertele partenerilor pentru a plasa o comandă de colectare pentru coletele tale de transportat în Anglia, Irlanda de Nord, Scoția sau Țara Galilor.

Dacă vrei să te asiguri că pachetul tău ajunge în condiții optime, prin serviciul de urmărire online poți urmări traseul coletului până în Marea Britanie. Poți afla astfel unde se află și data la care va ajunge la destinație. Dacă ai nevoie de mai multe informații, poți accesa secțiunea Ajutor sau ne poți contacta folosind datele din secțiunea Contact. Prin garanția noastră de returnare 100% a banilor, dacă în timpul transportului intervin probleme pe care nu le putem rezolva, îți vom rambursa 100% din taxa de transport.

 

Informații suplimentare privind transportul și livrarea coletelor în/din Anglia 

Citește sfaturile noastre pentru fi sigur că serviciul de a livra coletele tale în Anglia se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află pe lista articolelor interzise sau restricționate
 • Asigură-te că sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere astfel încât în interiorul cutiei conținutul să nu se poate deplasa. Pachetul tău, alături de alte colete, poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea trebuie ambalat corespunzător.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adezivă groasă pentru sigilarea pachetului.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că în ziua predării cineva va prelua coletul de la curier. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să indici adresa locului de muncă.

Modificări privind livrarea coletelor, informații legate de Brexit 

De la 1 ianuarie 2021 pentru toate transporturile în și din Marea Britanie, deci și în cazul livrărilor de colete, trebuie întocmite declarații vamale. Acordul comercial și de cooperare dintre UE și UK, care se referă la taxe vamale zero, impune totuși întocmirea de declarații vamale pentru care este necesară o factură comercială sau pro-forma. Mai mult, acordul se referă numai la taxele vamale, adică TVA va fi percepută în continuare. Detalii poți afla aici: https://allpacka.ro/blog/informatii-brexit-livrari-marea-britanie/. Trimiterea coletelor în Irlanda de Nord este, deocamdată, la fel ca în 2020.

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există articole care nu pot fi expediate prin rețeaua UPS si DHL. Mai jos pot fi găsite câteva exemple, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau restricționate în lista articolelor interzise.

 

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

 

Sărbători naționale - Anglia

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A