Cel mai ieftin transport de colete în Anglia din România

de la numai 194.75 RON

Cu calculatorul nostru de prețuri poți afla costul livrării unui colet în Anglia

Expediere colet

1. Colet
buc.
cm
cm
cm
kg
Mai multe pachete
4.5

Încredere deplină!

“Îi recomand cu drag!!! Ținând cont că am colaborat cu ei pot spune că sunt foarte multumiță de serviciile lor ca și companie, pentru că am avut parte de asistență și suport pentru orice am avut nevoie, cu precădere la livrările către țările care nu sunt în Uniunea Europeană. Prețurile către aceste destinații sunt foarte bune! Un alt avantaj foarte practic este că poți vedea prețurile tuturor partenerilor instant și sunt avantajoase. De asemenea, dacă nu am fost mulțumită de serviciile unui partener, am putut alege și un alt partener de care sa fiu mulțumită.”

– recomandare Facebook

Cât pot economisi?

Vrei să știi exact suma pe care o economisești? Află mai jos costul trimiterii unei colet și află ce economii realizezi pentru expedierile pachetelor cu Allpacka.ro!

ro

Livrări naționale

Cutie 2 kg

Servicii clasice23,20 lei
Allpacka.ro15,77 lei

32% mai ieftin*

*pe baza celui mai mic tarif disponibil, livrare de la ușă-la-ușă, timp de tranzit 1-2 zile lucrătoare

fr

Livrări internaționale

Cutie 10 kg către Franța

Servicii clasice228,40 lei
Allpacka.ro176.99 lei

23% mai ieftin*

*pe baza celui mai mic tarif disponibil, livrare de la ușă-la-ușă, timp de tranzit 5-6 zile lucrătoare

de

Livrări internaționale

Cutie 20 kg către Germania

Servicii clasice603,60 lei
Allpacka.ro162.68 lei

73% mai ieftin*

*pe baza celui mai mic tarif disponibil, livrare de la ușă-la-ușă, timp de tranzit 3-4 zile lucrătoare

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua partenerilor noștri. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este indicat să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista articolelor interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii sau moarte, plante vii.

Informații privind livrarea coletelor în/din Anglia de Allpacka.ro 

Când vrei să trimiți un colet în/din Marea Britanie, folosește Allpacka.ro ca să compari prețurile unor diferite companii de curierat care oferă servicii de expediere, curierat internațional și livrare de colete. Dacă livrarea este urgentă poți alege curieratul expres, pe cale aeriană. Dacă însă bugetul este limitat, poți opta pentru trimiterea coletelor pe cale rutieră, un mod de transport mai economic. Mai mult, cu ajutorul nostru poți expedia în Marea Britanie orice, de la documente la paleți, în siguranță deplină. În mai puțin de 2 minute poți comanda online folosind calculatorul de preț din stânga. Atât de simplu este să obții pe loc o ofertă bună privind transportul coletelor din România în Anglia și invers!

 

De ce să ne alegi?

 • Livrare express și economy în toate regiunile Marii Britanii
 • Import, export, transport și livrare de colete prin curierat rapid
 • Livrare de documente în regim expres de 24H
 • Administrare cont online

 

Ce trebuie să știi dacă dorești să expediezi un colet în Marea Britanie?

Timp de tranzit:

 • Expedieri și livrări pe cale rutieră: 5-7 zile lucrătoare
 • Expedieri și livrări pe cale aeriană: 1-2 zile lucrătoare

Prevederi speciale:

În Marea Britanie adresele pot fi foarte lungi și se obișnuiește să fie inclus în adresă și comitatul. Codul poștal este foarte important, de aceea te rugăm să te asiguri că l-ai inclus corect în timpul plasării comenzii. Marea Britanie dispune de o vastă rețea de puncte de livrare fixe (adesea numite parcel points sau collection points), iar dacă nimeni nu este disponibil să primească coletul, societatea care oferă servicii de curierat poate lăsa coletul la cel mai apropiat punct. Acest lucru permite destinatarului să-și ridice pachetul când poate, de exemplu după programul de lucru sau în timpul pauzei de prânz.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare trebuie însoțite de documente adiționale furnizate de Allpacka.ro

Allpacka oferă servicii inegalabile pentru trimiterea coletelor în Anglia

Prietenii sau familia ta lucrează în UK? Trimite-le un colet prin curierat și adu-le un zâmbet pe buze!

Marea Britanie este o destinație foarte populară printre clienții noștri, unde trimiterea coletelor este rapidă și ieftină cu Allpacka.ro, în funcție de alegerea ta. Allpacka oferă servicii de curierat internațional și import-export în/din Marea Britanie, atât expres pe cale aeriană, cât și economice, pe cale rutieră.

Totodată, când apelezi la noi ai siguranța că vei obține cel mai bun preț. Oferim chiar și o garanție în acest sens, despre care poți citi în secțiunea Garanții. Noi verificăm în fiecare zi sute de prețuri, pentru a ne asigura că suntem cei mai competitivi pe piață. Dacă totuși ai găsit un preț mai mic pentru același serviciu în Anglia, nicio problemă, îți vom rambursa diferența. Pentru a calcula prețul livrării, introdu tipul și dimensiunile coletului, apoi alege dintre ofertele partenerilor pentru a plasa o comandă de colectare pentru coletele tale de transportat în Anglia, Irlanda de Nord, Scoția sau Țara Galilor.

Dacă vrei să te asiguri că pachetul tău ajunge în condiții optime, prin serviciul de urmărire online poți urmări traseul coletului până în Marea Britanie. Poți afla astfel unde se află și data la care va ajunge la destinație. Dacă ai nevoie de mai multe informații, poți accesa secțiunea Ajutor sau ne poți contacta folosind datele din secțiunea Contact. Prin garanția noastră de returnare 100% a banilor, dacă în timpul transportului intervin probleme pe care nu le putem rezolva, îți vom rambursa 100% din taxa de transport.

 

Informații suplimentare privind transportul și livrarea coletelor în/din Anglia 

Citește sfaturile noastre pentru fi sigur că serviciul de a livra coletele tale în Anglia se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află pe lista articolelor interzise sau restricționate
 • Asigură-te că sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere astfel încât în interiorul cutiei conținutul să nu se poate deplasa. Pachetul tău, alături de alte colete, poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea trebuie ambalat corespunzător.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adezivă groasă pentru sigilarea pachetului.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că în ziua predării cineva va prelua coletul de la curier. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să indici adresa locului de muncă.

Modificări privind livrarea coletelor, informații legate de Brexit 

De la 1 ianuarie 2021 pentru toate transporturile în și din Marea Britanie, deci și în cazul livrărilor de colete, trebuie întocmite declarații vamale. Acordul comercial și de cooperare dintre UE și UK, care se referă la taxe vamale zero, impune totuși întocmirea de declarații vamale pentru care este necesară o factură comercială sau pro-forma. Mai mult, acordul se referă numai la taxele vamale, adică TVA va fi percepută în continuare. Detalii poți afla aici: https://allpacka.ro/blog/informatii-brexit-livrari-marea-britanie/. Trimiterea coletelor în Irlanda de Nord este, deocamdată, la fel ca în 2020.

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există articole care nu pot fi expediate prin rețeaua UPS si DHL. Mai jos pot fi găsite câteva exemple, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau restricționate în lista articolelor interzise.

 

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

 

Sărbători naționale - Anglia

Din cauza sărbătorilor naționale din țările tranzitare și de destinație, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere față de timpul de tranzit comunicat inițial. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale din țările prin care circula expediția ta.

N/A

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet