Livrare colet în Ungaria
de la numai 31,39 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Ungaria

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Ungaria

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Dacă ești în căutarea celui mai ieftin serviciu de livrări colete către Ungaria, atunci ești în locul potrivit. Utilizează Allpacka.ro pentru a obține oferte instant de la companii de curierat internationale, filtrează după preț, timp de tranzit, precum și servicii suplimentare, pentru a te asigura că ai obținut cea mai bună ofertă de pe piață. Plasează comanda de livrare aici, în câțiva pași simpli!

De ce să ne alegi?

 • Expediere coletelor oriunde în Ungaria
 • Expediere în 48H a coletelor, documentelor și paleților
 • Livrări “din-ușă-în-ușă”
 • Servicii de import-export

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Ungaria?

Timp de tranzit:

 • Servicii de expediere standard: 2-3 zile lucrătoare (în funcție de codul poștal)
 • Servicii de livrare expres: 24H (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Prin Allpacka.ro se pot comanda exporturi și importuri către și din Ungaria. Procedeul este același ca la orice altă comandă și gestiunea comenzilor este ușoară, dacă te înregistrezi. Deoarece Ungaria face parte din UE, nu este nevoie de niciun fel de document special la trimiterea coletului. O dată ce primim comanda în sistemul nostru, se va genera AWB-ul, care trebuie atașat pachetului, astfel încât să poată fi scanat la fiecare dintre centrele de tranzit, oferind vizibilitate pentru urmărire colet.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Mulți ar fi tentați să spună că a trimite un colet din sau în Ungaria n-ar trebui să fie o mare problemă, dar când intră pe internet și văd ofertele disponibile, se răzgândesc brusc. Allpacka.ro a apărut tocmai în ideea de a facilita astfel de demersuri, inclusiv pentru destinații apropiate, precum Ungaria. Am proiectat site-ul nostru pentru a fi ușor de utilizat și interactiv. Mai mult, am negociat deja prețurile, care au aplicate reduceri substanțiale, cu toate companiile de curierat. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să cauți cea mai bună ofertă, pentru că noi exact asta facem în locul tău!

Pentru a calcula prețul unei livrări în țara vecină, accesează Allpacka.ro, introdu tipul coletului, greutatea acestuia și alege dintre ofertele partenerilor pentru a comanda curierul. Datorită facilității de urmărire online a coletului, poți urmări traseul acestuia pe tot parcursul călătoriei până în Ungaria, vei ști tot timpul locul unde se află și data la care va ajunge la destinație.

Noi credem că livrarea la un standard înalt de calitate ar trebui să fie disponibilă tuturor. De obicei, este foarte dificil pentru întreprinderi mici, antreprenori și persoane fizice să obțină tarife competitive de la companiile de curierat. Noi folosim volumul total de expediții, pentru a obține reduceri mari, care se transferă direct către tine. Suntem atât de siguri de prețurile noastre, încât am generat o garanție privind cel mai mic preț! Consultă pagina noastră de garanții pentru mai multe informații.

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Ungaria

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A