Expedierea coletelor în Ungaria

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 31,2 Lei
Calculați prețul

Dacă ești în căutarea celui mai ieftin serviciu de livrări colete către Ungaria, atunci ești în locul potrivit. Utilizează Allpacka.ro pentru a obține oferte instant de la companii de curierat internationale, filtrează după preț, timp de tranzit, precum și servicii suplimentare, pentru a te asigura că ai obținut cea mai bună ofertă de pe piață. Plasează comanda de livrare aici, în câțiva pași simpli!

De ce să ne alegi?

  • Expediere coletelor oriunde în Ungaria
  • Expediere în 48H a coletelor, documentelor și paleților
  • Livrări “din-ușă-în-ușă”
  • Servicii de import-export

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Ungaria?

Timp de tranzit:

  • Servicii de expediere standard: 2-3 zile lucrătoare (în funcție de codul poștal)
  • Servicii de livrare expres: 24H (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Prin Allpacka.ro se pot comanda exporturi și importuri către și din Ungaria. Procedeul este același ca la orice altă comandă și gestiunea comenzilor este ușoară, dacă te înregistrezi. Deoarece Ungaria face parte din UE, nu este nevoie de niciun fel de document special la trimiterea coletului. O dată ce primim comanda în sistemul nostru, se va genera AWB-ul, care trebuie atașat pachetului, astfel încât să poată fi scanat la fiecare dintre centrele de tranzit, oferind vizibilitate pentru urmărire colet.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Mulți ar fi tentați să spună că a trimite un colet din sau în Ungaria n-ar trebui să fie o mare problemă, dar când intră pe internet și văd ofertele disponibile, se răzgândesc brusc. Allpacka.ro a apărut tocmai în ideea de a facilita astfel de demersuri, inclusiv pentru destinații apropiate, precum Ungaria. Am proiectat site-ul nostru pentru a fi ușor de utilizat și interactiv. Mai mult, am negociat deja prețurile, care au aplicate reduceri substanțiale, cu toate companiile de curierat. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să cauți cea mai bună ofertă, pentru că noi exact asta facem în locul tău!

Pentru a calcula prețul unei livrări în țara vecină, accesează Allpacka.ro, introdu tipul coletului, greutatea acestuia și alege dintre ofertele partenerilor pentru a comanda curierul. Datorită facilității de urmărire online a coletului, poți urmări traseul acestuia pe tot parcursul călătoriei până în Ungaria, vei ști tot timpul locul unde se află și data la care va ajunge la destinație.

Noi credem că livrarea la un standard înalt de calitate ar trebui să fie disponibilă tuturor. De obicei, este foarte dificil pentru întreprinderi mici, antreprenori și persoane fizice să obțină tarife competitive de la companiile de curierat. Noi folosim volumul total de expediții, pentru a obține reduceri mari, care se transferă direct către tine. Suntem atât de siguri de prețurile noastre, încât am generat o garanție privind cel mai mic preț! Consultă pagina noastră de garanții pentru mai multe informații.