Livrare colet în SUA
de la numai 250,52 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în SUA

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către SUA

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Ai de trimis sau de primit un colet din SUA? Atunci ești unde trebuie! Suntem specializați în livrări low-cost, pentru  expediții către și din Statele Unite ale Americii. Folosind calculatorul nostru de preț din partea stângă a paginii, poți afla instant ofertele pentru servicii de curierat, de la cele mai mari companii de pe piață. Compară serviciile și comandă curierul preferat online, în câțiva pași simpli. Mai simplu de atât nici nu se putea!

De ce să ne alegi?

 • Expediere expres a coletelor pe cale aeriană
 • Livrare door-to-door în toate statele americane
 • Colectare în aceeași zi (în funcție de codul poștal)
 • Administrare și suport privind procedurile vamale

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în SUA?

Timp de tranzit:

 •    De la 6-8 zile lucrătoare prin serviciile economice
 •    De la 2-3 zile lucrătoare prin serviciile expres (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Pentru livrările către teritoriul SUA este necesar să atașezi documente adiționale, precum proformă sau factura comercială, deoarece nu există un acord de liber schimb cu această țară. Aceste documente sunt necesare în scopul vămuirii. Dacă nu le ai, echipa noastră de la customer service îți va furniza un model, atunci când se confirmă comanda. Există și alte restricții privind produsele alimentare și produsele farmaceutice, iar în cazul în care  conținutul coletului se încadrează într-una dintre aceste categorii, va fi necesară înregistrarea FDA, înainte de a trimite coletul. Nu știi ce înseamnă FDA? Nicio problemă, găsești informații în secțiunea ajutor sau poți să ne contactezi pentru suport.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Este necesară ataşarea unei Facturi Fiscale sau a unei Facturi Proforme. În unele cazuri este necesară ataşarea mandatului de export vamal.

Mai multe beneficii

Suntem experți atunci când vine vorba de transporturi spre și din SUA, având numeroase livrări zilnice! Atunci când vrei să trimiți un colet tocmai în Statele Unite ale Americii (SUA), noi suntem aici să-ți spunem ce pași trebuie urmați pentru ca acesta să ajungă în condiții optime!

Serviciile noastre de curierat îți stau la dispoziție pentru  a putea trimite colete, indiferent de distanța fizică foarte mare, la doar un click distanță în mediul virtual. Prin tehnologia modernă, și domeniul logistic s-a dezvoltat. Comandă online și profită de prețurile reduse negociate cu partenerii noștri, pentru a beneficia de serviciile complete de livrare de la ușă la ușă, pe Coasta de Est, Coasta de Vest sau în America Centrala. Pentru a obține un preț, trebuie doar să accesezi calculatorul nostru de preț rapid și vei obține oferta instant.

Noi trimitem atât de multe pachete în SUA, încât am fost în măsură să negociem prețuri foarte bune cu companiile de curierat partenere. Așa că nu contează dacă trimiți un cadou ca persoană fizică sau trimiți mărfuri unui partener de afaceri, prețurile avantajoase de pe site-ul nostru sunt disponibile oricând pentru tine. Convinge-te!

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - SUA

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A