Expedierea coletelor în Statele Unite ale Americii

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 181,7 Lei
Calculați prețul

Ai de trimis sau de primit un colet din SUA? Atunci ești unde trebuie! Suntem specializați în livrări low-cost, pentru  expediții către și din Statele Unite ale Americii. Folosind calculatorul nostru de preț din partea stângă a paginii, poți afla instant ofertele pentru servicii de curierat, de la cele mai mari companii de pe piață. Compară serviciile și comandă curierul preferat online, în câțiva pași simpli. Mai simplu de atât nici nu se putea!

De ce să ne alegi?

  • Expediere expres a coletelor pe cale aeriană
  • Livrare door-to-door în toate statele americane
  • Colectare în aceeași zi (în funcție de codul poștal)
  • Administrare și suport privind procedurile vamale

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în SUA?

Timp de tranzit:

  •    De la 6-8 zile lucrătoare prin serviciile economice
  •    De la 2-3 zile lucrătoare prin serviciile expres (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Pentru livrările către teritoriul SUA este necesar să atașezi documente adiționale, precum proformă sau factura comercială, deoarece nu există un acord de liber schimb cu această țară. Aceste documente sunt necesare în scopul vămuirii. Dacă nu le ai, echipa noastră de la customer service îți va furniza un model, atunci când se confirmă comanda. Există și alte restricții privind produsele alimentare și produsele farmaceutice, iar în cazul în care  conținutul coletului se încadrează într-una dintre aceste categorii, va fi necesară înregistrarea FDA, înainte de a trimite coletul. Nu știi ce înseamnă FDA? Nicio problemă, găsești informații în secțiunea ajutor sau poți să ne contactezi pentru suport.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Este necesară ataşarea unei Facturi Fiscale sau a unei Facturi Proforme. În unele cazuri este necesară ataşarea mandatului de export vamal.

 

Mai multe beneficii

Suntem experți atunci când vine vorba de transporturi spre și din SUA, având numeroase livrări zilnice! Atunci când vrei să trimiți un colet tocmai în Statele Unite ale Americii (SUA), noi suntem aici să-ți spunem ce pași trebuie urmați pentru ca acesta să ajungă în condiții optime!

Serviciile noastre de curierat îți stau la dispoziție pentru  a putea trimite colete, indiferent de distanța fizică foarte mare, la doar un click distanță în mediul virtual. Prin tehnologia modernă, și domeniul logistic s-a dezvoltat. Comandă online și profită de prețurile reduse negociate cu partenerii noștri, pentru a beneficia de serviciile complete de livrare de la ușă la ușă, pe Coasta de Est, Coasta de Vest sau în America Centrala. Pentru a obține un preț, trebuie doar să accesezi calculatorul nostru de preț rapid și vei obține oferta instant.

Noi trimitem atât de multe pachete în SUA, încât am fost în măsură să negociem prețuri foarte bune cu companiile de curierat partenere. Așa că nu contează dacă trimiți un cadou ca persoană fizică sau trimiți mărfuri unui partener de afaceri, prețurile avantajoase de pe site-ul nostru sunt disponibile oricând pentru tine. Convinge-te!