Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Spania?

Timp de tranzit:

  •    De la 4-5 zile lucrătoare pentru transport rutier
  •    De la 1-2 zile lucrătoare pentru transport aerian

Prevederi speciale:

Transporturile în Spania nu sunt așa de complicate cum s-ar putea crede. Spania este în zona UE și, prin urmare, nu este nevoie de niciun document de transport special. Documentație suplimentară este, într-adevăr, necesară numai în cazul în care coletul conține baterii sau acumulatori. Am compilat o serie largă de sfaturi și informații utile pe site-ul nostru. Ai posibilitatea să accesezi centrul nostru de ajutor pentru a vedea răspunsurile la unele dintre întrebările frecvente pe care le primim din partea clienților. Dacă dorești să afli cum să ambalezi coletul corespunzător, găsești mai multe sfaturi de ambalare. Nu uita! Echipa noastră de servicii cu clienții este aici pentru a răspunde la orice întrebări ai despre livrarea către Spania.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Dacă ești în căutarea unei soluții ieftine și sigure pentru livrarea unui colet în orice oraș din Spania, atunci ai ajuns în locul potrivit. Studiază ofertele pregătite de noi prin partenerii noștri. Cum? Utilizează formularul de cerere ofertă din partea stângă a paginii pentru a primi instant ofertele de la toate companiile de curierat partenere, care au servicii în Spania. Durează mai puțin de 10 secunde, așa că, încerci și tu?

Vei găsi oferte pentru orice situație. Spania este o destinație populară pentru relații comerciale, iar companiile pot beneficia de tarife speciale. Noi nu livrăm doar colete, dar și documente sau paleti. Ai posibilitatea să obții un preț de transport pentru greutăți de până la 2000 de kilograme.

De asemenea, poți trimite efecte personale, prietenilor, copiilor care studiază sau rudelor din Spania. Oricine poate folosi site-ul nostru pentru a compara prețurile de curierat și plasa comenzi online. Pregătește coletul, asigurându-te că este ambalat corespunzător și curierul va veni să-l ridice de oriunde îți dorești. Datorită facilității de urmărire online a coletului, poți urmări apoi traseul coletului pe tot parcursul călătoriei până în Spania, știind la orice oră locul unde se află și data estimată de livrare.