Livrare colet în Spania
de la numai 85,98 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Spania

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Spania

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Livrări colete în Spania, rapide și sigure, pentru persoane fizice și juridice. Dacă vrei să trimiți un colet la Madrid, Barcelona, sau chiar către un sătuc spaniol, poți utiliza Allpacka.ro. Pe site-ul nostru se compară prețurile de curierat pentru expediții în și din Spania. Ți se par ireal de mici tarifele ? Cum? Simplu! Am negociat oferte speciale cu toate companiile de curierat partenere, astfel încât să te scăpăm de stress-ul alergăturii după cel mai mic preț. Cu atâtea opțiuni, sigur vei găsi curierul perfect pentru tine!

De ce să ne alegi?

 • Expediere coletelor pe cale rutieră și aeriană în Spania
 • Servicii de export și import, chiar și pentru paleți
 • Livrare „din-ușă-în-ușă” pe tot teritoriul Spaniei
 • Expediere expres a documentelor

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Spania?

Timp de tranzit:

 •    De la 4-5 zile lucrătoare pentru transport rutier
 •    De la 1-2 zile lucrătoare pentru transport aerian

Prevederi speciale:

Transporturile în Spania nu sunt așa de complicate cum s-ar putea crede. Spania este în zona UE și, prin urmare, nu este nevoie de niciun document de transport special. Documentație suplimentară este, într-adevăr, necesară numai în cazul în care coletul conține baterii sau acumulatori. Am compilat o serie largă de sfaturi și informații utile pe site-ul nostru. Ai posibilitatea să accesezi centrul nostru de ajutor pentru a vedea răspunsurile la unele dintre întrebările frecvente pe care le primim din partea clienților. Dacă dorești să afli cum să ambalezi coletul corespunzător, găsești mai multe sfaturi de ambalare. Nu uita! Echipa noastră de servicii cu clienții este aici pentru a răspunde la orice întrebări ai despre livrarea către Spania.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Dacă ești în căutarea unei soluții ieftine și sigure pentru livrarea unui colet în orice oraș din Spania, atunci ai ajuns în locul potrivit. Studiază ofertele pregătite de noi prin partenerii noștri. Cum? Utilizează formularul de cerere ofertă din partea stângă a paginii pentru a primi instant ofertele de la toate companiile de curierat partenere, care au servicii în Spania. Durează mai puțin de 10 secunde, așa că, încerci și tu?

Vei găsi oferte pentru orice situație. Spania este o destinație populară pentru relații comerciale, iar companiile pot beneficia de tarife speciale. Noi nu livrăm doar colete, dar și documente sau paleti. Ai posibilitatea să obții un preț de transport pentru greutăți de până la 2000 de kilograme.

De asemenea, poți trimite efecte personale, prietenilor, copiilor care studiază sau rudelor din Spania. Oricine poate folosi site-ul nostru pentru a compara prețurile de curierat și plasa comenzi online. Pregătește coletul, asigurându-te că este ambalat corespunzător și curierul va veni să-l ridice de oriunde îți dorești. Datorită facilității de urmărire online a coletului, poți urmări apoi traseul coletului pe tot parcursul călătoriei până în Spania, știind la orice oră locul unde se află și data estimată de livrare.

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Spania

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A