Expedierea coletelor în Slovacia

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 62,7 Lei
Calculați prețul

Livrări colete low-cost către și din Slovacia! Compară prețurile pentru servicii de curierat de la mai multe firme de renume, toate într-un singur loc, pe Allpacka.ro. Companii, antreprenori și persoane fizice pot utiliza platforma noastră în același mod, pentru a economisi timp și bani cu expedițiile lor.

 

De ce să ne alegi?

  • Livrare pe cale aeriană în și din Slovacia
  • Livrare pe cale rutieră în și din Slovacia
  • Livrare „din-ușă-în-ușă”
  • Urmărire expediție online

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Slovacia?

Timp de tranzit:

  •    De la 3-4 zile lucrătoare livrare în regim standard
  •    De la 1-2 zile lucrătoare livrare în regim expres

Prevederi speciale:

Dacă vrei să te asiguri că pachetul tău ajunge în Slovacia așa cum l-ai trimis, este foarte important ca acesta să fie ambalat corespunzător. Pagina cu sfaturi de ambalare a fost creată tocmai pentru ca ție să-ți fie mai ușor!

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Allpacka.ro îți oferă posibilitatea de a trimite orice tip de colet în Slovacia. Înțelegerile speciale pe care le avem cu partenerii noștri îți garantează obținerea celui mai bun preț de pe piață, indiferent de locația în care vrei să ajungă coletul.

Poți compara ofertele de curierat printr-un simplu click și alege serviciul care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de nevoile tale, fie că este vorba despre o livrare normală sau una urgentă, fie că ai de livrat colete sau documente, paleți sau bagaje.