Expedierea coletelor în Anglia

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

la numai 92 lei
Calculați prețul

Atunci când vrei să trimiți  sau să aduci un colet din Marea Britanie, folosește Allpacka.ro pentru a compara prețurile și serviciile de la diferite companii de curierat. În cazul în care coletul este urgent, ai opțiuni pentru livrări express, pe cale aeriană. Dacă ești limitat de buget, poți alege un serviciu rutier, economic. Mai mult, se pot expedia de la documente la paleți, fără griji, toate aceste prin noi. Comandă online, în mai puțin de 2 minute, folosind calculatorul de preț din stânga. Atât de simplu este să obții o ofertă instant!

De ce să ne alegi?

  • Livrare express și economy în toate regiunile Marii Britanii
  • Importul și exportul coletelor prin curierat rapid
  • Livrare documente în regim express 24H
  • Administrare cont online

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Marea Britanie?

Timp de tranzit:

  • Expedieri pe cale rutieră 5-7 zile lucrătoare
  • Expedieri pe cale aeriană 1-2 zile lucrătoare

Prevederi speciale:

Adresele din Marea Britanie pot fi foarte lungi și este o practică comună de a se include în adresă și comitatul. Codul poștal este foarte important, de aceea te rugăm să te asiguri că l-ai inclus corect la plasarea unei comenzi. Marea Britanie are o rețea mare de puncte de livrare fixe (adesea numite parcel points sau collection points), iar în cazul în care nimeni nu este disponibil pentru a primi coletul, curierii pot lăsa coletul la cel mai apropiat punct. Acest lucru permite destinatarului să-și ridice pachetul în funcție de disponibilitatea lor, de exemplu după muncă sau în timpul pauzei de prânz.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Prietenii sau familia ta lucrează în UK? Trimite-le un colet și pune un zâmbet pe fața lor!

Marea Britanie se numără printre țările foarte populare printre clienții noștri, în care poți trimite colete rapid și ieftin prin intermediul Allpacka.ro. Oferim servicii de import și export în/din Marea Britanie, atât expres pe cale aeriană, cât și economice, pe cale rutieră.

Totodată, ai siguranța că vei obține cel mai bun preț atunci când apelezi la noi. Oferim chiar și o garanție în acest sens, despre care poți citi in secțiunea Garanții. Noi verificăm sute de prețuri în fiecare zi, pentru a ne asigura că vom rămâne cei mai competitivi de pe piață. Dacă ai găsit un preț mai ieftin pentru același serviciu în Regatul Unit, nicio problemă, îți vom rambursa diferența. Pentru a calcula prețul unei livrări, introdu tipul coletului, dimensiunile acestuia și alege dintre ofertele partenerilor pentru a plasa o comandă de colectare pentru expedițiile tale către Anglia, Irlanda de Nord, Scoția sau Țara Galilor.

Dacă vrei să te asiguri că pachetul tău ajunge în condiții optime, poți urmări traseul coletului în perioada de tranzit până în Marea Britanie, prin serviciul de urmărire online.  Poți afla astfel locul unde se află și data la care va ajunge la destinație. În cazul în care ai nevoie de mai multe informații, poți accesa secțiunea Ajutor sau ne poți apela folosind datele de contact din secțiunea Contact. Prin garanția noastră de 100% banii înapoi, dacă intervin probleme în timpul transportului pe care nu le putem rezolva, îți vom rambursa 100% taxa de transport.