Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Italia?

Timp de tranzit:

  •    Servicii de expediere pe cale rutieră de la 3-5 zile lucrătoare
  •    Servicii de expediere pe cale aeriană de la 1-2 zile lucrătoare

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Pentru Italia, țară membră a Uniunii Europene și una dintre țările preferate ale românilor, avem prețuri mai mult decât accesibile, dacă decizi că vrei să trimiți un pachet. Indiferent dacă trimiți produse unuia dintre clienții tăi din Roma sau trimiți cadouri rudelor din Veneția, te poți baza pe noi pentru a primi coletul la destinația finală în Italia, fără complicații. An după an, am dezvoltat și îmbunătățit platforma noastră online, astfel încât să poți trimite documente, colete și paleți în doar câțiva pași.

Nu e deloc greu să plasezi online o comandă pentru livrarea unui colet în această peninsulă și, dacă vrei să te asiguri că pachetul tău a ajuns în condiții optime, este foarte important ca acesta să fie ambalat corespunzător, conform cu sfaturile noastre de ambalare. În plus, datorită facilității de urmărire online a coletului, poți urmări traseul acestuia pe tot parcursul călătoriei până în/din Italia. Surprinde-te și vezi cât de ușor este!

Satisfacția clientului stă la baza filozofiei noastre de afaceri, motiv pentru care am creat o garanție de satisfacție a clienților de 100% banii înapoi. Ce înseamnă acest lucru? În cazul în care sunt probleme cu livrarea ta către Italia, pe care nu le putem corecta, îți vom rambursa costul de livrare. Nu uita că noi lucrăm doar cu cele mai mari nume din industria de curierat, astfel încât expedierea ta este în mâini sigure, de aceea astfel de situații sunt cu adevărat excepționale.