Expedierea coletelor în Italia
numai 73,6 Lei

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

4.4
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

În scop personal sau de business, livrarea coletelor în Italia este floare la ureche prin Allpacka.ro! Avem un portofoliu larg de servicii de curierat, care acoperă întreaga Italie, chiar până la “călcâiul cizmei”. Cu companiile de curierat prezente pe site-ul nostru, putem garanta că pachetul tău va fi livrat în cele mai bune condiții și în timp util. Nu te-ai convins? Verifică prețurile noastre folosind calculatorul de preț rapid din partea stângă a paginii.

De ce să ne alegi?

  • Livrarea pachetelor în Italia prin transport rutier și pe cale aeriană
  • Expediere paleți sau colete voluminoase în/spre Italia
  • Export și import coletelor și documente
  • Servicii livrare door-to-door

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Italia?

Timp de tranzit:

  •    Servicii de expediere pe cale rutieră de la 3-5 zile lucrătoare
  •    Servicii de expediere pe cale aeriană de la 1-2 zile lucrătoare

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Pentru Italia, țară membră a Uniunii Europene și una dintre țările preferate ale românilor, avem prețuri mai mult decât accesibile, dacă decizi că vrei să trimiți un pachet. Indiferent dacă trimiți produse unuia dintre clienții tăi din Roma sau trimiți cadouri rudelor din Veneția, te poți baza pe noi pentru a primi coletul la destinația finală în Italia, fără complicații. An după an, am dezvoltat și îmbunătățit platforma noastră online, astfel încât să poți trimite documente, colete și paleți în doar câțiva pași.

Nu e deloc greu să plasezi online o comandă pentru livrarea unui colet în această peninsulă și, dacă vrei să te asiguri că pachetul tău a ajuns în condiții optime, este foarte important ca acesta să fie ambalat corespunzător, conform cu sfaturile noastre de ambalare. În plus, datorită facilității de urmărire online a coletului, poți urmări traseul acestuia pe tot parcursul călătoriei până în/din Italia. Surprinde-te și vezi cât de ușor este!

Satisfacția clientului stă la baza filozofiei noastre de afaceri, motiv pentru care am creat o garanție de satisfacție a clienților de 100% banii înapoi. Ce înseamnă acest lucru? În cazul în care sunt probleme cu livrarea ta către Italia, pe care nu le putem corecta, îți vom rambursa costul de livrare. Nu uita că noi lucrăm doar cu cele mai mari nume din industria de curierat, astfel încât expedierea ta este în mâini sigure, de aceea astfel de situații sunt cu adevărat excepționale.