Livrare colet în Irlanda
de la numai 85,98 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Irlanda

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Irlanda

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Ai nevoie să trimiți un colet în Irlanda? În acest caz, ești în locul potrivit. Utilizează Allpacka.ro pentru a compara prețurile de livrări colete de la marile companii de curierat,  pentru expediții în “insula de smarald”. Pentru a obține o ofertă, procedeul este foarte simplu. Prin calculatorul de preț din partea stângă a paginii se pot vizualiza tarifele instant, pentru o gamă largă de servicii de curierat. Alege un serviciu care-ți satisface nevoile, apoi urmează pașii pentru a plasa comanda de expediere online.

De ce să ne alegi?

 • Expediere coletelor și a documentelor
 • Livrare paleților și obiectelor neobișnuite
 • Expediere expres sau economică
 • Administrare comenzi online

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Irlanda?

Timp de tranzit:

 •    Serviciu economic de la 4-5 zile lucrătoare
 •    Serviciu expres de la 1-2 zile lucrătoare

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

În ciuda celor peste 3.000 de km ce despart România de Irlanda, livrarea unui colet în acest colț de lume este mai simplă ca niciodată. Ne-am străduit să facem posibilă o experiență cât mai plăcută pentru utilizatorii noștri, atunci când transportă ceva în Irlanda. Decizia privind serviciul de livrare ales, este complet a ta! Grație partenerilor Allpacka.ro, îți poți alege prețul convenabil și timpul de tranzit.

În plus, poți vedea unde se află coletul tău în timp real. Sigur, poți trimite pachetul prin cineva, dar atunci poți verifica ce se întâmplă cu el? Când o să fie livrat? Avantajul expedierii cu o companie de curierat este că vei beneficia de transparență totală. Aproape toți curierii oferă online tracking, iar unii oferă chiar și notificări de livrare.

Sute de întreprinderi mici și mijlocii folosesc serviciul nostru în fiecare zi. Dar, serviciile noastre pot fi utilizate și de către persoane fizice. Dacă vinzi ceva pe eBay sau trimiți delicatese locale prietenilor /rudelor din Irlanda, utilizează site-ul nostru! Nu uita că poți opta pentru asigurare dacă produsele sunt de valoare. Dacă vei dori ca pachetul tău să ajungă rapid în Irlanda, atunci poți alege serviciul de livrare Expres. În cazul în care, dimpotrivă, timpul nu este un factor decisiv, atunci serviciul Economic este cel mai potrivit pentru tine.

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Irlanda

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A