Expedierea coletelor în Irlanda

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 92 Lei
Calculați prețul

Ai nevoie să trimiți un colet în Irlanda? În acest caz, ești în locul potrivit. Utilizează Allpacka.ro pentru a compara prețurile de livrări colete de la marile companii de curierat,  pentru expediții în “insula de smarald”. Pentru a obține o ofertă, procedeul este foarte simplu. Prin calculatorul de preț din partea stângă a paginii se pot vizualiza tarifele instant, pentru o gamă largă de servicii de curierat. Alege un serviciu care-ți satisface nevoile, apoi urmează pașii pentru a plasa comanda de expediere online.

De ce să ne alegi?

  • Expediere coletelor și a documentelor
  • Livrare paleților și obiectelor neobișnuite
  • Expediere expres sau economică
  • Administrare comenzi online

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Irlanda?

Timp de tranzit:

  •    Serviciu economic de la 4-5 zile lucrătoare
  •    Serviciu expres de la 1-2 zile lucrătoare

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

În ciuda celor peste 3.000 de km ce despart România de Irlanda, livrarea unui colet în acest colț de lume este mai simplă ca niciodată. Ne-am străduit să facem posibilă o experiență cât mai plăcută pentru utilizatorii noștri, atunci când transportă ceva în Irlanda. Decizia privind serviciul de livrare ales, este complet a ta! Grație partenerilor Allpacka.ro, îți poți alege prețul convenabil și timpul de tranzit.

În plus, poți vedea unde se află coletul tău în timp real. Sigur, poți trimite pachetul prin cineva, dar atunci poți verifica ce se întâmplă cu el? Când o să fie livrat? Avantajul expedierii cu o companie de curierat este că vei beneficia de transparență totală. Aproape toți curierii oferă online tracking, iar unii oferă chiar și notificări de livrare.

Sute de întreprinderi mici și mijlocii folosesc serviciul nostru în fiecare zi. Dar, serviciile noastre pot fi utilizate și de către persoane fizice. Dacă vinzi ceva pe eBay sau trimiți delicatese locale prietenilor /rudelor din Irlanda, utilizează site-ul nostru! Nu uita că poți opta pentru asigurare dacă produsele sunt de valoare. Dacă vei dori ca pachetul tău să ajungă rapid în Irlanda, atunci poți alege serviciul de livrare Expres. În cazul în care, dimpotrivă, timpul nu este un factor decisiv, atunci serviciul Economic este cel mai potrivit pentru tine.