Livrare colet în Grecia
de la numai 45,14 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Grecia

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Grecia

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Trimiterea coletelor în Grecia tocmai a devenit mult mai ușoară cu Allpacka.ro. Folosește calculatorul nostru de preț pentru a primi instant ofertele companiilor de curierat partenere, printre cele mai renumite din lume. Comandă online, fără a pierde timpul cu drumul până la oficiul poștal. Câștigi timp, economisești bani, primești un serviciu sigur, deci de ce nu ai plasa o comandă de transport cu Allpacka.ro chiar acum?

 

De ce să ne alegi?

 • Expedieri colete/paleți în și din Grecia
 • Expedieri “din ușă-în-ușă”
 • Urmărire livrare online
 • Livrări expres sau standard

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Grecia?

Timp de tranzit:

 •    De la 4-5 zile lucrătoare livrare în regim standard
 •    De la 1-2 zile lucrătoare livrare în regim expres

Prevederi speciale:

În funcție de curierul ales, pot exista unele restricții cu privire la ceea ce se poate include în colet. Cel mai bine este să verifici lista articolelor interzise, înainte de a pregăti coletul. De exemplu, nu se pot livra tutun, droguri sau alte substanțe interzise. Grecia se află în UE, astfel că nu sunt necesare documente speciale, care să însoțească expediția. Dacă vrei să te asiguri că pachetul tău a ajuns în condiții optime, este foarte important ca acesta să fie ambalat corespunzător. Ai încă nelămuriri? Nu ezita să contactazi echipa noastră de servicii clienți, prin telefon, e-mail, chat sau prin rețelele de socializare.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Serviciul nostru de curierat îți stă la dispoziție pentru  a putea trimite colete în orice parte a Greciei, chiar și în insule. Utilizează calculatorul de preț instant din partea stângă a paginii pentru a vedea ofertele celor mai mari companii de curierat din lume, într-o clipă. Pentru aceasta tot ce trbuie să știi este greutatea și dimensiunile coletului. Alege un serviciu care se încadreză în bugetul tău. Comandă online și profită de prețurile reduse negociate cu partenerii noștri, pentru a beneficia de serviciile complete de livrare de la ușă la ușă.

Lucram numai cu firme de curierat premium care livrează colete în Grecia. Acest lucru înseamnă că pachetele tale sunt în mâini sigure. În plus, datorită facilității de urmărire online a coletului, poți urmări traseul coletului pe tot parcursul livrării în Grecia, astfel vei ști tot timpul locul unde se află și data la care va ajunge la destinație,  fie că  este vorba despre un oraș mare, cum ar fi Atena, sau o insulă îndepărtată.

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Grecia

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A