Expedierea coletelor în Grecia

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 93,0 Lei
Calculați prețul

Trimiterea coletelor în Grecia tocmai a devenit mult mai ușoară cu Allpacka.ro. Folosește calculatorul nostru de preț pentru a primi instant ofertele companiilor de curierat partenere, printre cele mai renumite din lume. Comandă online, fără a pierde timpul cu drumul până la oficiul poștal. Câștigi timp, economisești bani, primești un serviciu sigur, deci de ce nu ai plasa o comandă de transport cu Allpacka.ro chiar acum?

 

De ce să ne alegi?

  • Expedieri colete/paleți în și din Grecia
  • Expedieri “din ușă-în-ușă”
  • Urmărire livrare online
  • Livrări expres sau standard

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Grecia?

Timp de tranzit:

  •    De la 4-5 zile lucrătoare livrare în regim standard
  •    De la 1-2 zile lucrătoare livrare în regim expres

Prevederi speciale:

În funcție de curierul ales, pot exista unele restricții cu privire la ceea ce se poate include în colet. Cel mai bine este să verifici lista articolelor interzise, înainte de a pregăti coletul. De exemplu, nu se pot livra tutun, droguri sau alte substanțe interzise. Grecia se află în UE, astfel că nu sunt necesare documente speciale, care să însoțească expediția. Dacă vrei să te asiguri că pachetul tău a ajuns în condiții optime, este foarte important ca acesta să fie ambalat corespunzător. Ai încă nelămuriri? Nu ezita să contactazi echipa noastră de servicii clienți, prin telefon, e-mail, chat sau prin rețelele de socializare.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Serviciul nostru de curierat îți stă la dispoziție pentru  a putea trimite colete în orice parte a Greciei, chiar și în insule. Utilizează calculatorul de preț instant din partea stângă a paginii pentru a vedea ofertele celor mai mari companii de curierat din lume, într-o clipă. Pentru aceasta tot ce trbuie să știi este greutatea și dimensiunile coletului. Alege un serviciu care se încadreză în bugetul tău. Comandă online și profită de prețurile reduse negociate cu partenerii noștri, pentru a beneficia de serviciile complete de livrare de la ușă la ușă.

Lucram numai cu firme de curierat premium care livrează colete în Grecia. Acest lucru înseamnă că pachetele tale sunt în mâini sigure. În plus, datorită facilității de urmărire online a coletului, poți urmări traseul coletului pe tot parcursul livrării în Grecia, astfel vei ști tot timpul locul unde se află și data la care va ajunge la destinație,  fie că  este vorba despre un oraș mare, cum ar fi Atena, sau o insulă îndepărtată.