Expedierea coletelor în Germania

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 73,6 Lei
Calculați prețul

Cauți o soluție ieftină de livrări colete în Germania? Nu mai căuta! Allpacka.ro s-a specializat în livrări din ușă în ușă, pentru documente, colete și paleți, spre și de oriunde din Germania. Folosește calculatorul nostru de preț instant din partea stângă a ecranului, pentru a vizualiza oferte de la mari companii de curierat, partenerii noștri. Poți compara prețurile și serviciile, iar apoi ai posibilitatea să comanzi curierul dorit online, extrem de simplu.

De ce să ne alegi?

  • Expedierea coletelor pe cale rutieră și aeriană în Germania
  • Servicii de export și import  “din ușă în ușă”
  • Urmărire colet online
  • Livrare expres a documentelor

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Germania?

Timp de tranzit:

  •    De la 3-5 zile lucrătoare pe cale rutieră
  •    De la 1-2 zile lucrătoare pe cale aeriană

Prevederi speciale:

Atunci când trimiți un colet în Germania, va trebui să te asiguri că expediția va ajunge la o adresă unde se află cineva pentru a primi coletul. Curierul are nevoie de o semnătură de primire, atunci când coletul este livrat. Din acest motiv, partenerii noștri nu sunt în măsură să livreze către căsuțe poștale. Există, de asemenea, un sistem de coduri poștale format din cinci cifre. Te rugăm să te asiguri că datele introduse în rubrica cod poștal, care este o informație obligatorie la plasarea comenzii, sunt corecte. Este foarte util să incluzi și numărul apartamentului sau interfonului. Curierul care efectuează livrarea nu este obligat să sune destinatarul, dacă nu poate găsi adresa.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Dacă ai prieteni sau pe cineva din familie, care lucrează sau studiază în Germania, sigur vei pune un zâmbet pe fața lor dacă le trimiți ceva. Expediem colete în fiecare zi în Germania, așa că, dacă ai un pachet de trimis la Berlin, Hamburg, München sau chiar un mic sat din Germania, alegerea curierului este foarte simplă la Allpacka.ro.

Germania este al treilea mare exportator și importator de mărfuri, astfel că rețelele logistice din întreaga țară sunt bine dezvoltate. Poți fi sigur că pachetul tău va fi livrat fără probleme, în cel mai scurt timp posibil. Expedițiile se desfășoară în siguranță, atât pentru serviciile expres în cazul livrărilor urgente, cât și pentru livrările în regim standard.

Beneficiezi de livrări sigure, la prețuri convenabile. Serviciile noastre la prețuri reduse îți stau la dispoziție pentru  a putea trimite colete în orice parte a Germaniei.  Mai mult, am dezvoltat un motor de comparare a prețurilor pentru servicii de curierat, astfel încât poți compara tarifele și serviciile în câteva secunde. Comandă online unul dintre serviciile complete de livrare door-to-door, oferite de partenerii noștri!