Expedierea coletelor în Germania
numai 73,6 Lei

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

4.4
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Cauți o soluție ieftină de livrări colete în Germania? Nu mai căuta! Allpacka.ro s-a specializat în livrări din ușă în ușă, pentru documente, colete și paleți, spre și de oriunde din Germania. Folosește calculatorul nostru de preț instant din partea stângă a ecranului, pentru a vizualiza oferte de la mari companii de curierat, partenerii noștri. Poți compara prețurile și serviciile, iar apoi ai posibilitatea să comanzi curierul dorit online, extrem de simplu.

De ce să ne alegi?

  • Expedierea coletelor pe cale rutieră și aeriană în Germania
  • Servicii de export și import  “din ușă în ușă”
  • Urmărire colet online
  • Livrare expres a documentelor

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Germania?

Timp de tranzit:

  •    De la 3-5 zile lucrătoare pe cale rutieră
  •    De la 1-2 zile lucrătoare pe cale aeriană

Prevederi speciale:

Atunci când trimiți un colet în Germania, va trebui să te asiguri că expediția va ajunge la o adresă unde se află cineva pentru a primi coletul. Curierul are nevoie de o semnătură de primire, atunci când coletul este livrat. Din acest motiv, partenerii noștri nu sunt în măsură să livreze către căsuțe poștale. Există, de asemenea, un sistem de coduri poștale format din cinci cifre. Te rugăm să te asiguri că datele introduse în rubrica cod poștal, care este o informație obligatorie la plasarea comenzii, sunt corecte. Este foarte util să incluzi și numărul apartamentului sau interfonului. Curierul care efectuează livrarea nu este obligat să sune destinatarul, dacă nu poate găsi adresa.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Dacă ai prieteni sau pe cineva din familie, care lucrează sau studiază în Germania, sigur vei pune un zâmbet pe fața lor dacă le trimiți ceva. Expediem colete în fiecare zi în Germania, așa că, dacă ai un pachet de trimis la Berlin, Hamburg, München sau chiar un mic sat din Germania, alegerea curierului este foarte simplă la Allpacka.ro.

Germania este al treilea mare exportator și importator de mărfuri, astfel că rețelele logistice din întreaga țară sunt bine dezvoltate. Poți fi sigur că pachetul tău va fi livrat fără probleme, în cel mai scurt timp posibil. Expedițiile se desfășoară în siguranță, atât pentru serviciile expres în cazul livrărilor urgente, cât și pentru livrările în regim standard.

Beneficiezi de livrări sigure, la prețuri convenabile. Serviciile noastre la prețuri reduse îți stau la dispoziție pentru  a putea trimite colete în orice parte a Germaniei.  Mai mult, am dezvoltat un motor de comparare a prețurilor pentru servicii de curierat, astfel încât poți compara tarifele și serviciile în câteva secunde. Comandă online unul dintre serviciile complete de livrare door-to-door, oferite de partenerii noștri!