Expedierea coletelor în Franța

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 92,3 Lei
Calculați prețul

Allpacka.ro te ajută să găsești cea mai eficientă soluție de livrare în Franța. Noi lucrăm doar cu companii de curierat premium, așa că ești pe mâini bune și poți fi sigur că pachetul tău va ajunge la timp. Procesul nostru este foarte simplu, în partea stângă a paginii vei găsi calculatorul de preț instant. Compară serviciile și prețurile partenerilor noștri pe o singură platformă, în doar 10 secunde.

De ce să ne alegi?

  • Importul și exportul pachetelor din și spre orice colț al Franței
  • Livrarea rapidă și la prețuri competitive
  • Livrare documente / colete / paleți / pachete neobișnuite
  • Livrări expres în 24 ore pe cale aeriană

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Franța?

Timp de tranzit:

  •    De la 4-5 zile lucrătoare pentru transport pe cale rutieră
  •    De la 1-2 zile lucrătoare pentru transport expres pe cale aeriană

Prevederi speciale:

Dacă ai pregătit deja coletul și este gata ambalat, trebuie doar să măsori laturile acestuia și  să-l cântărești, chiar și pe un cântar de baie. Introduci aceste detalii în calculatorul de preț din stânga și alegi serviciul pe care îl dorești, urmezi pașii și plasezi comanda. În cazul în care nu ai împachetat coletul, fii atent ca bunurile să fie ambalate în condiții de siguranță, astfel încât să nu existe riscul unui prejudiciu în timpul tranzitului spre Franța.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Ai de expediat un colet în Franța? Nimic mai simplu! Trebuie doar să plasezi comanda pe site-ul Allpacka.ro, iar de restul ne ocupăm noi. Deja am negociat tarife incredibile cu cele mai mari companii de curierat din lume și le-am centralizat pe o singură platformă, pentru ca tu să le compari cu ușurință. Avantajul cel mai important este că alegerea îți aparține în totalitate!

Îți oferim posibilitatea de a alege din gama noastră largă de servicii “din ușă în ușă”, economice și expres, pentru o livrare reușită în toate regiunile din Franța. Pentru a avea certitudinea că pachetul tău va ajunge în siguranță, noi am încheiat parteneriate cu companii de curierat ce oferă cele mai sigure servicii de expediere.

Avem un proces de selecție al partenerilor noștri foarte riguros, pentru ca aceștia să ofere servicii de logistică conforme cu cerințele clienților. Satisfacția ta este obiectivul nostru central și, pentru că suntem siguri că vei fi impresionat de calitatea serviciilor primite, oferim garanția 100% banii înapoi. Alege serviciul care ți se potrivește și comandă online în mai puțin de 5 minute!