Livrare colet în Franța
de la numai 102,32 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Franța

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Franța

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Allpacka.ro te ajută să găsești cea mai eficientă soluție de livrare în Franța. Noi lucrăm doar cu companii de curierat premium, așa că ești pe mâini bune și poți fi sigur că pachetul tău va ajunge la timp. Procesul nostru este foarte simplu, în partea stângă a paginii vei găsi calculatorul de preț instant. Compară serviciile și prețurile partenerilor noștri pe o singură platformă, în doar 10 secunde.

De ce să ne alegi?

 • Importul și exportul pachetelor din și spre orice colț al Franței
 • Livrarea rapidă și la prețuri competitive
 • Livrare documente / colete / paleți / pachete neobișnuite
 • Livrări expres în 24 ore pe cale aeriană

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Franța?

Timp de tranzit:

 •    De la 4-5 zile lucrătoare pentru transport pe cale rutieră
 •    De la 1-2 zile lucrătoare pentru transport expres pe cale aeriană

Prevederi speciale:

Dacă ai pregătit deja coletul și este gata ambalat, trebuie doar să măsori laturile acestuia și  să-l cântărești, chiar și pe un cântar de baie. Introduci aceste detalii în calculatorul de preț din stânga și alegi serviciul pe care îl dorești, urmezi pașii și plasezi comanda. În cazul în care nu ai împachetat coletul, fii atent ca bunurile să fie ambalate în condiții de siguranță, astfel încât să nu existe riscul unui prejudiciu în timpul tranzitului spre Franța.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Ai de expediat un colet în Franța? Nimic mai simplu! Trebuie doar să plasezi comanda pe site-ul Allpacka.ro, iar de restul ne ocupăm noi. Deja am negociat tarife incredibile cu cele mai mari companii de curierat din lume și le-am centralizat pe o singură platformă, pentru ca tu să le compari cu ușurință. Avantajul cel mai important este că alegerea îți aparține în totalitate!

Îți oferim posibilitatea de a alege din gama noastră largă de servicii “din ușă în ușă”, economice și expres, pentru o livrare reușită în toate regiunile din Franța. Pentru a avea certitudinea că pachetul tău va ajunge în siguranță, noi am încheiat parteneriate cu companii de curierat ce oferă cele mai sigure servicii de expediere.

Avem un proces de selecție al partenerilor noștri foarte riguros, pentru ca aceștia să ofere servicii de logistică conforme cu cerințele clienților. Satisfacția ta este obiectivul nostru central și, pentru că suntem siguri că vei fi impresionat de calitatea serviciilor primite, oferim garanția 100% banii înapoi. Alege serviciul care ți se potrivește și comandă online în mai puțin de 5 minute!

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Franța

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A