Expedierea coletelor în Finlanda

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 98,2 Lei
Calculați prețul

Oricine dorește să trimită un pachet către/din Finlanda, aici a ajuns în locul potrivit! Ai posibilitatea să utilizezi site-ul nostru pentru a găsi cea mai bună ofertă de curierat către Finlanda, în doar câțiva pași simpli! Prin intermediul rețelelor de livrare ale partenerilor noștri, oferim transport rutier și aerian, la și de la aproape orice locație din Finlanda. Pur și simplu introduci greutatea coletului în calculatorul nostru de preț din partea stângă a paginii și alegi una dintre opțiunile oferite.

De ce să ne alegi?

  • Livrarea coletelor pe cale aeriană sau rutieră
  • Livrare expres a documentelor
  • Serviciu complet de livrare “din ușă-în-ușă”
  • Administrare livrări online

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Finlanda?

Timp de tranzit:

  •    Serviciu economy de la 4-5 zile lucrătoare
  •    Serviciu expres de la 1-2 zile lucrătoare

Prevederi speciale:

Chiar dacă niciodată până acum nu ai trimis ceva către Finlanda, noi am investit mult timp și energie în a face procesul de plasare comenzi cât mai simplu posibil. Cu toate acestea, în cazul în care ceva nu este clar, te rugăm să iei legătura cu noi, telefonic, prin email sau chat. Două lucruri sunt importante pentru transporturile în Finlanda, ambalarea corespunzătoare și corectitudinea adresei de livrare, inclusiv numărul de telefon al persoanei de contact, pentru a fi contactată la nevoie.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Dacă vrei să trimiți un pachet în Finlanda, noi suntem gata să te ajutăm în demersul tău de a a găsi cea mai bună ofertă de livrare a coletelor, în 4 pași simpli! Nu mai trebuie să pierzi timp solicitând mai multe oferte, pentru că Allpacka.ro este o platformă comparativă de prețuri pentru servicii de curierat, unde poți verifica ofertele mai multor companii de curierat la un loc.

Prin intermediul rețelelor de livrare ale partenerilor noștri, noi oferim atât transport rutier, cât și transport pe cale aeriană, în și din aproape fiecare zonă a Finlandei, pentru companii care au relații comerciale cu această țară sau pentru persoane fizice care au de livrat efecte personale. Din orice grup ai face parte, plasarea comenzilor se face la fel de simplu, fără bătai de cap. Însă, acest lucru nu înseamnă rabat de la calitate! Lucrăm doar cu cele mai mari companii de curierat din lume și frumusețea modelului nostru este că alegerea curierului stă în mâinile tale.

Pur și simplu introduci greutatea pachetului în calculatorul nostru de preț și alegi una dintre opțiunile valabile. Dacă ai orice întrebări sau simți că ai nevoie de ajutor cu privire la plasarea comenzii, atunci nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră de Relații cu Clienții este pregătită să te ajute cu plăcere. Încearcă-ne și vezi cât de simplu este cu adevărat!