Livrare colet în Finlanda
de la numai 135,50 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Finlanda

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Finlanda

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Oricine dorește să trimită un pachet către/din Finlanda, aici a ajuns în locul potrivit! Ai posibilitatea să utilizezi site-ul nostru pentru a găsi cea mai bună ofertă de curierat către Finlanda, în doar câțiva pași simpli! Prin intermediul rețelelor de livrare ale partenerilor noștri, oferim transport rutier și aerian, la și de la aproape orice locație din Finlanda. Pur și simplu introduci greutatea coletului în calculatorul nostru de preț din partea stângă a paginii și alegi una dintre opțiunile oferite.

De ce să ne alegi?

 • Livrarea coletelor pe cale aeriană sau rutieră
 • Livrare expres a documentelor
 • Serviciu complet de livrare “din ușă-în-ușă”
 • Administrare livrări online

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Finlanda?

Timp de tranzit:

 •    Serviciu economy de la 4-5 zile lucrătoare
 •    Serviciu expres de la 1-2 zile lucrătoare

Prevederi speciale:

Chiar dacă niciodată până acum nu ai trimis ceva către Finlanda, noi am investit mult timp și energie în a face procesul de plasare comenzi cât mai simplu posibil. Cu toate acestea, în cazul în care ceva nu este clar, te rugăm să iei legătura cu noi, telefonic, prin email sau chat. Două lucruri sunt importante pentru transporturile în Finlanda, ambalarea corespunzătoare și corectitudinea adresei de livrare, inclusiv numărul de telefon al persoanei de contact, pentru a fi contactată la nevoie.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Dacă vrei să trimiți un pachet în Finlanda, noi suntem gata să te ajutăm în demersul tău de a a găsi cea mai bună ofertă de livrare a coletelor, în 4 pași simpli! Nu mai trebuie să pierzi timp solicitând mai multe oferte, pentru că Allpacka.ro este o platformă comparativă de prețuri pentru servicii de curierat, unde poți verifica ofertele mai multor companii de curierat la un loc.

Prin intermediul rețelelor de livrare ale partenerilor noștri, noi oferim atât transport rutier, cât și transport pe cale aeriană, în și din aproape fiecare zonă a Finlandei, pentru companii care au relații comerciale cu această țară sau pentru persoane fizice care au de livrat efecte personale. Din orice grup ai face parte, plasarea comenzilor se face la fel de simplu, fără bătai de cap. Însă, acest lucru nu înseamnă rabat de la calitate! Lucrăm doar cu cele mai mari companii de curierat din lume și frumusețea modelului nostru este că alegerea curierului stă în mâinile tale.

Pur și simplu introduci greutatea pachetului în calculatorul nostru de preț și alegi una dintre opțiunile valabile. Dacă ai orice întrebări sau simți că ai nevoie de ajutor cu privire la plasarea comenzii, atunci nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră de Relații cu Clienții este pregătită să te ajute cu plăcere. Încearcă-ne și vezi cât de simplu este cu adevărat!

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Finlanda

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A