Livrare colet în Elveția
de la numai 172,01 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Elveția

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Elveția

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Plasează comenzi pentru livrări în Elveția pe Allpacka.ro și vei economisi bani și timp. Folosește instrumentul nostru de calcul rapid din partea stângă a paginii, pentru a obține o ofertă instant. Filtrează după preț, timp de livrare sau servicii suplimentare, pentru a te asigura că găsești exact ceea ce cauți!

De ce să ne alegi?

 • Importul și exportul pachetelor din și spre Elveția
 • Expediere documente, cutii, paleți
 • Livrare rapidă, la prețuri avantajoase
 • Suport privind formalitățile vamale

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Elveția?

Timp de tranzit:

 •    De la 4-6 zile lucrătoare prin servicii economice
 •    De la 1-2 zile lucrătoare prin servicii expres (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Elveția nu este în UE și, prin urmare, nu este posibilă libera circulație a mărfurilor. Așadar, va trebui să se completeze o factură proformă sau comercială, care va însoți pachetul.  Dacă reprezinți o companie, poți utiliza factura de vânzare deja emisă. Dacă ești persoană fizică, nicio problemă, îți trimitem un model prin email,  pentru a îl completa și coletul va fi vămuit fără probleme.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Este necesară ataşarea unei Facturi Fiscale sau a unei Facturi Proforme. În unele cazuri este necesară ataşarea mandatului de export vamal sau a altor documente însoțitoare, care se vor solicita după caz.

Mai multe beneficii

Pentru expedierile în Elveția îți oferim cele mai competitive prețuri și posibilitatea de a alege din gama noastră largă de servicii “din ușă în ușă”, economice și expres, pentru o livrare reușită în toate cantoanele din “Țara celor 1000 de lacuri”. Ți-am ușurat munca și am negociat prețuri imbatabile cu giganți din industria de curierat la nivel mondial, chiar și pentru Elveția. Fie că ai  de trimis un document important, o pachet familiei sau prietenilor sau un palet unui client, la Allpacka.ro vei găsi sigur o soluție.

Vrei să ai certitudinea că pachetul tău va ajunge în siguranță? Allpacka.ro a încheiat parteneriate cu companii de curierat care oferă cele mai rapide, economice și sigure servicii de expediere. Toți partenerii cu care lucrăm au zeci de ani de experiență în logistică, rețelele lor se întind pe întregul glob, cu rute foarte bune spre Elveția. Suntem siguri că experiența ta cu Allpacka.ro va fi una bună, de aceea susținem  serviciile noastre cu garanția 100% banii înapoi. Dacă te confrunți cu probleme în timpul transportului, pe care nu le putem rezolva, îți vom restitui taxa de transport.

Dacă vei alege să-ți expediezi coletul cu Allpacka.ro, ne vom asigura ca toate documentele necesare expedierii să fie în ordine, ca livrarea coletului să se efectueze în timpul dorit și să ajungă în siguranță la destinatar. Ce mai aștepți? Poți trimite un colet în Elveția acum!

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Elveția

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A