Expedierea coletelor în Elveția

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 124,2 Lei
Calculați prețul

Plasează comenzi pentru livrări în Elveția pe Allpacka.ro și vei economisi bani și timp. Folosește instrumentul nostru de calcul rapid din partea stângă a paginii, pentru a obține o ofertă instant. Filtrează după preț, timp de livrare sau servicii suplimentare, pentru a te asigura că găsești exact ceea ce cauți!

De ce să ne alegi?

  • Importul și exportul pachetelor din și spre Elveția
  • Expediere documente, cutii, paleți
  • Livrare rapidă, la prețuri avantajoase
  • Suport privind formalitățile vamale

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Elveția?

Timp de tranzit:

  •    De la 4-6 zile lucrătoare prin servicii economice
  •    De la 1-2 zile lucrătoare prin servicii expres (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Elveția nu este în UE și, prin urmare, nu este posibilă libera circulație a mărfurilor. Așadar, va trebui să se completeze o factură proformă sau comercială, care va însoți pachetul.  Dacă reprezinți o companie, poți utiliza factura de vânzare deja emisă. Dacă ești persoană fizică, nicio problemă, îți trimitem un model prin email,  pentru a îl completa și coletul va fi vămuit fără probleme.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Este necesară ataşarea unei Facturi Fiscale sau a unei Facturi Proforme. În unele cazuri este necesară ataşarea mandatului de export vamal sau a altor documente însoțitoare, care se vor solicita după caz.

Mai multe beneficii

Pentru expedierile în Elveția îți oferim cele mai competitive prețuri și posibilitatea de a alege din gama noastră largă de servicii “din ușă în ușă”, economice și expres, pentru o livrare reușită în toate cantoanele din “Țara celor 1000 de lacuri”. Ți-am ușurat munca și am negociat prețuri imbatabile cu giganți din industria de curierat la nivel mondial, chiar și pentru Elveția. Fie că ai  de trimis un document important, o pachet familiei sau prietenilor sau un palet unui client, la Allpacka.ro vei găsi sigur o soluție.

Vrei să ai certitudinea că pachetul tău va ajunge în siguranță? Allpacka.ro a încheiat parteneriate cu companii de curierat care oferă cele mai rapide, economice și sigure servicii de expediere. Toți partenerii cu care lucrăm au zeci de ani de experiență în logistică, rețelele lor se întind pe întregul glob, cu rute foarte bune spre Elveția. Suntem siguri că experiența ta cu Allpacka.ro va fi una bună, de aceea susținem  serviciile noastre cu garanția 100% banii înapoi. Dacă te confrunți cu probleme în timpul transportului, pe care nu le putem rezolva, îți vom restitui taxa de transport.

Dacă vei alege să-ți expediezi coletul cu Allpacka.ro, ne vom asigura ca toate documentele necesare expedierii să fie în ordine, ca livrarea coletului să se efectueze în timpul dorit și să ajungă în siguranță la destinatar. Ce mai aștepți? Poți trimite un colet în Elveția acum!