Expedierea coletelor în Danemarca

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 92,3 Lei
Calculați prețul

Poate nu crezi, dar Danemarca este una dintre destinațiile favorite pentru clienții noștri, mai ales datorită numărului mare de studenți care pleacă acolo, fie pentru că sunt mulțumiți de servicii, fie pentru că prețurile noastre sunt incredibil de mici. Află și tu cât de ieftin și ușor este să trimiți un colet către Danemarca, cu ajutorul funcției de ofertare instant, din partea stângă a ecranului. Alege serviciul dorit, în funcție de preț sau timp de livrare, și comandă online în doar 4 pași simpli.

De ce să ne alegi?

  • Expedierea coletelor din ușă în ușă, în și din Danemarca
  • Expediere spre toate zonele din Danemarca
  • Livrarea expres a documentelor
  • Întotdeauna cel mai bun preț

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Danemarca?

Timp de tranzit:

  •    Servicii de expedieri economice pe cale rutieră de la 4-5 zile lucrătoare
  •    Servicii de expedieri expres pe cale aeriană de la 1-2 zile lucrătoare

Prevederi speciale:

Expedierea coletelor în/din Danemarca se realizează destul de simplu, datorită faptului că această țară este membru al Uniunii Europene și există circulația liberă a mărfurilor. Eliminând procedurile vamale, pachetele ajung la destinație fără întârzieri. Asigură-te că articolele sunt ambalate corect în colet, pentru a preveni orice deteriorare în timpul tranzitului. Verifică de două ori dacă adresa este corectă.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Vrei să ai certitudinea că pachetul tău va ajunge în siguranță în Danemarca? Allpacka.ro a încheiat parteneriate cu companii de curierat de importanță mondială, care oferă cele mai rapide, economice și sigure servicii de expediere. Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii de livrare colete low cost prin intermediul partenerilor noștri: UPS, DPD sau GLS.

Îți oferim prețuri competitive și posibilitatea de a alege din gama noastră largă de servicii: “din ușă în ușă”, economice și expres, pentru o livrare reușită în toate regiunile din Danemarca. Însă, în afară de faptul că serviciile noastre sunt ieftine, suntem foarte mândri că serviciile sunt și premium, la dispoziția persoanelor fizice și întreprinderile mici și mijlocii, care nu ar putea obține în mod normal aceleași reduceri direct de la companiile de curierat.

Dacă pleci la studii în Danemarca sau te gândești să te muți acolo și nu știi cum să-ți expediezi bunurile, avem soluții și pentru această problemă, la un raport calitate-preț excelent. Pentru a afla cotația aferentă nevoilor tale, verifică greutatea și dimensiunile cutiei și folosește cu încredere calculatorul nostru online!