Livrare colet în Danemarca
de la numai 102,32 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Danemarca

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Danemarca

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Poate nu crezi, dar Danemarca este una dintre destinațiile favorite pentru clienții noștri, mai ales datorită numărului mare de studenți care pleacă acolo, fie pentru că sunt mulțumiți de servicii, fie pentru că prețurile noastre sunt incredibil de mici. Află și tu cât de ieftin și ușor este să trimiți un colet către Danemarca, cu ajutorul funcției de ofertare instant, din partea stângă a ecranului. Alege serviciul dorit, în funcție de preț sau timp de livrare, și comandă online în doar 4 pași simpli.

De ce să ne alegi?

 • Expedierea coletelor din ușă în ușă, în și din Danemarca
 • Expediere spre toate zonele din Danemarca
 • Livrarea expres a documentelor
 • Întotdeauna cel mai bun preț

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Danemarca?

Timp de tranzit:

 •    Servicii de expedieri economice pe cale rutieră de la 4-5 zile lucrătoare
 •    Servicii de expedieri expres pe cale aeriană de la 1-2 zile lucrătoare

Prevederi speciale:

Expedierea coletelor în/din Danemarca se realizează destul de simplu, datorită faptului că această țară este membru al Uniunii Europene și există circulația liberă a mărfurilor. Eliminând procedurile vamale, pachetele ajung la destinație fără întârzieri. Asigură-te că articolele sunt ambalate corect în colet, pentru a preveni orice deteriorare în timpul tranzitului. Verifică de două ori dacă adresa este corectă.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Vrei să ai certitudinea că pachetul tău va ajunge în siguranță în Danemarca? Allpacka.ro a încheiat parteneriate cu companii de curierat de importanță mondială, care oferă cele mai rapide, economice și sigure servicii de expediere. Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii de livrare colete low cost prin intermediul partenerilor noștri: UPS, DPD sau GLS.

Îți oferim prețuri competitive și posibilitatea de a alege din gama noastră largă de servicii: “din ușă în ușă”, economice și expres, pentru o livrare reușită în toate regiunile din Danemarca. Însă, în afară de faptul că serviciile noastre sunt ieftine, suntem foarte mândri că serviciile sunt și premium, la dispoziția persoanelor fizice și întreprinderile mici și mijlocii, care nu ar putea obține în mod normal aceleași reduceri direct de la companiile de curierat.

Dacă pleci la studii în Danemarca sau te gândești să te muți acolo și nu știi cum să-ți expediezi bunurile, avem soluții și pentru această problemă, la un raport calitate-preț excelent. Pentru a afla cotația aferentă nevoilor tale, verifică greutatea și dimensiunile cutiei și folosește cu încredere calculatorul nostru online!

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Danemarca

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A