Expedierea coletelor în China

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 198,3 Lei
Calculați prețul

Dacă trimiți un colet în China sau planifici importul unor bunuri, atunci ești în locul potrivit. Folosește calculatorul nostru de preț pentru a obține tarife instant de la mari companii de curierat, în doar câteva secunde. Compară diferitele servicii, pentru a-l alege pe cel care se potrivește cel mai bine bugetului tău și comandă online.

De ce să ne alegi?

  • Livrarea aeriană expres spre sau din China
  • Servicii de import/export, inclusiv cargo
  • Timp de tranzit de la 2 până la 8 zile
  • Suport privind formalitățile vamale

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în China?

Timp de tranzit:

  •    De la 6-8 zile lucrătoare prin servicii economice
  •    De la 2-3 zile lucrătoare prin servicii expres (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Dacă faci un export de mărfuri în China și faci comanda de transport prin intermediul site-ului nostru, atunci este necesară ataşarea unei Facturi comerciale sau a unei Facturi Proforme. Dacă nu ai niciuna dintre acestea, îți trimitem un model prin e-mail, la confirmarea comenzii.

Dacă faci un import din China, trebuie să te asiguri că furnizorul va  include același tip de documente. Când sosește lotul, vei fi obligat să plătești taxele vamale datorate pentru produsele tale, precum și cota de TVA aferentă, calculate de către operatorul vamal conform acestor documente. Pentru orice întrebări referitoare la vămuire, contactează echipa noastră de relații cu clienții și te vom ajuta cu plăcere.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

În unele cazuri este necesară ataşarea mandatului de export vamal sau a altor documente însoțitoare, care se vor solicita după caz.

Mai multe beneficii

Importurile din China pot fi o adevărată bătaie de cap, furnizori cu care nu te înțelegi, respectarea termenilor Incoterms și multe altele. Cu Allpacka.ro, toate problemele logistice sunt rezolvate! Ai ajuns unde trebuie dacă ai un transport pentru China. Allpacka.ro îți pune la dispoziție cele mai sigure și rapide servicii de livrare, de la ușă la ușă, ci nu de la un depozit la altul, astfel încât să fie necesar să contractați și un alt transport intern. Cu noi poți expedia în/din China colete, documente, bagaje sau paleți, la prețuri competitive și în siguranță, fie că lotul cântărește 200 grame sau 2 tone.

Pentru a te ajuta în demersul tău, Allpacka.ro a încheiat parteneriate cu lideri mondiali în domeniul curieratului, flexibili, rapizi și devotați în tot ceea ce fac. De aici și multitudinea de servicii pe care ți le punem la dispoziție pentru a-ți trimite în siguranță coletul în China. Mai mult decât atât, am negociat cu aceștia tarife mici în numele vostru, în baza volumelor totale pe care le realizăm.

Dacă vei alege să-ți expediezi coletul cu Allpacka.ro, ne vom asigura ca toate documentele necesare expedierii să fie în ordine, ca livrarea coletului să se efectueze în timpul dorit și să ajungă în siguranță la destinatar.