Livrare colet în China
de la numai 261,13 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în China

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către China

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Dacă trimiți un colet în China sau planifici importul unor bunuri, atunci ești în locul potrivit. Folosește calculatorul nostru de preț pentru a obține tarife instant de la mari companii de curierat, în doar câteva secunde. Compară diferitele servicii, pentru a-l alege pe cel care se potrivește cel mai bine bugetului tău și comandă online.

De ce să ne alegi?

 • Livrarea aeriană expres spre sau din China
 • Servicii de import/export, inclusiv cargo
 • Timp de tranzit de la 2 până la 8 zile
 • Suport privind formalitățile vamale

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în China?

Timp de tranzit:

 •    De la 6-8 zile lucrătoare prin servicii economice
 •    De la 2-3 zile lucrătoare prin servicii expres (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Dacă faci un export de mărfuri în China și faci comanda de transport prin intermediul site-ului nostru, atunci este necesară ataşarea unei Facturi comerciale sau a unei Facturi Proforme. Dacă nu ai niciuna dintre acestea, îți trimitem un model prin e-mail, la confirmarea comenzii.

Dacă faci un import din China, trebuie să te asiguri că furnizorul va  include același tip de documente. Când sosește lotul, vei fi obligat să plătești taxele vamale datorate pentru produsele tale, precum și cota de TVA aferentă, calculate de către operatorul vamal conform acestor documente. Pentru orice întrebări referitoare la vămuire, contactează echipa noastră de relații cu clienții și te vom ajuta cu plăcere.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

În unele cazuri este necesară ataşarea mandatului de export vamal sau a altor documente însoțitoare, care se vor solicita după caz.

Mai multe beneficii

Importurile din China pot fi o adevărată bătaie de cap, furnizori cu care nu te înțelegi, respectarea termenilor Incoterms și multe altele. Cu Allpacka.ro, toate problemele logistice sunt rezolvate! Ai ajuns unde trebuie dacă ai un transport pentru China. Allpacka.ro îți pune la dispoziție cele mai sigure și rapide servicii de livrare, de la ușă la ușă, ci nu de la un depozit la altul, astfel încât să fie necesar să contractați și un alt transport intern. Cu noi poți expedia în/din China colete, documente, bagaje sau paleți, la prețuri competitive și în siguranță, fie că lotul cântărește 200 grame sau 2 tone.

Pentru a te ajuta în demersul tău, Allpacka.ro a încheiat parteneriate cu lideri mondiali în domeniul curieratului, flexibili, rapizi și devotați în tot ceea ce fac. De aici și multitudinea de servicii pe care ți le punem la dispoziție pentru a-ți trimite în siguranță coletul în China. Mai mult decât atât, am negociat cu aceștia tarife mici în numele vostru, în baza volumelor totale pe care le realizăm.

Dacă vei alege să-ți expediezi coletul cu Allpacka.ro, ne vom asigura ca toate documentele necesare expedierii să fie în ordine, ca livrarea coletului să se efectueze în timpul dorit și să ajungă în siguranță la destinatar.

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - China

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A