Expedierea coletelor în Bulgaria

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 19,70 Lei
Calculați prețul

Livrări colete low cost în Bulgaria, cu curieri premium. Compară prețurile, comandă online și începe chiar acum economia de timp și de bani. Prețul se calculează în 10 secunde, utilizând instrumentul nostru de calcul online, din partea stângă a acestei pagini. Sigur te facem să zâmbești când vei vedea tarifele noastre!

De ce să ne alegi?

  • Livrarea rapidă în 24 H în Bulgaria
  • Acoperire națională în Bulgaria
  • Livrare “de la ușă la ușă”
  • Transport paleți și colete voluminoase

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Bulgaria?

Timp de tranzit:

Servicii de expediere rapidă: 1-3 zile lucrătoare (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Bulgaria este supusă liberei circulații a mărfurilor, fiind stat membru UE, ceea ce înseamnă că nu este necesară vămuirea. O dată cu deschiderea piețelor și a sharemarket-urilor, Bulgaria este o destinație preferată pentru afaceri. Trimiterea unui document sau a unui colet acolo, se face aproape la fel ca livrarea la nivel național. Doar amintește-ți că cutia călătorește un pic mai departe și trebuie ambalată în mod corespunzător. Ar trebui să te asiguri că adresa și detaliile destinatarului sunt complete, pentru a nu exista riscul de întârzieri cu expediția ta.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Nimic mai simplu decât a expedia un colet în țara noastră vecină, Bulgaria! Scopul nostru de la început a fost de a simplifica procesul de expediere colete. Platforma noastră îți permite să compari prețurile și serviciile de la companiile de curierat partenere, iar alegerea este în mâinile tale. Plasează comanda pe site-ul nostru Allpacka.ro și de restul ne ocupăm noi. Alege unul dintre multiplele noastre servicii de livrare și vezi care dintre partenerii noștri îți satisface condițiile de expediere.

Indiferent dacă trimiteți coletul la Sofia sau într-un oraș mic, avem acoperire. Firmele de curierat cu care lucrăm pot colecta și livra chiar și din satele bulgărești. Vestea bună este că nu va dura săptămâni pentru a ajunge acolo. Timpul maxim de livrare chiar și pentru cele mai îndepărtate zone este de 3 zile lucrătoare.