Livrare colet în Bulgaria
de la numai 31,39 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Bulgaria

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Bulgaria

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Livrări colete low cost în Bulgaria, cu curieri premium. Compară prețurile, comandă online și începe chiar acum economia de timp și de bani. Prețul se calculează în 10 secunde, utilizând instrumentul nostru de calcul online, din partea stângă a acestei pagini. Sigur te facem să zâmbești când vei vedea tarifele noastre!

De ce să ne alegi?

  • Livrarea rapidă în 24 H în Bulgaria
  • Acoperire națională în Bulgaria
  • Livrare “de la ușă la ușă”
  • Transport paleți și colete voluminoase

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Bulgaria?

Timp de tranzit:

Servicii de expediere rapidă: 1-3 zile lucrătoare (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Bulgaria este supusă liberei circulații a mărfurilor, fiind stat membru UE, ceea ce înseamnă că nu este necesară vămuirea. O dată cu deschiderea piețelor și a sharemarket-urilor, Bulgaria este o destinație preferată pentru afaceri. Trimiterea unui document sau a unui colet acolo, se face aproape la fel ca livrarea la nivel național. Doar amintește-ți că cutia călătorește un pic mai departe și trebuie ambalată în mod corespunzător. Ar trebui să te asiguri că adresa și detaliile destinatarului sunt complete, pentru a nu exista riscul de întârzieri cu expediția ta.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Nimic mai simplu decât a expedia un colet în țara noastră vecină, Bulgaria! Scopul nostru de la început a fost de a simplifica procesul de expediere colete. Platforma noastră îți permite să compari prețurile și serviciile de la companiile de curierat partenere, iar alegerea este în mâinile tale. Plasează comanda pe site-ul nostru Allpacka.ro și de restul ne ocupăm noi. Alege unul dintre multiplele noastre servicii de livrare și vezi care dintre partenerii noștri îți satisface condițiile de expediere.

Indiferent dacă trimiteți coletul la Sofia sau într-un oraș mic, avem acoperire. Firmele de curierat cu care lucrăm pot colecta și livra chiar și din satele bulgărești. Vestea bună este că nu va dura săptămâni pentru a ajunge acolo. Timpul maxim de livrare chiar și pentru cele mai îndepărtate zone este de 3 zile lucrătoare.

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

  • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
  • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
  • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
  • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
  • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Bulgaria

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A