Expedierea coletelor în Belgia

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 77 Lei
Calculați prețul

Ca și orice altă livrare către țările din Uniunea Europeană, trimiterea unui colet în Belgia este într-adevăr extrem de ușoară. Utilizează Allpacka.ro pentru a verifica prețurile de livrare de la mai multe companii de curierat, toate într-un singur loc. Alege un tip de serviciu, urmează pașii de plasare comenzi online și curierul se va prezenta la ușa ta mai repede decât crezi.

De ce să ne alegi?

  • Expediere colete pe cale rutieră și aeriană
  • Servicii de export și import din Belgia
  • Livrare de la ușă-la-ușă pe tot teritoriul Belgiei
  • Expediere expres a documentelor

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Belgia?

Timp de tranzit

  •    De la 3-4 zile lucrătoare prin transport rutier
  •    De la 1-2 zile lucrătoare prin transport aerian

Prevederi speciale:

Pentru ca expedierea ta să se desfășoare în siguranță, trebuie să ambalezi coletul corespunzător. Atunci când ambalezi produsele în cutie, asigură-te că totul este ambalat în mod corespunzător. Pentru a se trimite coletul către/din Belgia, acesta va fi încărcat și descărcat de mai multe ori pe toată durata călătoriei sale și se va deplasa pe benzi transportoare în timpul procesului de sortare. Verifică adresele la completarea formularului de comandă online, pentru că dacă apar greșeli, livrarea putea fi amânată. Merită să investești un pic de timp pentru a fi sigur că toate detaliile sunt corecte. Dacă ai întrebări cu privire la ceea ce se poate și ce nu se poate trimite în Belgia, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere!

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

 

Mai multe beneficii

Serviciile noastre la prețuri reduse îți stau la dispoziție pentru  a putea trimite colete în orice parte a Belgiei. Garantăm că vei obține cele mai bune oferte la livrarea coletelor tale către Belgia, pentru că am negociat tarife extrem de competitive cu cele mai mari companii de curierat. Suntem atât de siguri de acest lucru,  încât am pus în aplicare Garanția celui mai mic preț. În cazul în care ai găsit același serviciu de livrare mai ieftin, îți rambursăm diferența de preț.

Bruxelles este un oraș important pe harta Europei, iar cei mai mulți clienți aleg serviciile rapide de livrare. Alege serviciile expres pentru expedierile urgente, iar pentru o livrare în regim standard, beneficiază de livrări sigure, la preț un convenabil.

În niciunul din cazuri nu vom face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Nu contează dacă ești o persoană fizică, ce trimite un cadou rudelor din Belgia, sau dacă reprezinți o afacere și ai parteneri de afaceri acolo,  noi tratăm toate  comenzile cu cea mai mare importanță. Comandă online unul dintre serviciile oferite de partenerii noștri, pentru a beneficia de serviciile complete de livrare de la ușă la ușă!