Livrare colet în Belgia
de la numai 70,06 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Belgia

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Belgia

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Ca și orice altă livrare către țările din Uniunea Europeană, trimiterea unui colet în Belgia este într-adevăr extrem de ușoară. Utilizează Allpacka.ro pentru a verifica prețurile de livrare de la mai multe companii de curierat, toate într-un singur loc. Alege un tip de serviciu, urmează pașii de plasare comenzi online și curierul se va prezenta la ușa ta mai repede decât crezi.

De ce să ne alegi?

 • Expediere colete pe cale rutieră și aeriană
 • Servicii de export și import din Belgia
 • Livrare de la ușă-la-ușă pe tot teritoriul Belgiei
 • Expediere expres a documentelor

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Belgia?

Timp de tranzit

 •    De la 3-4 zile lucrătoare prin transport rutier
 •    De la 1-2 zile lucrătoare prin transport aerian

Prevederi speciale:

Pentru ca expedierea ta să se desfășoare în siguranță, trebuie să ambalezi coletul corespunzător. Atunci când ambalezi produsele în cutie, asigură-te că totul este ambalat în mod corespunzător. Pentru a se trimite coletul către/din Belgia, acesta va fi încărcat și descărcat de mai multe ori pe toată durata călătoriei sale și se va deplasa pe benzi transportoare în timpul procesului de sortare. Verifică adresele la completarea formularului de comandă online, pentru că dacă apar greșeli, livrarea putea fi amânată. Merită să investești un pic de timp pentru a fi sigur că toate detaliile sunt corecte. Dacă ai întrebări cu privire la ceea ce se poate și ce nu se poate trimite în Belgia, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere!

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

 

Mai multe beneficii

Serviciile noastre la prețuri reduse îți stau la dispoziție pentru  a putea trimite colete în orice parte a Belgiei. Garantăm că vei obține cele mai bune oferte la livrarea coletelor tale către Belgia, pentru că am negociat tarife extrem de competitive cu cele mai mari companii de curierat. Suntem atât de siguri de acest lucru,  încât am pus în aplicare Garanția celui mai mic preț. În cazul în care ai găsit același serviciu de livrare mai ieftin, îți rambursăm diferența de preț.

Bruxelles este un oraș important pe harta Europei, iar cei mai mulți clienți aleg serviciile rapide de livrare. Alege serviciile expres pentru expedierile urgente, iar pentru o livrare în regim standard, beneficiază de livrări sigure, la preț un convenabil.

În niciunul din cazuri nu vom face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Nu contează dacă ești o persoană fizică, ce trimite un cadou rudelor din Belgia, sau dacă reprezinți o afacere și ai parteneri de afaceri acolo,  noi tratăm toate  comenzile cu cea mai mare importanță. Comandă online unul dintre serviciile oferite de partenerii noștri, pentru a beneficia de serviciile complete de livrare de la ușă la ușă!

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Belgia

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A