Livrare colet în Austria
de la numai 83,37 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Austria

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Austria

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Livrarea coletelor în Austria este rapiă, ieftină și simplă cu Allpacka.ro! Aproape toți partenerii noștri livrează către această destinație populară. Verifică toate serviciile pe care le oferim pentru Austria, folosind calculator de preț rapid pe partea stângă a paginii. Oricare ar fi nevoia ta, livrări urgente sau standard, avem un număr mare de servicii pentru Austria, astfel încât sigur vei găsi unul care satisface nevoile tale.

De ce să ne alegi?

 • Servicii de export / import pentru Austria
 • Expediere de la ușa la ușa
 • Livrare documente/colete/paleți
 • Livrări expres pe cale aeriană – 24H

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Austria?

Timp de tranzit

 •    De la 2-4 zile lucrătoare pentru expedierea pe cale rutieră
 •    De la 1-2 zile lucrătoare pentru expedierea expres pe cale aeriană

Prevederi speciale:

Expedierea coletelor către Austria este foarte similară cu trimiterea coletelor la nivel național. Pentru că Austria este în Uniunea Europeană, nu ai nevoie de niciun fel  de documentare speciale. Este important să te asiguri că cutia nu conține produse interzise, totuși. Recomandăm, de asemenea, să ai grijă la ambalare, coletul fiind încărcat și descărcat de mai multe ori în timpul tranzitului. Poți găsi o mulțime de informații utile în secțiunea Ajutor despre acestea, iar echipa noastră de la Relații cu Clienții este întotdeauna fericită să-ți răspundă la întrebări.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Austria, una dintre cele mai bogate țări din Europa Centrală, continuă să fie una dintre cele mai populare destinații pentru livrarea coletelor la nivel european. Cu Allpacka.ro, transporturile din sau către Austria, nu s-au făcut niciodată mai simplu. Poți plasa comanda online, oriunde te-ai afla și la orice oră. Oferim servicii atât pe cale aeriană, cât și rutieră, în fiecare zi lucrătoare către și din Austria, asigurând un serviciu profesional și de încredere.

Allpacka.ro îți vine în ajutor cu multiple soluții de livrare disponibile pentru fiecare buzunar și fiecare nevoie de expediere. Poți trimite colete, paleți, documente importante, dar și articole cu forme speciale.  Comandă o livrare pentru Austria și alege unul dintre partenerii noștri care îți satisfac cerințele în ceea ce privește timpul tranzitului și costul livrării.

Noi lucrăm numai cu companii de logistică bine-cunoscute și știm cât de importantă este calitatea serviciilor de livrare pentru tine. Prin colaboratorii noștri, cu  o mare experiență în domeniu, te putem asigura că așteptările clienților noștri sunt îndeplinite. Susținem toate astea prin garanția noastră de 100% banii înapoi, pentru că satisfacția clienților este cea care contează. Ce mai aștepți? Comandă acum!

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Austria

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A