Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Austria?

Timp de tranzit

  •    De la 2-4 zile lucrătoare pentru expedierea pe cale rutieră
  •    De la 1-2 zile lucrătoare pentru expedierea expres pe cale aeriană

Prevederi speciale:

Expedierea coletelor către Austria este foarte similară cu trimiterea coletelor la nivel național. Pentru că Austria este în Uniunea Europeană, nu ai nevoie de niciun fel  de documentare speciale. Este important să te asiguri că cutia nu conține produse interzise, totuși. Recomandăm, de asemenea, să ai grijă la ambalare, coletul fiind încărcat și descărcat de mai multe ori în timpul tranzitului. Poți găsi o mulțime de informații utile în secțiunea Ajutor despre acestea, iar echipa noastră de la Relații cu Clienții este întotdeauna fericită să-ți răspundă la întrebări.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Austria, una dintre cele mai bogate țări din Europa Centrală, continuă să fie una dintre cele mai populare destinații pentru livrarea coletelor la nivel european. Cu Allpacka.ro, transporturile din sau către Austria, nu s-au făcut niciodată mai simplu. Poți plasa comanda online, oriunde te-ai afla și la orice oră. Oferim servicii atât pe cale aeriană, cât și rutieră, în fiecare zi lucrătoare către și din Austria, asigurând un serviciu profesional și de încredere.

Allpacka.ro îți vine în ajutor cu multiple soluții de livrare disponibile pentru fiecare buzunar și fiecare nevoie de expediere. Poți trimite colete, paleți, documente importante, dar și articole cu forme speciale.  Comandă o livrare pentru Austria și alege unul dintre partenerii noștri care îți satisfac cerințele în ceea ce privește timpul tranzitului și costul livrării.

Noi lucrăm numai cu companii de logistică bine-cunoscute și știm cât de importantă este calitatea serviciilor de livrare pentru tine. Prin colaboratorii noștri, cu  o mare experiență în domeniu, te putem asigura că așteptările clienților noștri sunt îndeplinite. Susținem toate astea prin garanția noastră de 100% banii înapoi, pentru că satisfacția clienților este cea care contează. Ce mai aștepți? Comandă acum!