Livrare colet în Austria

de la numai 68.47 RON

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Austria

Expediere colet

1. Colet
buc.
cm
cm
cm
kg
Mai multe pachete
4.5

Încredere deplină!

“Îi recomand cu drag!!! Ținând cont că am colaborat cu ei pot spune că sunt foarte multumiță de serviciile lor ca și companie, pentru că am avut parte de asistență și suport pentru orice am avut nevoie, cu precădere la livrările către țările care nu sunt în Uniunea Europeană. Prețurile către aceste destinații sunt foarte bune! Un alt avantaj foarte practic este că poți vedea prețurile tuturor partenerilor instant și sunt avantajoase. De asemenea, dacă nu am fost mulțumită de serviciile unui partener, am putut alege și un alt partener de care sa fiu mulțumită.”

– recomandare Facebook

Cât pot economisi?

Vrei să știi exact suma pe care o economisești? Află mai jos costul trimiterii unei colet și află ce economii realizezi pentru expedierile pachetelor cu Allpacka.ro!

ro

Livrări naționale

Cutie 2 kg

Servicii clasice23,20 lei
Allpacka.ro15,77 lei

32% mai ieftin*

*pe baza celui mai mic tarif disponibil, livrare de la ușă-la-ușă, timp de tranzit 1-2 zile lucrătoare

fr

Livrări internaționale

Cutie 10 kg către Franța

Servicii clasice228,40 lei
Allpacka.ro176.99 lei

23% mai ieftin*

*pe baza celui mai mic tarif disponibil, livrare de la ușă-la-ușă, timp de tranzit 5-6 zile lucrătoare

de

Livrări internaționale

Cutie 20 kg către Germania

Servicii clasice603,60 lei
Allpacka.ro162.68 lei

73% mai ieftin*

*pe baza celui mai mic tarif disponibil, livrare de la ușă-la-ușă, timp de tranzit 3-4 zile lucrătoare

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua partenerilor noștri. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este indicat să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista articolelor interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii sau moarte, plante vii.

Livrarea coletelor în Austria este rapiă, ieftină și simplă cu Allpacka.ro! Aproape toți partenerii noștri livrează către această destinație populară. Verifică toate serviciile pe care le oferim pentru Austria, folosind calculator de preț rapid pe partea stângă a paginii. Oricare ar fi nevoia ta, livrări urgente sau standard, avem un număr mare de servicii pentru Austria, astfel încât sigur vei găsi unul care satisface nevoile tale.

De ce să ne alegi?

 • Servicii de export / import pentru Austria
 • Expediere de la ușa la ușa
 • Livrare documente/colete/paleți
 • Livrări expres pe cale aeriană – 24H

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Austria?

Timp de tranzit

 •    De la 2-4 zile lucrătoare pentru expedierea pe cale rutieră
 •    De la 1-2 zile lucrătoare pentru expedierea expres pe cale aeriană

Prevederi speciale:

Expedierea coletelor către Austria este foarte similară cu trimiterea coletelor la nivel național. Pentru că Austria este în Uniunea Europeană, nu ai nevoie de niciun fel  de documentare speciale. Este important să te asiguri că cutia nu conține produse interzise, totuși. Recomandăm, de asemenea, să ai grijă la ambalare, coletul fiind încărcat și descărcat de mai multe ori în timpul tranzitului. Poți găsi o mulțime de informații utile în secțiunea Ajutor despre acestea, iar echipa noastră de la Relații cu Clienții este întotdeauna fericită să-ți răspundă la întrebări.

Documente adiționale:

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Austria, una dintre cele mai bogate țări din Europa Centrală, continuă să fie una dintre cele mai populare destinații pentru livrarea coletelor la nivel european. Cu Allpacka.ro, transporturile din sau către Austria, nu s-au făcut niciodată mai simplu. Poți plasa comanda online, oriunde te-ai afla și la orice oră. Oferim servicii atât pe cale aeriană, cât și rutieră, în fiecare zi lucrătoare către și din Austria, asigurând un serviciu profesional și de încredere.

Allpacka.ro îți vine în ajutor cu multiple soluții de livrare disponibile pentru fiecare buzunar și fiecare nevoie de expediere. Poți trimite colete, paleți, documente importante, dar și articole cu forme speciale.  Comandă o livrare pentru Austria și alege unul dintre partenerii noștri care îți satisfac cerințele în ceea ce privește timpul tranzitului și costul livrării.

Noi lucrăm numai cu companii de logistică bine-cunoscute și știm cât de importantă este calitatea serviciilor de livrare pentru tine. Prin colaboratorii noștri, cu  o mare experiență în domeniu, te putem asigura că așteptările clienților noștri sunt îndeplinite. Susținem toate astea prin garanția noastră de 100% banii înapoi, pentru că satisfacția clienților este cea care contează. Ce mai aștepți? Comandă acum!

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Austria

Din cauza sărbătorilor naționale din țările tranzitare și de destinație, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere față de timpul de tranzit comunicat inițial. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale din țările prin care circula expediția ta.

N/A

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet