Livrare colet în Australia
de la numai 278,36 Lei

Folosește calculatorul nostru de prețuri pentru a afla costul livrării unui colet în Australia

Cei mai buni Curieri din lume

Livrări de pachete la cele mai mici prețuri de către curierii în care tu ai încredere!

Cel mai bun preț către Australia

Compară tarifele de transport, solicită un curier online și economisește bani pentru livrarea coletelor!

4.5
evaluarea clienților
Facebook Logo

Ce economii fac?

Căuți o valoare? Află costul trimiterii unei colet! Mai jos oferim câteva exemple despre economiile realizate pentru expedierile pachetelor.

40%

Servicii de curierat national

Cutie - 20 kg

Servicii poștale 45,50 RON
Allpacka.ro 27,29 RON
Cu până la 40% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza livrării garantate în 1-2 zile lucrătoare
48%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Marea Britanie

Servicii poștale 387,30 RON
Allpacka.ro 202,53 RON
Cu până la 48% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
46%

Servicii de curierat internațional

Cutie - 20 kg cu destinația Germania

Servicii poștale 333,70 RON
Allpacka.ro 180.18 RON
Cu până la 46% mai ieftin decât serviciile poștale *
* pe baza celui mai mic tarif disponibil
Forbidden items

Articole interzise și/sau supuse restricțiilor

Există anumite articole care nu pot fi expediate în rețeaua UPS, DPD, GLS. DHL și Parcelforce. Poți găsi câteva exemple mai jos, dar înainte de expedierea coletului este mai bine să verifici dacă acesta poate fi trimis în siguranță. Poți găsi lista completă a articolelor care nu pot fi expediate sau care fac obiectul restricțiilor în lista de articole interzise.

Țigări și produse din tutun, arme albe și arme de foc, materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, sticlărie sau ceramică, produse alimentare perisabile, mobilier de mari dimensiuni, animale vii.

Dacă te interesează o expediție de cealaltă parte a lumii, atunci ai ajuns unde trebuie. Suntem specializați în livrări  intercontinentale door-to-door, low-cost, în țări precum Australia. Obține o ofertă instant, folosind calculatorul de prețuri din partea stângă a ecranului.

De ce să ne alegi?

 • Expediere expres  a coletelor
 • Livrare door – to – door pe tot teritoriul Australiei
 • Timp de livrare de la 2 până la 8 zile
 • Administrare vamală

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Australia?

Timp de tranzit:

 •    De la 6-8 zile lucrătoare prin servicii economice
 •    De la 2-3 zile lucrătoare prin servicii expres (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Ca orice colet care este expediat sau primit în afara Uniunii Europene, acesta va fi supus procesului de vămuire. Nu te îngrijora! Acest lucru este ceva obișnuit și mii de expediții sunt vamuite în fiecare zi. Responsabilitatea ta este de a te asigura că pachetul este însoțit de toate documentele necesare.

Documente adiționale:

Este necesară ataşarea unei Facturi Fiscale sau a unei Facturi Proforme. Dacă produsele sunt destinate comercializării, și le trimiți în calitate de persoană juridică, atașează pur și simplu factura de vânzare. Dacă trimiți produse unor prieteni sau familiei, este suficient să completezi o factură proformă.  În unele cazuri este necesară ataşarea mandatului de export vamal sau a altor documente însoțitoare, care se vor solicita după caz. Îți vom furniza toate șabloanele necesare, iar echipa noastră îți stă la dispoziție pentru suport, dacă este cazul.

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Pentru o locație exotică precum Australia, durata de livrare, siguranța și prețul sunt factori importanți.  Pentru a satisface cele mai sofisticate cerințe, Allpacka.ro dispune atât de servicii economice pentru livrări regulate, cât și de servicii expres pentru expedierile urgente.

În plus, datorită facilității de urmărire online a coletului, poți urmări traseul coletului pe tot parcursul călătoriei, vei ști tot timpul locul unde se află și data la care va ajunge la destinație. De asemenea, vei primi notificari prin email privind expediția ta spre Australia.

Aici, la Allpacka.ro, simplificăm procesul de transport colete, pentru a te ajuta să economisești timp și bani. Am negociat tarife foarte avantajoase cu marile companii de curierat. Știm ce se spune, cel mai ieftin nu este întotdeauna cel mai bun sau cel mai sigur. Dar aceasta este o presupunere comună. Noi am pus calitatea serviciilor pe primul loc. Suntem atât de siguri că vei aprecia experiența cu noi, de aceea îți oferim o garanție de 100% banii înapoi. Ce înseamnă acest lucru?  Acest lucru înseamnă că dacă ai o problemă cu livrarea ta pentru Australia, care nu poate fi remediată de către echipa noastră, îți vom rambursa 100% taxa de livrare. Coletul tău se află pe mâini sigure și suntem dispuși să garantăm acest lucru pe banii noștri! Nu mai pierde timp, ambalează-l și trimite-l chiar acum!

Informații suplimentare privind livrarea coletelor

Citește sfaturile noastre, pentru a te asigura că livrarea coletului tău se va desfășura fără probleme:

 • Asigură-te că produsele pe care le expediezi nu se află în lista articolelor interzise sau restricționate la livrare
 • Asigură-te că produsele sunt ambalate corespunzător. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa. Pachetul tău va călători alături de alte colete și poate fi supus unor lovituri sau ciocniri minore în timpul transportului, de aceea ambalarea corespunzătoare este foarte importantă.
 • Utilizează o cutie rezistentă și bandă adeziva groasă pentru a sigila pachetul.
 • Nu uita să menționezi expeditorul și adresa de livrare, persoana de contact și un număr de telefon pe partea exterioară a coletului.
 • Asigură-te că cineva va fi disponibil pentru a preda coletul curierului în ziua predării. Dacă nu vei fi acasă în timpul zilei, îți recomandăm să utilizezi adresa de la locul de muncă.

Sărbători naționale - Australia

Datorită sărbătorilor naționale, pachetul tău poate fi livrat cu întârziere. Când trimiți documente importante sau colete urgente, te rugăm să te asiguri că ai luat în considerare sărbătorile naționale locale.

N/A