Expedierea coletelor în Australia

Livrări prin curier rapid în România și internațional, la prețuri avantajoase, chiar și pentru expedițiile express.

numai 198 Lei
Calculați prețul

Dacă te interesează o expediție de cealaltă parte a lumii, atunci ai ajuns unde trebuie. Suntem specializați în livrări  intercontinentale door-to-door, low-cost, în țări precum Australia. Obține o ofertă instant, folosind calculatorul de prețuri din partea stângă a ecranului.

De ce să ne alegi?

  • Expediere expres  a coletelor
  • Livrare door – to – door pe tot teritoriul Australiei
  • Timp de livrare de la 2 până la 8 zile
  • Administrare vamală

 

Ce ar trebui să știi dacă dorești să expediezi un colet în Australia?

Timp de tranzit:

  •    De la 6-8 zile lucrătoare prin servicii economice
  •    De la 2-3 zile lucrătoare prin servicii expres (în funcție de codul poștal)

Prevederi speciale:

Ca orice colet care este expediat sau primit în afara Uniunii Europene, acesta va fi supus procesului de vămuire. Nu te îngrijora! Acest lucru este ceva obișnuit și mii de expediții sunt vamuite în fiecare zi. Responsabilitatea ta este de a te asigura că pachetul este însoțit de toate documentele necesare.

Documente adiționale:

Este necesară ataşarea unei Facturi Fiscale sau a unei Facturi Proforme. Dacă produsele sunt destinate comercializării, și le trimiți în calitate de persoană juridică, atașează pur și simplu factura de vânzare. Dacă trimiți produse unor prieteni sau familiei, este suficient să completezi o factură proformă.  În unele cazuri este necesară ataşarea mandatului de export vamal sau a altor documente însoțitoare, care se vor solicita după caz. Îți vom furniza toate șabloanele necesare, iar echipa noastră îți stă la dispoziție pentru suport, dacă este cazul.

Produsele care conțin acumulatoare va trebui să fie însoțite de documente adiționale, acestea fiind furnizate de Allpacka.ro

Mai multe beneficii

Pentru o locație exotică precum Australia, durata de livrare, siguranța și prețul sunt factori importanți.  Pentru a satisface cele mai sofisticate cerințe, Allpacka.ro dispune atât de servicii economice pentru livrări regulate, cât și de servicii expres pentru expedierile urgente.

În plus, datorită facilității de urmărire online a coletului, poți urmări traseul coletului pe tot parcursul călătoriei, vei ști tot timpul locul unde se află și data la care va ajunge la destinație. De asemenea, vei primi notificari prin email privind expediția ta spre Australia.

Aici, la Allpacka.ro, simplificăm procesul de transport colete, pentru a te ajuta să economisești timp și bani. Am negociat tarife foarte avantajoase cu marile companii de curierat. Știm ce se spune, cel mai ieftin nu este întotdeauna cel mai bun sau cel mai sigur. Dar aceasta este o presupunere comună. Noi am pus calitatea serviciilor pe primul loc. Suntem atât de siguri că vei aprecia experiența cu noi, de aceea îți oferim o garanție de 100% banii înapoi. Ce înseamnă acest lucru?  Acest lucru înseamnă că dacă ai o problemă cu livrarea ta pentru Australia, care nu poate fi remediată de către echipa noastră, îți vom rambursa 100% taxa de livrare. Coletul tău se află pe mâini sigure și suntem dispuși să garantăm acest lucru pe banii noștri! Nu mai pierde timp, ambalează-l și trimite-l chiar acum!