Știm că este o bătaie de cap să cauți cele mai bune prețuri și, de asemenea, știm cât de important este ca pachetele tale să ajungă la destinație fără nicio problemă.
Acesta este motivul principal pentru care am investit atât de mult timp și efort să facem din Allpacka.ro exact ce ai tu nevoie. Oferim reduceri mari în numele celor mai importanți curieri și lucrăm exclusiv cu firme de curierat recunoscute pe plan mondial, cum ar fi : UPS, Gebrüder Weiss, GLS, DPD și TCE.
Ne dorim să ai o experiență plăcută, astfel încât să îți dorești să te întorci pe Allpacka.ro  ori de câte ori ai de livrat un colet.
Fie că ești persoană fizică, antreprenor sau ai o firmă mică sau mijlocie, noi suntem aici pentru a ne asigura ca vei obține mereu cea mai bună ofertă pentru livrarea coletelor tale în siguranță și rapid.

Echipa noastră

Suntem o echipă multinațională, dedicată să facem din Allpacka un mare succes! Echipa noastră de la departamentul de relații cu clienții îți poate răspunde în limba română, engleză, maghiară, slovacă, cehă sau germană. Suntem gata oricând să te ajutăm cu răspunsuri la orice întrebare legată de livrările tale. Ne poți contacta pe e-mail, prin telefon, prin intermediul chat-ului online sau prin intermediul  rețelelor de socializare.

Iată ce au avut de spus câțiva dintre clienții noștri fericiți:

“Vă mulțumim pentru o livrare rapidă și la timp, dar și pentru că ne-ați ținut la curent cu statusul livrării. Felicitări! Așa ar trebui să se facă peste tot. O să vă recomandăm cu drag mai departe.”

“Am fost foarte multumiți de serviciul oferit. Foarte rapid, livrat prompt și de încredere! Totul a mers conform planului, iar echipa voastră a avut o super atitudine. O să recomand serviciile voastre tuturor! Vă mulțumesc și vă urez succes în munca depusă!”

“Este deja a doua oară când am folosit serviciile voastre pentru a trimite pachete fiicei mele în Anglia. Coletul a fost ridicat marți de la mine, iar fiica mea l-a primit vineri. Data viitoare tot prin voi o să livrez!”

“Am folosit Allpacka de mai multe ori până acum pentru a livra colete în țară și întotdeauna coletul a ajuns la destinație în mai puțin de 24 de ore. Foarte rapid și foarte ieftin! De acum încolo voi apela doar la serviciile voastre.”

“Folosesc de ceva timp serviciile vostre și sunt foarte mulțumit. Departamentul Relații Clienți a fost de un real ajutor, iar persoana cu care țin legătura este foarte politicoasă. Prețuri bune și livrări rapide, iar eu pot să aleg ce curier vreau de fiecare dată! V-am recomandat tuturor partenerilor de afaceri.”