Curierat internaţional rapid, la preţuri avantajoase

Livrarea coletelor nu a fost niciodată mai simplă! Îţi oferim servicii de curierat internaţional şi pe teritoriul României pentru expedierea cât mai rapidă a coletelor tale. Tu doar plasează comanda pentru preluare pe platforma noastră online, de restul detaliilor ne vom ocupa noi prin firmele de curierat cu care colaborăm în întreaga lume.

Fiecare comandă online va fi procesată de către echipa noastră în cel mai scurt timp, pentru a oferi, atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, servicii de transport internaţional de colete la standarde europene.

Un nou concept de curierat internaţional

Nu mai trebuie să îți faci griji pentru costul livrărilor tale în străinătate! Cu Allpacka.ro îți poți livra coletele către aproape orice destinație internațională, folosind unele dintre cele mai de încredere companii de curierat la nivel mondial.

Calculatorul nostru de preț din partea stângă a paginii te ajută să obții instant ofertele tuturor curierilor noștri. Prin Allpacka.ro, ai la dispoziţie mai multe firme de curierat internaţional într-un singur loc şi poţi să alegi oferta pe care o găseşti cea mai potrivită necesităților tale. Compară ofertele, alege serviciul dorit și comandă în doar câțiva pași simpli!

Sună bine, nu-i așa? Încearcă și tu, pentru a afla cât de simplu este!

 

 

 

O lume mare, prețuri pentru livrări mici!

De ce este atât de scump să trimiți colete în străinătate? În realitate nu ar trebui să fie așa! Noi, Allpacka.ro, credem că livrarea internațională a coletelor ar trebui să fie accesibilă tuturor. Din acest motiv, pe site-ul nostru vei găsi prețuri reduse.

Când plasezi o comandă, în dreapta ecranului, vei găsi mereu costul detaliat pentru expediția ta. La noi nu există taxe ascunse!

Curierat internaţional rapid, sigur și convenabil ca preț

Dacă dorești ca pachetul tău să ajungă la destinație în cel mai rapid timp posibil, alege modalitatea de livrare rapidă pe cale aeriană. Coletul tău va ajunge la destinație în 1-2 zile lucrătoare. Dacă livrarea nu este urgentă, poți alege modalitatea de livrare clasică, prin transport rutier, iar coletul tău se va expedia în 3-5 zile.

Asigură-te că pachetul tău nu conține articole interzise. Dacă ai întrebări în legătură cu produsele pe care le poți livra, contactează Departamentul Relații cu Clienții.

Te rugăm să reții că prioritatea noastră este satisfacția tuturor clienților. De aceea, toate serviciile noastre vin însoțite de o garanție. Află mai multe despre garanțiile oferite pe pagina Garanții.

Calculează prețul și comandă serviciul de curierat internaţional online!

Fă întotdeauna alegerea corectă fără stres!

De ce să plăteşti mai mult pentru transportul pachetului tău când poţi beneficia de servicii de curierat internaţional de calitate pentru mai puțin? Am simplificat pentru tine procesul alegerii optime a curierului.

De acum încolo nu mai trebuie să cauţi firme de curierat internaţional de încredere, să soliciţi de la ele oferte de preţ individuale, după care să stai şi să compari timp îndelungat ofertele primite.

Indiferent dacă eşti persoană fizică sau juridică, te vom ajuta să economiseşti timp şi bani prin recomandarea celei mai bune opţiuni pentru tine.

Logistica firmei tale îți dă bătăi de cap?

Lasă sistemul nostru să lucreze pentru tine! Platforma noastră te va ajuta să-ţi gestionezi toate sarcinile legate de transport într-un singur loc. Poţi compara ofertele personalizate ale celor mai bune firme de curierat internaţional, să verifici timpul de expediere şi să bifezi problema ca rezolvată în maxim 1 minut.

Cele 3 motive principale pentru care poţi avea încredere în partenerii noştri:

1. Allpacka.ro colaborează numai cu firme care oferă transparenţă totală în ceea ce priveşte monitorizarea şi urmărirea coletelor expediate în orice colţ al lumii.
2. Nu rişti să se piardă nimic. Toţi partenerii noştri îți oferă siguranţă totală şi posibilitatea de a asigura coletele expediate.
3. Ai întotdeauna soluţia cea mai bună pentru orice tip de expediere, de orice dimensiune sau formă, fie că este vorba despre documente, pachete, paleţi sau orice altceva.

Reduceri progresive pentru clienţii fideli

Afacerea ta poate să crească fără ca tarifele de expediere ale coletelor să ajungă până la cer! Dimpotrivă, la Allpacka.ro cu cât creşte volumul de colete expediate de tine lunar, cu atât se ieftineşte costul de transport.

Noi vom ţine seama de volumul comenzilor tale şi te vom răsplăti pentru fidelitate. De ce să nu beneficiezi de bonusuri extra din partea celor mai mari firme de transport internaţional?

Tratament de VIP şi pentru IMM-uri ‒ servicii de curierat de primă clasă

Serviciul nostru de relaţii cu clienţii îţi stă la dispoziţie pentru orice întrebare, indiferent dacă ai de trimis un singur colet sau cauţi un partener fiabil pe termen lung pentru dezvoltarea afacerii tale.

Pentru noi nu există clienţi mici sau mari. Există doar clienţi ‒ fiecare cu nevoile sale specifice, pe care le putem servi la cel mai înalt nivel, prin asigurarea accesului instantaneu la întreaga piaţă a transporturilor internaţionale.

Ai de trimis un colet în afara României? Încearcă platforma noastră chiar azi şi vei avea parte de cea mai avantajoasă ofertă personalizată!