Livrări internaţionale prin curierat rapid, la preţuri avantajoase

Expediere colet

1. Colet
buc.
cm
cm
cm
kg
Mai multe pachete

Livrările internaționale de colete nu au fost niciodată mai simple! Îţi oferim servicii de curierat internaţional şi pe teritoriul României pentru expedierea cât mai rapidă a coletelor tale. Tu doar plasează comanda pentru preluare pe platforma noastră online. De restul detaliilor ne vom ocupa noi prin firmele de curierat cu care colaborăm în întreaga lume.

Fiecare comandă online va fi procesată de către echipa noastră în cel mai scurt timp, pentru a oferi, atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, servicii de transport internaţional de colete la standarde europene.

Un nou concept de curierat internaţional

Nu mai trebuie să îți faci griji pentru costul livrărilor tale în străinătate! Cu Allpacka.ro îți poți livra coletele către aproape orice destinație internațională. Colaborăm cu unele dintre cele mai de încredere companii de curierat la nivel mondial.

Calculatorul nostru de preț te ajută să obții instant ofertele tuturor partenerilor noștri. Prin Allpacka.ro, ai la dispoziţie mai multe firme de curierat internaţional într-un singur loc. Astfel, poţi să alegi oferta pe care o găseşti cea mai potrivită necesităților tale. Compară ofertele, alege serviciul dorit și comandă în doar câțiva pași simpli!

Sună bine, nu-i așa? Încearcă și tu, pentru a afla cât de simplu este!

O lume mare, prețuri pentru livrări mici!

De ce este atât de scump să trimiți colete în străinătate? În realitate nu ar trebui să fie așa! Noi, Allpacka.ro, credem că livrarea internațională a coletelor ar trebui să fie accesibilă tuturor. Din acest motiv, pe site-ul nostru vei găsi prețuri reduse.

Când plasezi o comandă, în dreapta ecranului vei găsi mereu costul detaliat pentru expediția ta. La noi nu există taxe ascunse!

Curierat internaţional rapid, sigur și convenabil ca preț

Dacă dorești ca pachetul tău să ajungă la destinație în cel mai rapid timp posibil, alege modalitatea de livrare express, pe cale aeriană. Coletul tău va ajunge la destinație în 1-2 zile lucrătoare în Europa și în 2-3 zile intercontinental (fără timpul de procesare vamală). Dacă livrarea nu este urgentă, poți alege modalitatea de transport rutier. Coletul tău se va expedia în 3-5 zile lucrătoare în Europa și în 5-7 zile lucrătoare intercontinental.

Asigură-te că pachetul tău nu conține articole interzise. Dacă ai întrebări în legătură cu produsele pe care le poți livra, contactează Departamentul Relații cu Clienții.

Calculează prețul și comandă serviciul de curierat internaţional dorit!

Fă întotdeauna alegerea corectă fără stres!

De ce să plăteşti mai mult pentru transportul pachetului tău, când poţi beneficia de servicii de curierat internaţional de calitate la un preț mai mic? Am simplificat pentru tine procesul alegerii optime a curierului.

De acum încolo nu mai trebuie să cauţi firme de curierat internaţional de încredere. Nu mai e nevoie să soliciţi multiple oferte de preţ, pe care să le compari timp îndelungat.

Indiferent dacă eşti persoană fizică sau juridică, te vom ajuta să economiseşti timp şi bani prin recomandarea celei mai bune opţiuni de livrare pentru tine.

Logistica firmei tale îți dă bătăi de cap?

Lasă sistemul nostru să lucreze pentru tine! Platforma noastră te va ajuta să-ţi gestionezi toate sarcinile legate de transport într-un singur loc. Poţi compara ofertele celor mai bune firme de curierat internaţional, să verifici timpul de expediere şi să comanzi un curier în maxim 1 minut!

Cele 3 motive principale pentru care poţi avea încredere în partenerii noştri:

1. Allpacka.ro colaborează numai cu firme care oferă transparenţă totală în ceea ce priveşte monitorizarea şi urmărirea coletelor expediate în orice colţ al lumii.
2. Riscurile de rătăcire a coletului sunt minime. Asigură-te că AWB-ul a fost foarte bine lipit pe colet. În plus, majoritatea partenerilor noştri îți oferă posibilitatea de a asigura suplimentar coletele expediate.
3. Ai întotdeauna soluţia cea mai bună pentru orice tip de expediere, fie că este vorba despre documente sau pachete.

Reduceri progresive pentru clienţii fideli

Afacerea ta poate să crească fără ca tarifele de expediere ale coletelor să ajungă până la cer! Dimpotrivă, la Allpacka.ro cu cât creşte volumul de colete expediate lunar, cu atât se ieftineşte costul de transport.

Noi vom ţine seama de volumul comenzilor tale şi te vom răsplăti pentru fidelitate. De ce să nu beneficiezi de bonusuri extra din partea celor mai mari firme de transport internaţional?

Tratament de VIP şi pentru IMM-uri ‒ servicii de curierat de primă clasă

Serviciul nostru de relaţii cu clienţii îţi stă la dispoziţie pentru orice întrebare, indiferent dacă ai de trimis un singur colet sau cauţi un partener fiabil pe termen lung, pentru dezvoltarea afacerii tale.

Pentru noi nu există clienţi mici sau mari. Există doar clienţi ‒ fiecare cu nevoile sale specifice, pe care le putem servi la cel mai înalt nivel, prin asigurarea accesului instantaneu la întreaga piaţă a transporturilor internaţionale.

Ai de trimis un colet în afara României? Încearcă platforma noastră chiar azi şi vei avea parte de cea mai avantajoasă ofertă personalizată!

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet