Curierat internaţional rapid, la preţuri avantajoase

Expediere colet

1. Colet
buc.
cm
cm
cm
kg
Mai multe pachete

Livrarea coletelor nu a fost niciodată mai simplă! Îţi oferim servicii de curierat internaţional şi pe teritoriul României pentru expedierea cât mai rapidă a coletelor tale. Tu doar plasează comanda pentru preluare pe platforma noastră online, de restul detaliilor ne vom ocupa noi prin firmele de curierat cu care colaborăm în întreaga lume.

Fiecare comandă online va fi procesată de către echipa noastră în cel mai scurt timp, pentru a oferi, atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, servicii de transport internaţional de colete la standarde europene.

Un nou concept de curierat internaţional

Nu mai trebuie să îți faci griji pentru costul livrărilor tale în străinătate! Cu Allpacka.ro îți poți livra coletele către aproape orice destinație internațională, folosind unele dintre cele mai de încredere companii de curierat la nivel mondial.

Calculatorul nostru de preț te ajută să obții instant ofertele tuturor curierilor noștri. Prin Allpacka.ro, ai la dispoziţie mai multe firme de curierat internaţional într-un singur loc şi poţi să alegi oferta pe care o găseşti cea mai potrivită necesităților tale. Compară ofertele, alege serviciul dorit și comandă în doar câțiva pași simpli!

Sună bine, nu-i așa? Încearcă și tu, pentru a afla cât de simplu este!

O lume mare, prețuri pentru livrări mici!

De ce este atât de scump să trimiți colete în străinătate? În realitate nu ar trebui să fie așa! Noi, Allpacka.ro, credem că livrarea internațională a coletelor ar trebui să fie accesibilă tuturor. Din acest motiv, pe site-ul nostru vei găsi prețuri reduse.

Când plasezi o comandă, în dreapta ecranului, vei găsi mereu costul detaliat pentru expediția ta. La noi nu există taxe ascunse!

Curierat internaţional rapid, sigur și convenabil ca preț

Dacă dorești ca pachetul tău să ajungă la destinație în cel mai rapid timp posibil, alege modalitatea de livrare rapidă pe cale aeriană. Coletul tău va ajunge la destinație în 1-2 zile lucrătoare. Dacă livrarea nu este urgentă, poți alege modalitatea de livrare clasică, prin transport rutier, iar coletul tău se va expedia în 3-5 zile.

Asigură-te că pachetul tău nu conține articole interzise. Dacă ai întrebări în legătură cu produsele pe care le poți livra, contactează Departamentul Relații cu Clienții.

Te rugăm să reții că prioritatea noastră este satisfacția tuturor clienților. De aceea, toate serviciile noastre vin însoțite de o garanție. Află mai multe despre garanțiile oferite pe pagina Garanții.

Calculează prețul și comandă serviciul de curierat internaţional online!

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet