Curier naţional, livrări pe tot teritoriul României

Expediere colet

kg
Mai multe pachete

Acum este mult mai simplu decât crezi să trimiți colete! Folosește calculatorul de prețuri din partea stângă a platformei Allpacka.ro, compară instant prețurile pentru expedierea coletelor de la uşă la uşă pe teritoriul României și alege soluția care te avantajează din punct de vedere al prețului. Noi ne vom strădui să beneficiezi de un serviciu de livrare premium.

Serviciile noastre sunt pentru toți cei care doresc să expedieze colete ocazional sau în mod regulat, pentru care timpul de tranzit este important, pentru persoane fizice sau companii, care doresc o livrare internă rapidă și sigură, la cel mai mic preț posibil.

Un curier naţional în care poţi avea încredere

De ce merită să alegi serviciile Allpacka.ro? Pentru că noi te vom ajuta în alegerea serviciului de curierat cel mai potrivit pentru scopurile tale. Prin folosirea platformei noastre, vei avea parte de flexibilitate maximă în ceea ce priveşte intervalul orar al depunerii comenzii. Orice vrei să trimiţi către un destinatar din România sau în alte ţări, vei putea alege un serviciu de curierat rapid, care să garanteze siguranţa maximă a expedierilor, cu livrare de la ușă la ușă, chiar și în cel mai îndepărtat colț al ţării, fără taxă de kilometri suplimentari.

Iată un curier naţional prin care coletele tale ajung la destinaţie în termen de 1-3 zile lucrătoare. Soluţiile noastre inovatoare sunt mai mult decât folositoare pentru utilizatorii privaţi şi chiar indispensabile magazinelor online, în condiţiile în care noi le oferim serviciile mai multor firme de curierat la un loc, printr-un singur cont.

Acum poţi trimite coletele cu ramburs în toată țara, chiar şi în caz de urgenţă maximă!

Mai mulți curieri, un singur furnizor

Prin Allpacka.ro ai acces la mai multe firme de curierat, în același timp, în același loc. Chiar tu ai puterea de a decide cu care dintre acestea dorești să-ți expediezi coletele la nivel național. Acest lucru se realizează foarte simplu, în același mod la fiecare comandă plasată online, printr-o interfață plăcută și ușor de utilizat.

Încearcă cu încredere serviciile noastre pentru curierat rapid de la ușă-la-ușă, la cel mai mic preț de pe piață, oriunde în România.

Acoperire națională, livrare 24H

Ai primit o ofertă de curierat unde sunt menționate mai multe zone de livrare? Te-ai lovit de faptul că trebuie să verifici pentru fiecare expediție în ce zonă este adresa de livrare, pentru a știi ce preț vei plăti?

Noi am eliminat toate aceste bătăi de cap, întrucât avem acoperire națională, fie că este vorba despre adrese rezidențiale sau localități de provincie, la același preț. Totodată, prin serviciul de urmărire colet, vei ști întotdeauna statusul expediției, unde se află coletul tău și când a fost livrat.

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet