Curier naţional, livrări pe tot teritoriul României

Expediere colet

1. Colet
buc.
cm
cm
cm
kg
Mai multe pachete

Acum este mult mai simplu decât crezi să trimiți colete! Folosește calculatorul de prețuri din partea stângă a platformei Allpacka.ro, compară instant prețurile pentru expedierea coletelor de la uşă la uşă pe teritoriul României și alege soluția care te avantajează din punct de vedere al prețului. Noi ne vom strădui să beneficiezi de un serviciu de livrare premium.

Serviciile noastre sunt pentru toți cei care doresc să expedieze colete ocazional sau în mod regulat, pentru care timpul de tranzit este important, pentru persoane fizice sau companii, care doresc o livrare internă rapidă și sigură, la cel mai mic preț posibil.

Un curier naţional în care poţi avea încredere

De ce merită să alegi serviciile Allpacka.ro? Pentru că noi te vom ajuta în alegerea serviciului de curierat cel mai potrivit pentru scopurile tale. Prin folosirea platformei noastre, vei avea parte de flexibilitate maximă în ceea ce priveşte intervalul orar al depunerii comenzii. Orice vrei să trimiţi către un destinatar din România sau în alte ţări, vei putea alege un serviciu de curierat rapid, care să garanteze siguranţa maximă a expedierilor, cu livrare de la ușă la ușă, chiar și în cel mai îndepărtat colț al ţării, fără taxă de kilometri suplimentari.

Iată un curier naţional prin care coletele tale ajung la destinaţie în termen de 1-3 zile lucrătoare. Soluţiile noastre inovatoare sunt mai mult decât folositoare pentru utilizatorii privaţi şi chiar indispensabile magazinelor online, în condiţiile în care noi le oferim serviciile mai multor firme de curierat la un loc, printr-un singur cont.

Acum poţi trimite coletele cu ramburs în toată țara, chiar şi în caz de urgenţă maximă!

Mai mulți curieri, un singur furnizor

Prin Allpacka.ro ai acces la mai multe firme de curierat, în același timp, în același loc. Chiar tu ai puterea de a decide cu care dintre acestea dorești să-ți expediezi coletele la nivel național. Acest lucru se realizează foarte simplu, în același mod la fiecare comandă plasată online, printr-o interfață plăcută și ușor de utilizat.

Încearcă cu încredere serviciile noastre pentru curierat rapid de la ușă-la-ușă, la cel mai mic preț de pe piață, oriunde în România.

Acoperire națională, livrare 24H

Ai primit o ofertă de curierat unde sunt menționate mai multe zone de livrare? Te-ai lovit de faptul că trebuie să verifici pentru fiecare expediție în ce zonă este adresa de livrare, pentru a știi ce preț vei plăti?

Noi am eliminat toate aceste bătăi de cap, întrucât avem acoperire națională, fie că este vorba despre adrese rezidențiale sau localități de provincie, la același preț. Totodată, prin serviciul de urmărire colet, vei ști întotdeauna statusul expediției, unde se află coletul tău și când a fost livrat.

Curier naţional cu tarife fixe, fără km suplimentari

Ți s-a întâmplat să plătești un preț foarte mare pentru un colet expediat în afara ariei de acoperire a curierului, ceea ce ți-a dat peste cap toate socotelile privind bugetul pe care îl aveai disponibil?

Oferta noastră se bazează pe tarife fixe, fără costuri ascunse, indiferent de adresa de colectare și de livrare, pe tot teritoriul României. Nu va trebui să te mai îngrijore suprataxele pentru kilometri suplimentari, taxa de combustibil, taxa de drum și altele. Prețul care se afișează imediat după introducerea greutății coletului, este cel pe care îl vei avea de achitat.

Serviciu Ramburs și asigurare colet

Serviciul Ramburs (plata la livrare) este un serviciu foarte frecvent utilizat în România. Oferim acest serviciu pentru o taxă fixă, clienții tăi având posibilitatea să achite contravaloarea produselor direct la livrare, curierului. Sumele primite ți se vor returna în contul colector comunicat în momentul în care plasezi comanda pe site-ul nostru.

De asemenea, ai posibilitatea de a asigura coletul, mai ales dacă acesta conține produse cu valoare mare.

Un curier naţional de nădejde: aliatul tău în trimiterea coletelor oriunde în România

Iată câteva motive în plus pentru care merită să foloseşti serviciile noastre:

• Coletul tău va ajunge în siguranţă de la uşă la uşă oriunde în ţară sau în oricare dintre cele 200 de ţări ale lumii pentru care oferta noastră este valabilă.
• Partenerii noştri internaţionali vor face posibil ca orice colet trimis de tine prin servicii express să ajungă în 1-2 zile lucrătoare la destinaţie.
• Datorită selecţiei mari de parteneri la care poţi apela prin intermediul nostru, vei avea parte de cele mai avantajoase condiţii de transport, economisind nu numai timp, ci şi bani.
• Coletul tău poate fi preluat de către curierul nostru în orice zi lucrătoare a săptămânii şi de oriunde din ţară. Nu mai trebuie să stai nicăieri la rând sau să aştepţi pentru a fi servit, fiindcă timpul tău este preţios şi pentru noi.
• Platforma noastră online face posibilă plasarea rapidă şi simplă a comenzii. Mai mult decât atât, acum poţi calcula de dinainte şi preţul exact al serviciilor de care ai nevoie!

De ce aleg tot mai multe firme din România să colaboreze cu noi?

Trăim vremuri în care contează fiecare leu. Întrebarea nu mai este doar în câte zile lucrătoare ajunge coletul la un destinar, în orice localitate, ci şi o livrare asigurată în condiţiile de preţ optime. Tocmai de aceea, noi îți oferim posibilitatea să compari preţurile de curierat rapid, în vederea alegerii serviciului de curierat care garantează cel mai bun raport cost-eficacitate. Mai mult decât atât, vei putea avea parte chiar şi de reduceri extra din partea celor mai importanţi transportatori de colete interni şi internaţionali.

În sfârşit, ai găsit în noi un curier naţional prin care poţi rezolva toate problemele tale legate de expedierea coletelor tale, folosind o singură platformă online, simplă şi prietenoasă.

Allpacka.ro, partenerul de încredere al magazinelor online din România

Îți doreşti ca toate coletele expediate de tine să ajungă la destinaţie în termen minim şi în condiţiile de preţ optime, spre cea mai mare satisfacţie a destinatarilor? Vei avea parte de servicii de curierat rapid, cu livrare în cel mai scurt timp posibil.

În caz că ai nevoie de asistenţă în alegerea optimă a firmei de curierat rapid, noi te vom ajuta în identificarea serviciului de curierat pe care poţi conta în toate cele cinci zile lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar care îți convine.

Secretul nostru este foarte simplu. Colaborăm numai cu cele mai bune companii de transport din lume, care asigură gestionarea completă a expedierilor. Prin noi, şi tu poţi găsi cu uşurinţă serviciul de curierat care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet