Formular de contact
Prin apăsarea butonului "TRIMITE" sunt de acord cu Termenii și Condiţiile de Transport..

Te rugăm să ne lași datele tale și noi te vom contacta!

Preţuri cu până la 50% mai ieftin!

Cum e posibil?

Soluţii API pentru clienţii corporate

Cum funcţionează?

Confortabil, fără administrare!

Cât de ușor?

Poţi plasa o comandă în 45 secunde

Cât timp am?

Clienţii noștri spun

Preţuri cu până la 50% mai mici?!

Avantajul principal al serviciului nostru constă în funcţia de comparaţie. Astfel, poţi alege cel mai potrivit serviciu pentru tine. Cu ajutorul partenerilor noștri, oferim soluţii pentru livrarea door-to-door national și internaţional.

Ce este API?

API este un set de instrumente care permite dezvoltatorilor să conecteze sistemele existente cu servicii externe și să automatizeze anumite procese, precum livrările. API-ul Allpacka.ro se integrează în propria interfaţă a magazinului tău online, ceea ce te ajută în final să economisești timp și bani.

Îţi luăm povara de pe umeri

Prin Allpacka.ro se pot compara diferite oferte de transport fără bătăi de cap! Contactează-ne și vom găsi cea mai potrivită ofertă pentru tine. Administrare fără stress, cu o singură persoană de contact, care se va ocupa de contul tău.

Comandă rapid o preluare!

Ești instruit în utilizarea diferitelor interfeţe ale firmelor de curierat? Alegând soluţia de livrare Allpacka.ro pentru clienţii business, poţi plasa toate comenzile în același mod, indiferent de firma de curierat aleasă. Nu este necesar să înveţi cum să folosești mai multe aplicaţii, ci doar una singură. Poţi plasa o comandă de preluare în mai puţin de 45 de secunde.