Formular de reclamație

Formularul nostru de depunere a reclamațiilor îți permite să raportezi rapid și ușor orice problemă survenită în timpul transportului. Pentru aceasta, trebuie doar să completezi formularul de mai jos, să atașezi / încarci documentele solicitate și fotografiile, apoi click pe butonul Trimite.


Formular reclamație test

Descriere reclamație test

download icon

Document care atestă valoarea produselor


Completează formularul de mai jos!

Te rugăm să te asiguri că toate informațiile sunt introduse cu precizie. Este obligatoriu să ne pui la dispoziție o factură pentru bunurile deteriorate sau o declarație pe propria răspundere cu privire la valoarea bunurilor, pentru orice reclamație. Pentru coletele cu valoare declarată (asigurare) este obligatoriu să faci dovada valorii bunurilor din colet cu un document fiscal (factură, chitanță, bon, contract etc.). Nu uita să atașezi aceste documente.

Formular cerere de despăgubire

Încarcă documente justificative

Formatele de fișiere acceptate sunt: jpeg, jpg, pdf, png. Dimensiunea totală a fișierelor încărcate nu poate depăși 15 MB.

icon delete
icon delete
icon delete
icon delete
icon delete
icon delete

În funcție de dimensiunea fișierelor atașate și de viteza de internet, încărcarea și trimiterea formularului poate dura până la 1-2 minute. Trimiterea cu succes va fi indicată aici, în formular.

Prin apăsarea butonului trimite, confirmi că ai citit și accepți Termenii și condițiile generale cu privire la furnizarea serviciilor poștale

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet