Curierat pentru orice business, chiar și pentru micile afaceri!

Pentru că afacerea ta contează, Allpacka.ro vine în întâmpinarea ta cu o soluție avantajoasă, eficientă şi simplă de a trimite şi de a primi colete. Dacă ești un antreprenor la început de drum, care a lansat un start-up, sau ai o mică afacere sau poate funcționezi ca P.F.A. / I.I. / I.F. sau deții un magazine online cu volume de livrări reduse și medii, atunci Allpacka.ro este alegerea potrivită pentru afacerea ta!

Încearcă-ne cu încredere data viitoare când vrei să faci o livrare, indiferent că expediezi unul sau mai multe colete, naţional sau internaţional, import sau export. Noi îți oferim o gamă variată de servicii profesionale de curierat, potrivite pentru orice tip de afacere, garantând acoperire națională și globală, plus calitate înaltă prin partenerii noştri.

Contactează-ne

Integrare API

Ai un magazine online implementat de tine sau găzduit pe o platformă de e-Commerce? Venim în întâmpinarea ta cu o nouă soluție logistică ce rezolvă foarte simplu problema livrărilor naționale și internaționale, oferind tarifare fixă, indiferent de localitatea în care se face livrarea coletelor, prin alegerea celui mai mic preț.

Această facilitate de livrare este disponibilă prin integrarea sistemului API și se poate realiza direct din magazinul tău online. Astfel se poate comanda un curier rapid în mod automat, fără interacţiune umană, direct din modulul de administrare al webshop-ului.

Pentru că știm că ești foarte ocupat să-ți dezvolți afacerea, API este varianta optimă dacă vrei să câștigi timp pentru acest lucru!

Oferte personalizate

Ai cerințe de livrare specifice? Ai nevoie de transport intern, cu ramburs? Dorești să-ți extinzi afacerea și pe piața internațională? Sau poate aduci marfa din străinătate și o distribui la nivel național.

Ofertele noastre de curierat sunt personalizate în funcție de nevoile tale speciale și variate, asigurându-te că beneficiezi de preturi preferențiale la orice comandă, fie că expediezi documente, colete sau paleți. Prețurile sunt pentru orice buget și nu conțin taxe ascunse. Toate acestea, printr-un singur furnizor, un singur cont și administrare foarte simplă a comenzilor.

Factură detaliată

O altă facilitate importantă de care beneficiezi în calitate de client contractat este facturarea bilunară, astfel încât nu mai este necesar să confirmi plata în avans pentru fiecare comandă.

Indiferent de tipul livrărilor efectuate în perioada de facturare sau de curierii aleși pentru fiecare dintre acestea, toate comenzile se vor regăsi pe o singură factură. De asemenea, pentru o mai bună evidență a livrărilor și costurilor eferente, factura include desfășurătorul expedițiilor tale.

O notă personală

Te-ai săturat să aștepți minute în șir pe o linie în așteptare, înainte de a intra în contact cu o persoană de la serviciul clienți, atunci când ai o problemă cu livrările tale?

Comunicarea este totul, de aceea clienții noștri business sunt alocați cu propriul lor "asistent Allpacka.ro" pe care îl poți apela dacă ai nevoie de ajutor. Ne ocupăm de problemele tale cu cea mai mare prioritate.

Este important să știi că nu ne catalogăm clienții după importanță. Indiferent dacă expediezi un colet pe săptămână sau 100, vei beneficia întotdeauna de același serviciu de înaltă calitate din partea echipei noastre. Persoana de contact se va asigura că întotdeauna vei primi cel mai bun tratament și toate informațiile posibile.

Contactează-ne și trimite colete prin Allpacka.ro!

Intră în legătură cu reprezentanții noștri, pentru a primi o ofertă personalizată şi a beneficia de condiții preferenţiale.
Formular de contact
Ce tip de pachet trimiți?


Prin apăsarea butonului "TRIMITE" sunt de acord cu Termenii și Condițiile de Transport.