Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

Sfaturi utile pentru livrarea cadourilor de Crăciun

Oamenii cheltuiesc o mulțime de bani pentru cadourile de Crăciun, astfel încât ultimul lucru pe care îl dorim înainte de sărbători este ca acestea să nu ajungă la cei dragi.

La Allpacka.ro ne confruntăm zilnic cu probleme legate de livrarea pachetelor. În baza experienței noastre, am reunit câteva sfaturi care te pot ajuta să trimiți darurile liniștit, în timp util.

Nu lăsa totul pe ultimul moment!

De Crăciun, curierii din întreaga lume fac adesea ore suplimentare pentru ca pachetele să ajungă la timp sub brad. Dar, dacă vrei să te asiguri că pachetul tău va ajunge la timp în timpul sezonului Sărbătorilor de iarnă, este mai bine să nu lași expediția pachetului tău pentru ultimul moment.

Ambalarea este cheia!

Te atenționăm să ai întotdeauna în vedere regulile de ambalare, care te vor ajuta să păstrezi în siguranță conținutul pachetelor. Te rugăm să reții că simpla mențiune „fragil” pe cutie nu este suficientă dacă ambalarea este necorespunzătoare. Cutia de ambalare trebuie să nu prezinte defecte, să fie rezistentă și toate spațiile goale din interiorul cutiei să fie umplute, mai ales dacă este vorba despre un conținut fragil.

Pentru mai multe detalii despre ambalare, se poate consulta pagina noastră cu informații utile – secțiunea Recomandări de ambalare:

https://allpacka.ro/informatii-utile/

Verifică cu atenție datele expediției!

Cel mai bine este să verifici datele adresei de destinație de mai multe ori, pentru a te asigura de acuratețea acestora. Merită să petreci puțin timp în plus înainte de a expedia în străinătate, pentru a completa complet și corect adresa și numărul de telefon local al destinatarului. Acest lucru îi va ajuta pe partenerii noștri să realizeze livrarea fără probleme.

Verifică ce poate fi trimis prin serviciile de curierat

„Mâncarea ca la mama acasă” face deseori subiectul conținutului pachetelor trimise rudelor și prietenilor din străinătate. Anumite tipuri de alimente și băuturi sunt adesea supuse altor reguli decât produsele generale. O regulă importantă, de exemplu, este că includerea produselor perisabile nu este permisă, pentru că acestea pot afecta și alte pachete, prin miros, scurgeri etc. În plus, nu este în avantajul nimănui ca produsele să ajungă alterate.

Mai multe informații utile despre produsele care nu sunt acceptate pot fi găsite aici:

https://allpacka.ro/informatii-utile/ce-articole-sunt-interzise/

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet