Servicii de transport marfă la prețuri mici prin Allpacka

Despre transporturi și logistică în general

Viața economică, socială și politică a unei țări moderne depinde de existența unui sistem eficient de transport. Transportul ajută la aprovizionarea cu materii prime și la distribuirea produselor finite. Acesta face posibilă deplasarea bunurilor de la locul de producție la locul de consum. În trecut, existau doar piețe locale din cauza absenței unor mijloace de transport sigure. În prezent, comerțul nu se mai limitează la granițele unei regiuni sau națiuni, ci s-a răspândit în întreaga lume. Logistica și transportul sunt două părți foarte importante ale serviciilor de transport și distribuție și au conținut diferit. Amândouă au în comun, într-o anumită măsură, deplasarea produselor și serviciilor dintr-un loc în altul.

 

Diferențele principale dintre transport și logistică

Transportul reprezintă deplasarea bunurilor, în timp ce logistica reprezintă gestionarea transporturilor de intrare și de ieșire a bunurilor de la producător sau comerciant la utilizatorul final. Deși acești termeni sunt adesea utilizați unul în locul altuia, sunt de fapt două componente foarte diferite ale lanțului de aprovizionare.

Logistica a fost întotdeauna ocupată de integrarea depozitării, transportului propriu zis, catalogării, manipulării și ambalării bunurilor. Logistica constă în obținerea, producerea și distribuirea de materiale și produse în calitățile potrivite și către un utilizator final. Logistica include știința planificării pentru gestionarea și punerea în aplicare a procedurilor pentru depozitarea și transportul cât mai eficient și eficace al bunurilor și serviciilor. Serviciile și alte informații de la punctul sursă până la consumator sunt trimise prin canale logistice pentru a satisface și a îndeplini nevoile clienților.

Serviciile de transport includ deplasarea bunurilor și serviciilor, a persoanelor și a animalelor dintr-o locație în alta pe calea ferată, pe șosea, pe calea aerului, pe mare, prin cablu, prin conducte și alte căi. Serviciile de transport pot fi împărțite în trei domenii diferite: infrastructură, vehicule și operațiuni. Transportul permite comunicarea și comerțul între două părți. Transportul eficient este important pentru supraviețuirea unui serviciu de transport și distribuție. Un transport eficient trebuie să găsească cea mai bună rută de livrare, precum și un ambalaj eficient din în privința costurilor, care să asigure investiții reduse și siguranța mărfurilor.

 

Importanța și beneficiile serviciilor de transport

Este important să găsești cel mai economic mod de a-ți conduce afacerea. Adesea, acest lucru înseamnă sacrificii. Dar poate implica și numai să lucrezi mai inteligent – să profiți de serviciile deja existente pentru a face ca afacerea ta să funcționeze mai bine, în loc să extinzi afacerea pentru a adapta aceste funcții la nevoile sale.

Extinderea pieței

Mijloace de transport eficiente conduc la extinderea pieței. Dacă prin mijloace proprii firma ta poate efectua expedieri și livrări numai în câteva localități apropiate, prin delegarea prin intermediul Allpacka a sarcinii de transport către companii specializate te pot face să poți livra chir și la nivel european.

Economie de timp

În acest caz e bine să iei în considerare avantajele angajării unei companii de transport de mărfuri. Trebuie să iei în considerare cât timp îți va lua să extinzi afacerea suficient de mult pentru a-și permite să se ocupe singură de transportul de mărfuri. Prin angajarea unei companii de transport de mărfuri, poți economisi timp și poți trece direct la beneficii. Pur și simplu delegi munca de acest gen altei firme și continui să te concentrezi pe celelalte domenii „generatoare de venituri” ale firmei tale.

Eficiență a costurilor

De ce să împovărezi firma ta cu costurile de funcționare ale unui întreg departament de logistică? Prin externalizarea acestei funcții către o companie de renume prin intermediul serviciilor oferite de Allpacka vei putea economisi o mulțime de bani pe taxe auto, asigurări, întreținere și salarii, ca să amintim doar câteva.

Servicii de transport la un nivel constant de calitate

Există teama că prin externalizarea unor servicii de transport noii parteneri ar putea să deterioreze imaginea de marcă a expeditorului. Prin Allpacka nu trebuie să-ți faci astfel de griji. Transportatorii puși la dispoziție de noi sunt profesioniști, așa că poți fi sigur că fiecare livrare a fost și va fi tratată cu grijă și clienții tăi vor avea parte de respectul pe care îl merită. Pe deasupra, și clienții tăi se vor bucura, vor aprecia și te vor stima dacă serviciile oferite de tine sunt de calitate.

Permanent la zi cu programele și tehnica

Dacă apelezi la serviciile de transport oferite prin platforma Allpacka nu numai că nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la vehicule, impozite, asigurări, reparații  și salarii, dar nu mai probleme nici cu privire la software necesare pentru monitorizarea activității șoferilor. Angajând o companie de transport de mărfuri aceasta dispune deja de toate programele software și tehnica necesare pe care să le poți utiliza pe deplin.

Experiență de-a gata

Câștigarea experienței este întotdeauna un proces lent și costisitor. Prin externalizarea serviciilor de transport de marfă către experți care deja dispun de experiența necesară unei deserviri desăvârșite, îți vei putea concentra eforturile asupra afacerii tale. Este o situație avantajoasă pentru toată lumea.

Care sunt avantajele principale din perspectivă individuală?

Evident, și persoanele particulare se pot bucura de avantajele și calitatea firmelor de transport și curierat profesioniste. Pe primul loc se numără rapiditatea livrării și siguranța coletului de la expeditor până la destinatar. Dacă tot vorbim de rapiditate, iată câteva date estimative, privind timpul de tranzit pentru anumite destinații: livrări express în Europa (transport aerian): 1 – 2 zile lucrătoare; livrări express în afara Europei (transport aerian): 2 – 4 zile lucrătoare; livrări clasice în Europa (transport rutier): 3 – 7 zile lucrătoare; livrări clasice în afara Europei (transport rutier combinat cu aerian): 4 – 7 zile lucrătoare. Profesionismul firmelor de curierat reprezintă și o garanție pentru siguranța coletelor, ca să nu mai vorbim de posibilitatea de asigurare a coletelor.

Servicii de transport oferite de Allpacka

Pe site-ul nostru oferim servicii de transport și găsești detalii privind procesul de livrare și modul de funcționare a acestuia. Oriunde te vei afla vei găsi întotdeauna o companie locală de curierat care se ocupă de livrarea de bunuri în zona respectivă. Cu servicii de preluare și predare care funcționeazăîn toate zilele lucrătoare, companiile de curierat puse la dispoziția ta de Allpacka garantează livrarea pe tot parcursul anului și oferă opțiuni de trimitere a coletelor atât pe plan național cât și internațional.

 

Companiile profesionale de curierat oferă și preluări de la articole de modă până la produse electronice și electrocasnice, de bunuri fragile sau sensibile, de medicamente, piese și a accesorii esențiale sau articole greu de găsit pe piață. Acestea fac o treabă excelentă în livrarea acestora în întreaga lume.