Noul coleg de la Allpacka.ro

allpacka.ro, hai sa ma cunosti, interviu, noul website, provocare, team work, tenis de camp

1. Care sunt responsabilitatile tale in cadrul Allpacka.ro?

Responsabilitatile mele in cadrul firmei sunt identificarea de noi clienti pentru mărirea portofoliului,dezvoltarea si managerierea unui portofoliu de clienti , postarea si intretinerea paginii de Facebook a companiei, participarea la evenimente si targuri pentru a identifica si a contracta potentiali clienti.

2. Care este cea mai mare provocare pe care o are in acest moment Allpacka.ro, din punctul tau de vedere? Ce poti face tu pentru a ajuta compania sa depaseasca cu bine aceasta provocare?

Cea mai mare provocare pe care o are compania in prezent este dupa parerea mea increderea romanilor in lucrurile noi, fara a avea o siguranta si faptul ca trebuie sa faca plata in avans cand plaseaza o comanda pe situ-l nostru . E foarte greu deoarece lumea in general este foarte comoda si daca s-au obisnuit cu un anumit lucru sau in cazul acesta sa comande prin anumiti furnizori e foarte greu sa ii faci sa incerce altceva chiar daca este mai ieftin si mai bun . Iar eu incerc prin a avea grija de clientii nostri actuali si contactand cat mai multi clienti ca in viitorul apropiat lucrurile despre increderere vor disparea si mult mai multi oameni si companii vor apela la serviciile noastre.Compania noastra isi ia permanent masuri pentru a creste increderea clientilor tocmai de accea am implementat urmatorele 2 garantii privind pretul cel mai mic si returnarea banilor in cazul in care clientii nu sunt multumiti de servicii : http://allpacka.ro/garantie-cel-mai-mic-pret http://allpacka.ro/garantie-banii-inapoi

3. Care este cea mai mare provocare vizavi de jobul tau? Ce faci pentru a o depasi?

Cea mai mare provocarea pe care o am in prezent este aceea ca apelez foarte multi clienti care nu sunt foarte increzatori in serviciile noastre si sunt putin sceptici dar eu incerc ca la sfarsitul fiecarui apel sa imi imbunatatesc metodele de a combate toate lucrurile negative aduse in discutie.

4. In ce tari mai aveti birouri? Cum ti se pare sa lucrezi cu colegi de nationalitati atat de diferite?

Mai avem birouri in Ungaria,Slovacia si Cehia iar faptul ca lucrez cu colegi de diferite nationalitati nu poate decat sa ma bucure pentru ca intodeauna ai ceva de invatat si poti afla multe lucruri noi si faptul ca ne intelegem toti intre noi extraordinar de bine asta spune multe lucruri despre compania noastra.

5. Unde de vezi peste 2 ani in cadrul echipei Allpacka.ro Romania?

Peste 2 ani ma vad lucrand tot in cadrul echipei Allpacka.ro deoarece sunt convins ca pana atunci compania va evolua foarte mult ,si ma gandesc ca as putea ajunge manager pe partea de telesales in Romania.

6. Ce iti place sa faci in timpul liber, cand nu muncesti din greu pentru Allpacka.ro? 🙂

In timpul liber ies foarte mult cu prietenii , joc foarte des tenis de camp si fotbal, aaaa si imi mai place sa lenevesc uitandu-ma la seriale. Cam atat in linii mari. 🙂

P.S : recomand www.allpacka.ro , nu veti fi dezamagiti 🙂