Noi îmbunătățiri aduse site-ul nostru!

Ne dorim ca site-ul nostru să fie cât mai prietenos cu putință, așa că am dezvoltat o serie de îmbunătățiri, iar altele sunt în curs de desfășurare. Ești curios să afli despre ce este vorba? Iată:

Înregistrare obligatorie

Înregistrarea unui cont a devenit mai ușoară, pentru că se realizează automat, la plasarea primei comenzi. Dacă dorești să trimiți un pachet și nu ești înregistrat pe site-ul nostru, va trebui să faci în plus un singur lucru: la finalizarea comenzii ți se va solicita să introduci o parolă, pe care ulterior o vei folosi pentru logare. Cu te ajută acest lucru? O să-ți spunem în paragrafele următoare, dar mai întâi vrem să-ți arătăm întregul proces.

  1. Selectează ceea ce dorești să trimiți.

ro-feature

  1. Selectează unde vrei să trimiți pachetul.

ro-feature1

  1. Selectează țara și introdu greutatea reală a pachetului.ro-feature2
  2. Apasă butonul „Alege” când te-ai decis asupra serviciului și curierului dorit, pentru a-ți livra pachetul.

ro-feature3

  1. Scrie adresa de e-mail unde vei primi confirmarea comenzii și alte informații legate de expediție. De asemenea, completează detaliile solicitate la Pasul 1 – număr colete, dimensiuni, conținut etc.

ro-feature4

  1. Completează detaliile solicitate.

Pasul 2 –  Adresele de colectare și de livrare complete.

Pasul 3 – Servicii suplimentare (ramburs, asigurare).

Pasul 4 – Adresa de facturare si metoda de plată.

ro-feature6 ro-feature7 ro-feature8

 

  1. Înainte de a efectua plata, te poți înregistra foarte rapid. Pentru datele furnizate anterior, se crează automat un cont de client. Tot ceea ce ai de făcut este să alegi o parolă de autentificare în contul tău. Data viitoare când vei accesa contul, vei folosi adresa de email comunicată la Pasul 1 si Parola introdusă la Pasul 4. După alegerea parolei, vei fi direcționat către pagina de plată.

ro-feature9

 

Cu ce te ajută crearea automată a contului?

Ei bine, acestea sunt doar câteva beneficii: poți verifica istoricul și statusul comenzilor tale oricând, poți descărca facturile mai târziu, poți salva adresele utilizate frecvent pentru a nu le completa din nou la plasarea viitoarelor comenzi, poți salva informații privind plata rambursurilor și opțiunea privind asigurarea, poți salva tipuri de pachete livrate în mod uzual etc.

Când te vei autentifica, se va deschide o fereastră asemănătoare cu cea de mai jos, unde:

  1. Se poate vedea istoricul comenzilorro-feature10
  2. Poți salva adresele utilizate frecvent, ceea ce te va scuti pe viitor de a pierde mult timp la plasarea comenzilor.ro-feature11
  3. Poți salva toate informațiile necesare în profilul tău.ro-feature12

 

Sperăm că vei aproba această soluție practică de înregistrare a unui cont pe Allpacka.ro!

Pentru întrebări și sugestii, te rugăm să apelezi serviciul nostru de relații cu clienții sau scrie-ne pe Facebook! 🙂