Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

Curier rapid intern şi internaţional mai iute ca săgeata!

Cauţi serviciul de curierat cu livrare în România şi în străinătate, care îți oferă termeni avantajoşi, dar fără să plăteşti mai mult pentru servicii decât este necesar? Platforma online Allpacka.ro îți oferă răspunsul la toate întrebările legate de expedieri!

Dacă ai nevoie de livrare în 24 de ore şi de transport asigurat pentru colet, te ajutăm să găseşti soluţia perfectă, indiferent de greutate sau dimensiuni.

Cum să te asiguri că alegi un curier rapid de care să fii pe deplin mulţumit(ă)?

Cele mai multe firme de curierat oferă o singură soluţie pentru orice fel de problemă şi orice client. Însă, noi recunoaştem că nu există doi clienţi la fel şi, prin urmare, tratăm individual nevoile fiecărui client care apelează la serviciile noastre. Acest lucru se poate face numai prin cunoașterea întregii pieţe de curierat şi prin cooptarea celor mai mari companii de curierat din lume.

Pentru a asigura clienţilor noştri aceste avantaje, am creat o platformă online inovatoare, care compară preţurile de livrare cu un singur click al mouse-ului.

Preţul optim poate fi garantat numai dacă mai multe servicii de curierat concurează pentru favorurile tale

‒ aceasta a fost marea idee, pe cât de simplă, pe atât de revoluţionară, prin care am întors cu susul în jos piaţa de curierat şi transport în favoarea ta!

Folosind serviciile noastre, obţii oferte imediate, pentru a alege nu doar un curier rapid şi sigur, ci unul al cărui tarife conțin din start şi reduceri foarte mari.

Nu trebuie să crezi pe cuvânt ceea ce-ţi spun furnizorii de servicii de curierat, pentru că doar tu ştii care-i cea mai bună ofertă pentru tine. De acum încolo însă, ai toate datele la dispoziţie şi le poţi consulta dintr-o privire, pentru a plasa comanda optimă, în funcţie de nevoile tale.

Dar desigur, dacă ai nevoie de asistenţă de specialitate pentru a alege, noi vom fi aici pentru tine și te vom ajuta!

Un curier bun nu este numai un curier rapid

…ci unul care-ţi oferă posibilitatea să economisești bani și timp, fără să renunţi la standardele tale ridicate în materie de expedieri.

Cele mai mari companii de curierat sunt numai la un click distanţă, pe o singură platformă online, uşor de folosit şi accesibilă pentru toată lumea. Prin intermediul nostru, companiile de livrare de talie mondială îți stau la dispoziţie 24 de ore din zi şi îți asigură reduceri încă de la prima comandă.

Cum poate fi atât de ieftin serviciul de curierat?

Foarte simplu! Noi am negociat preţurile cele mai avantajoase şi reduceri speciale cu companiile de curierat partenere, cu care colaborăm deja de ani de zile. Dar, ca să te convingem să foloseşti platforma noastră, nu păstrăm aceste economii numai pentru noi înşine, ci le transferăm automat către tine.

În acest fel, se creează o situaţie de tip „eu câștig – tu câștigi”, sau „win/win”, pentru toate părţile implicate. În primul rând, pentru tine, clientul final, care-şi doreşte un curier rapid şi sigur la un preţ avantajos, dar şi pentru furnizorii de servicii de transport, care se vor bucura de comanda ta.

Nu economiseşti doar bani, ci şi timp şi… nervi

Pentru că obţii oferte instant şi termeni mai mult decât amiabili, durerile tale de cap asociate cu problemele de logistică vor dispărea ca prin minune.

Stresul cauzat de căutarea celei mai bune oferte se va reduce imediat, într-un singur minut, cât durează întregul proces ‒ care, pe deasupra, îţi garantează şi un rezultat mult mai bun decât dacă ai căuta singur, ore în şir, serviciul de curierat şi transport cu cei mai buni termeni de livrare în România şi în străinătate.

Allpacka.ro – Indiferent dacă vrei să expediezi un singur colet sau cauţi un partener de transport pe termen lung

Dacă ai o afacere sau un webshop pentru care îţi trebuie un curier rapid, astfel încât clienţii tăi să fie mereu mulţumiţi de tine, sau dacă vrei să trimiţi un simplu pachet unui prieten sau membru de familie, soluţia este aceeaşi: Allpacka.ro ‒ numai că apare în diferite forme, în funcţie de dorinţele şi nevoile tale de expedieri.

Prin platforma noastră de servicii de livrare poţi să fii sigur că vei beneficia întotdeauna de soluţia potrivită.

Prin urmare, indiferent dacă eşti persoană fizică sau juridică, vei găsi în noi un partener de încredere, fără să fii nevoit să-ţi asumi obligaţii contractuale pe termen lung, care să te lege de o singură companie de curierat.

Mai multă libertate şi flexibilitate în alegerea serviciului de curierat

Dacă te-ai gândit vreodată cât de bine ar fi dacă ai putea să-ţi expediezi coletul uşor şi rapid, fără să stai la coadă, află că poţi s-o faci chiar acum, prin Allpacka.ro!

Serviciul nostru online este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a-ţi satisface toate cerinţele legate de curierat şi transport, atât în România, cât şi în peste 200 de ţări din toată lumea.

Alătură-te celor peste 115.000 de utilizatori satisfăcuţi ai platformei noastre, construite pe baza a peste un deceniu de experienţă în domeniul curieratului. Cu ajutorul nostru, calculezi, compari şi comanzi online cu doar câteva click-uri şi îţi rezolvi toate problemele legate de expedieri şi livrare în mai puțin de 1 minut, având şi siguranţa alegerii bine făcute.

Vei fi primul care află de cele mai noi reduceri

Acesta este însă doar unul dintre avantajele înregistrării pe platforma Allpacka. Deschizându-ţi un cont gratuit, vei putea salva toate detaliile legate de livrare, astfel încât procesul să fie şi mai simplu şi rapid la plasarea comenzii următoare, pentru care vei beneficia şi de reducerile acordate clienţilor noştri fideli.

După 2.800.000+ de expediții interne şi internaţionale reușite, suntem atât de siguri în ceea ce îţi putem oferi, încât îţi asigurăm şi o garanţie 100% banii înapoi în situaţia în care te confrunţi cu o problemă pe care nu putem să o rezolvăm pentru tine.

Astfel, nu doar că nu rişti nimic, dar garantat poţi câştiga timp şi economisi nervi şi bani dacă te înregistrezi chiar acum!

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet