Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

Cum să trimiți în siguranță ski-urile prin curier?

Iarna înseamnă pentru cei mai mulți dintre noi sărbători, zăpadă, vacanță. Însă, pentru pasionații de sporturi de iarnă, iarna e o mare bucurie. Pentru cei care visează la stațiunile deja înzăpezite din Franța, Elveția, Austria, Italia venim cu o veste bună- nu mai trebuie să vă gândiți cum să transportați schi-urile sau a snowboard-ul, pentru că noi vi le expediem la cabană în doar câteva zile.

Tot ce trebuie să faci este să ții cont de câteva aspecte practice și să urmezi ghidul nostru de împachetare. De restul de ocupăm noi.

Unul dintre cele mai dificile aspecte când vorbim de expedierea schiurilor este forma lor dificilă și de aceea trebuie să alegi o cutie adecvată. Alege cutia potrivită ținând cont de următoarele aspecte:

  • Caută o cutie care să fie suficient de solidă pentru a rezista la transport- evită să refolosești cutii vechi
  • Asigură-te că folosești o cutie suficient de mare – conținutul nu trebuie să preseze pereții cutiei
  • Asigură-te ca folosești o cutie care să nu fie prea mare – pentru ca skiurile se vor deplasa în interior și se vor deteriora (zgâria).

Pe internet găsiți o mulțime de variante! Orice ați alege, întăriți puternic cu bandă adezivă colțurile și lipiți cutia foarte bine.

Ambalează schi-urile folosind un material special. Noi îți recomandăm folia cu bule sau granule care să amortizeze mișcările și să evite deteriorările în timpul transportului.

O altă opțiune este geanta de schi pe care o poți folosi pe post de container de ambalare. Gențile de schi sunt făcute pentru a proteja echipamentul și constituie poate cel mai bun mod de a trimite echipamentul sportiv în orice colț de lume.

În plus în geanta de schi poți să îți pui si echipamentul, ceea ce înseamnă că poți călători cu bagaje mai puține și fără stres.

Cu toate că zăpada nu este cel mai bun prieten al curierului, suntem mai mult decât fericiți să îți ducem schi-urile la destinația dorită.

 

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet