Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

Cum să trimiţi în siguranţă prin curier o undiţă?

Planifici o excursie la pescuit în sudul Franței? Sau pur şi simplu planifici o excurise la pescuit cu prietenii în ţară? Păstrarea undiţei de pescuit în condiții de siguranță este esențială, indiferent dacă transportul este realizat de tine personal sau apelezi la un curier profesionist.

all-ro-blog-fishing

Pentru a menține undiţa de pescuit în condiții de siguranță, va trebui să utilizezi cele mai bune materiale de ambalare. Materialele de care vei avea nevoie sunt : folie cu bule, o cutie nouă de carton, bandă adezivă de ambalare, PVC, hârtie de ambalaj şi foarfecă.

all-ro-blog-fishing1

Selectarea tipului corect de cutie este esențial. Cel mai indicat este utilizarea cutiei originale a undiţei. Dacă nu mai ai această cutie, atunci cel mai indicat ar fi să utilizezi o cutie care are dimensiunile de două ori mai mari decât a tijei undiţei ( atunci când aceasta nu este extinsă ).

Materiale de ambalare opționale

Există anumite tuburi speciale care sunt foarte bune pentru transportul unei undiţe. Este o modalitate mai scumpă, însă, şi foarte eficientă. Aceste tuburi le poţi găsi la majoritatea magazinelor care vând articole de pescuit, cât şi în cadrul magazinelor care vând covoare. Întreabă în orice magazin de profil de aceste tuburi şi cu siguranţă vânzătorul va ştii despre ce este vorba.

all-ro-blog-fishing2

Paşii pe care trebuie să îi urmezi după ce ai materialele de ambalare la îndemână sunt:

Pasul 1: Pentru a menține tija în condiții de siguranță, va trebui mai întâi să o inveleşti în două straturi de folie cu bule și ulterior să o fixezi cu o bandă adezivă. Indiferent dacă tija este una care poate sau nu poate fi extinsă, asigură-te că vârful undiţei și mânerul undiţei sunt protejate cu folie cu bule sau PVC, și fixează-le ulterior cu bandă adezivă. Ulterior înfăşuraţi totul în hârtie de ambalat.

Pasul 2: Pune undiţa în cutie şi protejează în interior cu materialele pe care le ai la dispoziţie, precum folia cu bule, iar spaţiul rămas liber în jur poate fi umplut cu bucăţi de polistiren sau hârtie de ziar.

Sfat: Pentru a trimite mai multe undiţe cel mai indicat este să le înveleşti mai întâi în mod individual și apoi să le fixezi împreună, ca un singur pachet. Acest lucru asigură faptul că cele 2 undite nu se pot ciocni una cu cealaltă în timpul transportului.

Pasul 3: Foloseşte o bandă adezivă lată şi rezistentă pentru sigilarea coletului. Poţi întări suplimentar şi colţurile, pentru a fi sigur că pachetul nu cedează în timpul tranzitului.

Pasul 4: “FRAGIL” este următorul cuvânt pe care trebuie să-l scrii pe pachet cât se poate de vizibil, alături de detaliile destinatarului.

Apoi contactează-ne! Şi de restul ne ocupăm noi pentru o expediere sigură!

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet