Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

Cum să trimiți prin curier, în siguranță, un iPhone?

Dacă printre cadourile pe care le trimiți celor dragi de Crăciun  se află și un iPhone, asigură-te că alegi cea mai bună variantă de transport, astfel încât gadget-ul să ajungă la destinație în siguranță. Majoritatea oamenilor expediază iPhone-ul în plicuri cu burduf (care oferă o protecție minimă) și astfel riscă deteriorarea ecranului telefonului în urma manevrelor coletului.

Ți-am pregătit câteva sfaturi practice pe care le poți urma cu încredere, astfel încât telefonul tău să călătorească în siguranță și să fie protejat în timpul transportului către noul proprietar.

  • Cel mai bun mod de a transporta iPhone-ul este folosind cutia originală a acestuia. Această cutie a fost proiectată special pentru acest tip de telefon și va oferi cea mai bună protecție. Nu uita să folosești banda adezivă, pentru a te asigura că respectiva cutie nu se va deschide în timpul transportului. Pentru un plus de siguranță, înfășoară cutia în folie specială pentru împachetat, cea cu bule și fixeaz-o cu bandă adezivă.
  • Dacă dintr-un motiv sau altul ai rătăcit cutia iPhone-ului, atunci primul pas este înfășurarea telefonului în folia de protecție cu bule.
  • Găsește apoi o cutie solidă de carton , care să fie doar puțin mai mare decât cutia originală a iPhone-ului. Cutia ar trebui să fie suficient de mare, astfel încât conținutul să nu preseze pereții cutiei și suficient de mică să nu permită telefonului să se deplaseze în interior și să se deterioreze.
  • Umple cutia solidă cu bule de polistiren și așază telefonul în interior. În cazul în care nu ai aceste bule la dispoziție, atunci poți utiliza ziar, hârtie de ambalaj sau folie cu bule.
  • Sigilează cu bandă adezivă și asigură-te că dacă cutia este agitată în orice direcție posibilă nu se aude niciun zgomot. Pentru că asta înseamnă că iPhone-ul tău va ajunge la destinație în siguranță.

Allpacka.ro este aici pentru a-ți duce în siguranță iPhone-ul către destinația dorită!

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet