Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

Cum să trimiți prin curier, în siguranță, un aparat foto ?

Un aparat foto este un gadget pe care vrei să-l ştii în siguranţă şi mereu protejat. Ce e de făcut dacă trebuie să-l transporţi dintr-un punct în altul şi nu o poţi face personal? Aici intervenim noi, pentru ca tu să renunţi la griji.

Ți-am pregătit câteva sfaturi practice pe care le poți urma cu încredere, astfel încât aparatul tău foto să călătorească în siguranță și să fie protejat în timpul transportului către noua destinație.

camera_allpacka_ro

Pasul 1: Cutie de carton sau plic întărit cu folie cu bule? În funcție de dimensiuni un plic mare poate fi  suficient. Adaugă un strat suplimentar de folie cu bule de aer, pentru un plus de protecţie, şi gata! Daca optezi pentru carton, alege o cutie pe dimensiunea laptopului tău.

Pasul 2: Pune aparatul foto în cutie şi protejează-l cu materialele pe care le ai la dispoziţie, precum folia cu bule, iar spaţiul rămas liber în jurul lui poate fi umplut cu bucăţi de polistiren sau hârtie de ziar. Dacă vrei să fii şi mai grijuliu, poţi ranforsa cutia pe interior cu o structură subţire din lemn uşor.

Pasul 3: Foloseşte o bandă adezivă lată şi rezistentă pentru sigilarea coletului. Poţi întări suplimentar şi colţurile, pentru a fi sigur că pachetul nu cedează în timpul tranzitului.

Pasul 4: “FRAGIL” este următorul cuvânt pe care trebuie să-l scrii pe pachet cât se poate de vizibil, alături de detaliile destinatarului.

Apoi contactează-ne! Şi de restul ne ocupăm noi pentru o expediere sigură!

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet