Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

Cum să trimiți în siguranță haine prin curier?

Deși, la prima vedere, pot părea ușor de ambalat și expediat, obiectele vestimentare se pot transforma în adevărate provocări în momentul când te decizi să le trimiți prin curier. Și dacă deții un magazin online provocările sunt duble, pentru că cel care primește coletul se așteaptă să primească hainele „scoase din cutie”!

Îți recomandăm câțiva pași care să își ușureze munca!

Pasul 1: Evită cutele inestetice, mai ales dacă trimiți aceste haine unui client.  Prima impresie contează și probabil îți dorești ca hainele să arate, pe cât posibil, ca și cum tocmai au fost date jos de pe un umeraș. La o simplă căutare pe Google, vei găsi exemple despre cum să împachetezi corect fiecare piesă din garderobă. Utilizând aceste sfaturi precise, te asiguri că hainele tale nu se vor șifona.

Pasul 2: După o pliere corespunzătoare, începe ambalarea. Folosește un strat suplimentar de protecție, cum ar fi folia cu bule sau hârtia de împachetat, pentru a te asigura că hainele sunt pe deplin protejate în timpul transportului.

Pasul 3: Următorul pas este alegerea unui tip de colet. Acesta poate varia de la un plic cu bule de aer, în cazul unor piese vestimentare foarte puțin voluminoase, până la cutii de carton de dimensiuni mari pentru haine de iarnă voluminoase.

Pasul 4: Nu uita să lipești eticheta pe colet sau să scrii datele destinatarului cu un marker gros. Nu lăsa acest pas la final, după ce pachetul a luat forma hainelor. Riști, spre exemplu, să intri cu vârful markerului prin pachet. Apoi pune cu grijă hainele înăuntru și asigură-te că acest colet este sigilat corespunzător și întărit la toate încheieturile. Poți folosi, fără grijă, un surplus de bandă adezivă pentru a securiza pachetul.

Apoi sună-ne! De restul ne ocupăm noi!

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet