Blog

Informații importante | Informații importante, sfaturi și recomandări utile | Parteneri| Articole

Cum poți expedia un laptop prin curier?

Laptopul personal reprezintă adesea un întreg univers. Agenda zilnică, proiectele la care lucrezi, viitorul pe care îl conturezi și trecutul la care privești în urmă cu plăcere – toate sunt listate și păstrate de acest gadget care a ajuns să-ți fie cel mai bun prieten. De aceea, vrei să-l știi în siguranță și mereu protejat. Dacă vorbim despre un laptop pe care vrei să-l faci cadou cuiva drag responsabilitatea crește simțitor și dorința ta de a-l știi în siguranță se dublează.

Cum poți să-l transporți dintr-un loc în altul fără incidente? Am pregătit câteva sugestii pentru tine, să te asiguri că laptopul va fi protejat în cazul unor loviri! Restul este treaba noastră!

Pasul 1: Cutie de carton sau plic întărit cu folie cu bule? Dacă ai un laptop rezistent, robust un plic mare îți va fi suficient. Adaugă un strat suplimentar de folie cu bule de aer, pentru un plus de protecție, și gata! Dacă optezi pentru carton, alege o cutie pe dimensiunea laptopului tău.

Pasul 2: Pentru ca laptopul tău să fie transportat în siguranță alege o cutie de carton în care vei introduce laptopul împachetat conform pasului 1! Pune laptopul în cutie și protejează-l cu materialele pe care le ai la dispoziție, precum folia cu bule, iar spațiul rămas liber din jurul lui poate fi umplut cu bucăți de polistiren sau hârtie de ziar. Dacă vrei să fii și mai grijuliu cu laptopul, poți proteja cutia pe interior cu o structură subțire din lemn ușor.

Pasul 3: Folosește o bandă adezivă lată și rezistentă pentru sigilarea coletului. Poți întări suplimentar și colțurile, pentru a fi sigur că pachetul nu cedează în timpul transportului.

Pasul 4: “FRAGIL” este următorul cuvânt pe care trebuie să-l scrii pe pachet cât se poate de vizibil, alături de detaliile destinatarului.

Apoi contactează-ne! De restul ne ocupăm noi pentru o expediere sigură!

Înapoi la blog »

Cele mai recente articole

blog-image-5

Calculează prețul și trimite-ți pachetul online acum!

Expediere colet